Elti adayim esimin eski kiz arkadasiyla arkadas...

laledemirci55

Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2014
177
7
11
Samsun
Kizlar yeni gördüm ögrendim...elti adayim esimin eski kiz arkadasiyla arkadas...resimlerini begenir...felan yeni gördüm...elti adayina nasil davranilmali sizce????

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

normal davran gülüm sırf arkadas die eltin olcak kişiye tavır yapman nalamsız olur unutma evliliğe gidin yol ailesinden gecio

Bence eşinin eski kız arkadaşı mazide kaldı. Adı üstünde 'eski'.
Mutluluğunun ve huzurunun hiç kimse tarafından bozulmasına izin verme ve bu yüzden birşey yokmuş gibi davran.
Zaten kötü niyetliyse belli eder ve sen ondan sonra ona göre davranirsin.
Ama geçmişe mazi derler ve eşin seni seviyor ve seni hayatının sonuna kadar yanında görmek istiyor.
Asla huzurunuz bozulmasın. Zaten düşmanlarına en büyük kötülüğü mutlu olmakla yaparsın :)

Tabiki öyle ama bunu bilerek yapiyor sanki...beni sevmez sormaz..selam yollamaz..yazmaz aramaz...kiskanir asiri komplexli...bunuda gördüm artik ne diyecegimi bilemiyorum...

Tesekkürler canim benim muhtesem yazmissin

Facebook ya da twitter daki durumlarından bahsediyorsunuz sanırım değil mi?Sadece sanal ortam üzerinden mi bu arkadaşlıkları yoksa normal hayatta da yüz yüze görüşmeleri var mı?

aa aynı ben benim kardeşimin eski kız ark aynı böyle düşünüyordu kızla aram yoktu biraz sucluydum aslında suratsızdım cünkü :) nedeni kardeşimle aram bozuktu oyüzden muhabetim olmadı gecen ay ayrıldılar aramadım bile kötü niyettenmi tabiki hayır sebebi samimi olmamamız oyüzden ben derimki sen tatlı dilli ol sever

Hmmmmm anliyorum cnm sagolasin...

Benim gördügüm arkadaslik sanal canim....

Bence bir müdahalede bulunmayın ya da elti adayınızla bu konu hakkında hiç konuşmayın.Anlıyorum sizi,ister istemez bir rahatsızlık hissetmişsinizdir ama şimdi belli ederseniz hoş olmayan durumlar ortaya çıkabilir.Yani elti adayınızın tepkisini bilemeyiz ya da ne yapabileceğine dair güven duyulamaz şimdiden.Siz en ufak birşey söyleseniz bu konuyla ilgili,iyi niyetli yaklaşmaya çalışarak dahi,bu durumu kendi açısından kullanabilir.Eşinizin kulağına gidebilir,kıskanç biri diye değerlendirip çıkarsınız bir bakmışsınız ki.Bence soğukkanlı olmaya çalışın,elti adayınıza da özelinizi anlatmayın.

Canim ayni durum tam tersi bendede var eltimin esi yani kaynim benim en yakin arkadasimin eski erkek arkadasiydi inan karsi taraf icinde Zor iclerinde belki en iyi anlasabilecegim eltim olmasina ragmen bana karsi mesafeli bende oyle cunku jiz arkadasim surekli onlarla ilgili soru soruyor bende gorusmuyorum oyuzden bilmiyorum diyorum ve cok arada kaliyorum.ozelikle ayni ortamlara girdigimizde biri esimin kardesinin cani ve omrumun sonuna kadar gorecegim akrabam digerde en yakin dostum((

Tesekkürler cevabin icin canim cok sagol gercekten...zaten muhabbetimiz yok anlatmamda zaten...ona zerre kadar güvenim yok hatta yaptiklarindan sonra nefret dahi ediyorum diyebilirim...cok olaylar oldu cok kirildim...ama allah büyük sustuysam esim icin sustum...baska kimse umrumda degil benim...esim benim icin hersey demek hayat demek...o yüzden sok oldum kiskandim asik oldugum adami...ama bu kiz bastan beri zaten belli etti beni sevmedigini herseyinle...o kadar cok sey var ki birikmis toplanmis olan...sabrediyorum esimle zaman col geciriyorum onlari görmek dahil istemiyorum o derece....

Anliyorum canim tabiki zor ama bunu gözüne sokarmis gibide yapmassin ama dimi...yani berbat bir durum gercekten ya...

Allah yuvanızın dirliğini,ağız tadınızı bozmasın.İnsanlar çeşit çeşit işte...Üçüncü kişiler yüzünden evliliğinizde huzursuzluk yaşanmasına izin vermemek adına sabrediyorsunuz,anlıyorum sizi.İnsanlar ilk etapta olmasa da zaman içinde kendilerini iyi kötü belli ediyorlar bence.Siz de ona göre kimine yakın,kimine mesafeli olursunuz.

Kesinlikle öyle düsünüyorum bende cok tesekkürler ilgin icin cevabin icin en azindan burdan bile konusmak iyi geliyor insana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…