- Konu Sahibi laledemirci55
-
Kesinlikle öyle düsünüyorum bende cok tesekkürler ilgin icin cevabin icin en azindan burdan bile konusmak iyi geliyor insana...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Haklisin yapmamali ben surekli arkadasima eltimle bir derdim olmadigini altini cizerek soyluyorum acikcasi yok soyle iyi gidiyor evlilikleri yok boyle deyip ilgiyi daha cok cekmek istemiyorum kaynimi sevmem onu kotuluyorum ama kizarkadasimada uzuluyorum onlar ben bekarken gorusutorlardi oglan biseyler oldu bu eltimle evlendi kocamla aramida kizarkadasim yapti. Elti olcaz diye seviniyorduk..ben ayni ortamlarda esit davraniyorum aslinda ikiside anladi eltim o benim yakin arkadasim onu daha cok sevdigimi kizarkadasimda onun eltim oldugunu bizim artik eltimle sevsektesevmesekte ayni soyadi tasidigimizi ve kardes oldugumuzu..bence elti adayinda boyle yapmaliydi..
Kizlar yeni gördüm ögrendim...elti adayim esimin eski kiz arkadasiyla arkadas...resimlerini begenir...felan yeni gördüm...elti adayina nasil davranilmali sizce????
Benım erkek arkadaşımın kardeslerının hesabında ıkı tane eskı kız arkadaşı etkili,eminim kuzenlerinde de vardır,olsun ,askım benı sevıyo,onemlı olan onun hesabında olmaması,bu kadar seyı büyütmek ,herseyı kafaya takmak bünyeyı yorar,ben saldım gıttı,sız de salın.
Elti adayından arkadaşlığını bitirmesini bekleyemezsin. Bence yaşayıp gör, öyle bir talepte ne ol, ne de bulun ki ileri de bu arkadaşlığı seni delirtmek amaçlı kullanmasın, zamana bırak bence..
benim elti, eskiden eşime aşık olan bi kız
bence çok yakın olma o hanım kızımız ile.
Off ne kötü bir durum.
Kendine güven, kendine düşman etme aksine onu kazan ve kendi tarafına çek
Eğer elti adayına tepki koyarsan kendine güvensizmişsin gibi görünürsün, Boşversene kim kimin arkadaşı sen hayatına bak ve rahat ol
Arada konu aciyor Gamzeyle Karsilastik dun falan diye.
Kasitli yaptigini düşünüyorum artik.
Gamze ( sevgilinin eski sevgilisi ) benim de arkadasimdi.
Merhabamiz vardi sadece .
Bana dedi ki sende arkadasinin sevgilisiyle ciktin sonuçta Ceylin
O gunden sonra gereksiz bir kelam dahi etmedim.
Ayni mahalledeyiz karsilasirsak merhaba deyip geciyorum
Kizlar yeni gördüm ögrendim...elti adayim esimin eski kiz arkadasiyla arkadas...resimlerini begenir...felan yeni gördüm...elti adayina nasil davranilmali sizce????
Seni okadar iyi anlıyorum ki benim elti adayım da eşimin eski kız arkadaşıyla tanışıyordu ama öyle sıkı fıkı değillermii arada kardeşler buluşunca bunlar da yanlarında gidiyormuş neyse eşim o kızdan ayrılıp benimle başlayınca sayın elti adayım o kızla birden bire samimi olmaya heryere beraber gitmeye başladı.
Buraya kadar bişey demiyordum zaten hakkım da yoktu ama elti adayım kızdan haber getirmeye başlayınca eşime hoop noluyoruz dedim ve müdahalemi ettim.Eğer sana kasten seni üzmek için yapılan bişey yoksa ve gerçekten o kızla arkadaşlığını sevdiği için görüşüyorsa bişey yapma.Ama sırf sana inat gıcıklık olsun diye seni üzmek için yapıyorsa,ki eminim çoğu öyledir,ozaman mesafeni de koy eşine de koydur derim.
Benim çok başım ağrıdı elti yüzünden senin ağrımaz umarım
Ben bunda pek bir sakınca göremiyorum.Sonuçta arkadaşlar.İşikilere göre mi arkadaşlıklarını devam ettirip noktalayacaklar.Senin eltine olumsuz tavrın,o kızı umursadığını ve kıskandığını gösteriri.Bir de eşinle anlaşamamış ayrılmış.Bu o insanın düşmanın olmasını kimsenin onunla görüşmemesini gerektirmez ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?