- 18 Ekim 2011
- 613
- 158
- 73
- Konu Sahibi akasyapapatya
-
bende elseve nem terapisinin anında bakım kremini kullanıyorum saçıma çok memnunum,düzleştiriciden dolayı baya kuruyo çünkü
Ben arı sütlüsünü uzun zaman kullandım çok memnundum herkes hangi şampuanı kullanıyosun diyodu canlılık gelmiş olsa gerekSonra markette kalmamış küçük boyu vardı o da bana yetmiyor başka şampuan almıştım bu bitince deneyebilirim belki teşekkürler paylaşım için, siyah olanını kullannmış mıydın canım Arginine direnç, o nasıl acaba onu da düşünüyorum aslında.....
Arı sütlü olan şampuanı da çok güzel.O daha çok kuru saçlar için saçıma uymasa da kokusuna kapılıp almıştım ve beğenmiştim.Kırmızı olanı ilk yıkamada bile saçlarıma iyi geldi.Kremi ve maskesi de harika.Mucizevi yağını piyasaya çıktığından beri düzenli kullanıyorum ve çok memnunum.Elseve arı sütü vardı hala varmı bilmiyorum, yıllardır almadım ama kokusu kendine aşık eder insanı. yumuşacık yapıyordu.. kırmızı kapaklı şu sıralar reklama çıkan onarııcı bir şampuanı var o da ilk yıkamada saçı parlatıyor resmen.. en son elseve'den arginine şampuan+krem kullandım. kremi şuana kadarki en iyi kremdi kullandıklarım arasında
Elseve Arı sütlü şampuanı eskiden çok kullanırdım, bak özledim şimdi. Şampuanım bitince gidip alıcam.)
Geçen gün watsonsta görmüştüm satılıyor hala gidip almak lazım :)aynı şekilde bende,özledim
2 gün önce girmiştim, aklıma bile gelmedi boyalara bakmaktanGeçen gün watsonsta görmüştüm satılıyor hala gidip almak lazım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?