Elti adayıyla tanışma

Valla iyi olan gördümse 10 taneden 1 tanesidir.
Atalar ne demiş kuma gemisi yürürde elti gemisi yürümez. Arada siz ne yaparsanız yapın bir mesafe olsun mesela. Genelde sözsüz bir yarış oluyor. Bilginize.
Ben yinede hep iyi davranırım. Sizede tavsiyemdir.
Bende sokaktaki insana bile saygı duyarım kötülüğü sevmem, asla kimseye kötülük yapmam, iyi davranırım, ona da herhangi biri gibi davrandım, normalde iyi biri olduğum için iyi davrandım yani, özelimi konuşmadıkça sık görüşmedikçe kv o bu şu aramızı açmadıkça normal gider ilişkimiz :)

Valla iyi olan gördümse 10 taneden 1 tanesidir.
Atalar ne demiş kuma gemisi yürürde elti gemisi yürümez. Arada siz ne yaparsanız yapın bir mesafe olsun mesela. Genelde sözsüz bir yarış oluyor. Bilginize.
Ben yinede hep iyi davranırım. Sizede tavsiyemdir.
Aynen bende katılıyorum

Sadece ilk tanışmada değil nezaman görüşseniz kibar, nazik ama mesafeli olun. Herhangi birine nasılsanız öyle yani. Tavsiyem budur.

Ben çok iyi niyetli yaklaşmıştım en başta arkadaş oluruz diye falan düşünmüştüm hatta ama tamamen aptallıkmış. Sigara içtiğimi hemen yetiştirmiş mesela 🙂 mesafeli ve güleryüzlü olun yeterlidir.

Selam kızlar bu akşam bir ortamda elti adayıyla ilk kez tanışacağım, malum yeniler hep övülür kv öyle yapıyor :) sizce nasıl davranayım elti görümce kv üçlüsü beni hep korkuttu burada okuduklarımla :)
Güler yüzlü ve sıcakkanlı ol iyi biriyse mükemmel anlasırsınız bundan sonra.etki tepki meselesi bu sen en basta iyi ol devamı güzel olsun

Yeni tanışacaksınız önyargılı olmayın hemen güler yüzlü anlayışlı olun yeter. Sonucda karşınızdaki de sizin için ne düşünüyor bilemezsiniz o da heycanlı ve streslidir muhakkak. İyi yada kötü zamanla zaten ölçüp tartarsınız. Mesafenizi korursunuz yeri geldiği zaman arkadaş gibi olursunuz. Üç günlük dünyada o da insan sende insansın ☺️Umarım her şey yolunda gider

Baslıgı görünce aklıma eltilerin savası geldi😂 tamda yeni izlemiştim:KK48:
Eltim olmayacak benim , olanlara da Allah sabır versin. Çevremde kimin eltisi varsa arada hep bir çekememezlik,kıskanclık oluyor genelde. Yani bunu dısa vurmayan görünürde anlasıyor gibi gözüken eltilerde bile icten ice bir cekisme oluyor... bunu yaratanda genelde toplumumuz. En basiti o kız dogurdu o oglan dogurdu diye hala konusan insanlar var ne yazık ki

Back
X