Elti adayıyla tanışma

Oglak kizi

✝️
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2015
4.405
6.191
158
Selam kızlar bu akşam bir ortamda elti adayıyla ilk kez tanışacağım, malum yeniler hep övülür kv öyle yapıyor :) sizce nasıl davranayım elti görümce kv üçlüsü beni hep korkuttu burada okuduklarımla :)

Selam kızlar bu akşam bir ortamda elti adayıyla ilk kez tanışacağım, malum yeniler hep övülür kv öyle yapıyor :) sizce nasıl davranayım elti görümce kv üçlüsü beni hep korkuttu burada okuduklarımla :)
Önyargısız ve güler yüzlü olun.

Ben olduğum gibi davranıyorum. Ne fazla "ayyyyy eltos gel öpeyim" diye atlarım, ne fazla mesafeli olurum. Normalde nasılsam öyle. Kayınvalide överse "Ah öylemi, masallah" der gecerim. Oda kendince gönül alıyor sanırım
Bende sevmem mıç mıç ilişkileri mesafeliyimdir ama sevdiğim insanla da çok iyiyimdir, kayın kişisini sevmiyorum çok patavatsız acaba diyorum onunla anlaşan kişi nasıl olur bende isterim bir arkadaşım gibi olmasını yoksa :)

Sıcak davranın. Zaten tedirgindir. 👍

Her elti belali olcak degil yahu. Benim eltimi gorumceler + kv baya sindirmişler, baya gariban bir kadincagiz. 🙄 5 bucuk yildir gölge gibi hiç sorun yaşamadim eltimle.

Bende sevmem mıç mıç ilişkileri mesafeliyimdir ama sevdiğim insanla da çok iyiyimdir, kayın kişisini sevmiyorum çok patavatsız acaba diyorum onunla anlaşan kişi nasıl olur bende isterim bir arkadaşım gibi olmasını yoksa :)

Siz siz olun, gerisi karşı tarafa kalmış. Kayın öküz olabilir, bu eşinin öyle olmasını gerektirmiyor. Benim mesela bir dayım var. Cok zor bir insan. Ama eşi dünya iyisi. Siz içinizi ferah tutun. Gerisi arkadan gelir

Bence önyargılı davranmayın en önemlisi bu onun dışında normalde biriyle tanıştığınizda nasılsanız yine öyle olun tabi hemen gülüm balım değil ama buz gibide değil . Kendinizide onuda kasmayın. Kvnin görümcenin de dolduruşuna gelmeyin

Benm eltim yok ama ben olsam çok aşırı samimiyete kaçmaz mesafeli olurdum ama güler yüzümüde eksik etmezdim sen brz davranışlarını izle sez bakalım nası sana karşı genel olarak hali tavrı

Mesafeli olun ama duvar örmüş gibi değil. Ne çok samimi ne çok soğuk. Tanıdıkça nasıl davranmanız gerektiğini anlarsınız zaten.

Eltiler birbirini kıskanır ne çok soğuk ne çok sıcak ol bence insanlar önce tatlı gorunuyo sonra aciliklari cikiyo ortaya misal çok yaşadım karşındakine çok guvenince pişman oluyosun çok sevincede en güzeli seviye ne çok sıcak ne çok soğuk eltilerimi tanıdıkça kimseye guvenmemeyi öğrendim🧐

Valla iyi olan gördümse 10 taneden 1 tanesidir.
Atalar ne demiş kuma gemisi yürürde elti gemisi yürümez. Arada siz ne yaparsanız yapın bir mesafe olsun mesela. Genelde sözsüz bir yarış oluyor. Bilginize.
Ben yinede hep iyi davranırım. Sizede tavsiyemdir.

Back
X