Mrb. Oncelikle belirteyim telefondan yaziyorum, yanlisliklar yaparsam ozur dilerim...
Ben Almanyada yasiyorum,2senelikte evliyim.
Esimin bir abisi var.Abisinin evlilige dogru giden bir iliskisi var.Sorunum elti adayim:) bu kiz alman. Son gunlerde surekli benim esime mesajlar atiyor. WhatsApp diye bir zimbirti var,ordan yazip duruyor. .. Benimkide ayip olmasin diye geri donuyor.
Ama artik bu msjlardan sikilmaya basladim.
Gece 3-4 gibi bile yaziyor,yatiyoruz yani :-@ hadiii Meep Meep ses.. Gicik oluyorum ya. Gercekten kiskanmiyorum,sadece ne yapmaya calistigini anlayamiyorum. Ne istiyon sen benim esimden ya zirt pirt yaziyosun.. En cok bir seyin turkce anlamini sormak bahanesiyle yaziyor.
Gecen gun misal Schatz turkcede ne demek diye sormus(askim demek) kaynima soylucek ondan soruyormus. Ben sonradan okuyorum hep
telefonu karistirirken...0f bilmiyorum niye boyle yapiyor!!
Dogru kiza soylesemde birsey degismez,bide kaynima soyler is karisir.en mantiklisi esime soylemem. Ama nasil???
almanca türkçe sözlük hediye edin bari gecenin 3 ünde mesaj mi olurmuş.gece belli bi saatten sonra telefonu kapatmasını söyleyin eşinize rahatsız olduğunuzu dile getirin. Yine mesajların ardı kesilmezse eşinizle açıkça paylaşin bence
Simdi soyle bir sey var
esim cok sinirli
boyle birsey desem (neden surekli yazisiyorsunuz)diye. Hemen ne demek istiyosun der. Gercektende saf. Ben bu kiza ne demeliyim kirmadan ki yazmaktan vazgecsin.
bu kiz az once bana yazdi.Esin ne yapiyor pc demi diye sordu.
bende neden? dedim..
x soruyor dedi..(kaynim)
esimin sarji yoktu,takmamistida.
muhtemel ona yazdi once yine!!!
almanca türkçe sözlük hediye edin bari gecenin 3 ünde mesaj mi olurmuş.gece belli bi saatten sonra telefonu kapatmasını söyleyin eşinize rahatsız olduğunuzu dile getirin. Yine mesajların ardı kesilmezse eşinizle açıkça paylaşin bence
bu kiz az once bana yazdi.Esin ne yapiyor pc demi diye sordu.
bende neden? dedim..
x soruyor dedi..(kaynim)
esimin sarji yoktu,takmamistida.
muhtemel ona yazdi once yine!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?