herkese selamlar bende birgün buraya zayıflama öykümü yazarmıyım diye düşündüğüm günler çok olmuştu.sonunda ogün geldi çattı.169 boyundayım ve 60 kiloyum hikayem klasik hamilelik sonrası kilolarından kurtulamamamla başladı 65 kiloyla hamile kaldım 80 kiloyla doğuma gittim 72 kiloydum doğumdan çıktığımda yaklaşık 1.1.5 sene bu kilolarda takıldım.halimden hiç memnun değildim ve nasıl zayıflamam gerektiğinide bilmiyordum şok diyet yapmaya karar verdim 75 kiloya çıktım bir bardak su içiyordum gene kilo alıyormuşum gibime geliyordu yediğim herşeyden vicdan azabı duyuyordum giygiğim hiçbir kıyafet yakışmıyordu ne yapmam gerektiğini bilmiyordum,14 temmuz 2011 çarşamba günü sağlıklı beslenmeye karar verdim KADINLAR KULÜBÜ 70 79 TOPİĞİne çok teşekkir ederim 14 temmuzdan bu yana hergün onları takip ettim ne yemişler ne içmişler menüleri beslenms şekilleri miktarları saatleri birebir hayatıma uyarlayıp uyguladım kendim için özel hiç yemek yapmadım günlük ne pişirdiysem onlarla beslendim beslenme programım şöyleydiki hala bu şekilde beslenmeye devam ediyorum artık eskisi gibi çok sıkmasamda kilo almıyorum,sabah 2 dilim tam tahıllı ekmek 1 yumurta domates peynir 8 zeytin şekersiz çay öğle ogün evde ne piştiyse örneğin taze fasulye ve bulgur pilavı vede çorba diyelim 4 yemek kaşığı susuz yemek,2 yemek kaşığı pilav salata yada yoğurt akşam saat 6dan sonra su dışında hiçbirşey yemedim bir kase çorba içtim.yeri geldi kaçamaklar oldu örneğin tatile gittik artık nasıl beslenmem gerektiğini öğrendiğim için tatil dönüşü asla kilo almadım yada eşimle akşam yemeklerine gittiğim zamanlarda yada pazar günleri kahvaltılarda abarttığım oldu ama ertesi gün dengelemeyi öğrendim ve 75 kilodan 60 kiloya indim kilo vermek isteyen arkadaşlarıma naçizane tavsiyem benim anlattığım yeme düzenini birebir kendi yaşantılarına uygulasınlar ve akşam 6dan sonra hiçbirşey yemesinler umarım herkes istediği kiloya iner ve benim bu yazımı okuyan arkadaşlar olursada onları motive edebilmişimdir