Elti adayı

+1

Çok iyi niyetlisiniz.
Eltilerle watsap grubu nedir?
Bu kadar çok samimi olmanıza gerek yok.

Adınla hitap ettikleri için neden soğuklar damgasını vurdun ki ? Kaç kere görüştünüz kaç kere yan yana geldiniz de samimi olacaksınız hem canım cicim deyince gerçekten samimi mi olunuyor ? Bana da ortanca görümcem canım diye hitap ederdi ve hiç samimi bulmazdım açıkcası ben buna çok sinir olurdum mesela . Kalpli emojiyi beğenmediden sonrasına da odaklanamadım .. Kimseye yakın olmak zorunda değilsin ,ben karşımdakinden bir şey göremezsem mesela yakın olayım çabasına girmem, banane.

Ben yazsam aynısını yazardim

Eltiden ziyade aslında insanların aynı frekansta olması önemli.Sırf kocanınızın bilmem nesi diye elti vs.gibi yuzeysel akrabalık ilişkileri için üzmeyin kendinizi.Mesela 6 yıldır eltimle birbirimizi hiç sevmedik ve bunu belli etmekten de çekinmedik :) çünkü aynı paralel çizgide değiliz kendisi ile. İlla anlasman lazım gibi düşünmeyin hersey olması gerektiği gibi olsun merhaba selam o kadar.Hiç arkadasınız vs.yok mu.Ayrıca nisanlınıza bu kadar taviz vermeyin.

Ne kadar boş işlerle uğraşıyorsunuz ya... sonra eltiye gitmeye " izin vermeyen" bir sözlü filan... Ne biçim hayatlar yaşıyorsunuz anlamıyorum ki.
Ufkunuzu genişletin. Çıkın bakın, dışarıda hayatta bir yerlere gelmek için çabalayan insanlar, yurtdışı/farklı kültürler görmek isteyen insanlar, vs var. Sizin hayaliniz ne? Eltiyle kardeş olmak, elti aşağı, elti yukarı. Yaş 17-18 filan sanırım. Eltiye kalp göndermiş de beğenmemiş, eltiye eltim demiş de öbürü isimle hitap etmiş... Bunlar nedir ya? İnsan bunları buraya dert diye yazarken utanır. Boş yaşıyorsunuz boş. Sorununuz bu.

Bu elti üçlüsü çocuk heralde
Muhabbetlerin içerıgı takıldıgınız seyler falan

Yaşlarınız nedir

Tüm yorumları okumadım ama'elti WhatsApp grubu' nedir ya kabus gibi..Böyle bir grup açılsa bırakın yorum yazmayı, direk topuklardım...Çalışıyor musunuz bilmiyorum ama eltilerinizi fazla kaale almayın, başka şeylerle uğraşın bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…