Ooo hoş geldin bayramların aranılan şahsiyeti ,bayram eltisi hoş geldin.Adres ver bi kaç bayram eltisi sever olarak kocanı büyük saymayan eltiyi dövelim.İyi geceler kizlar benim bı sıkıntım var işin içinden çıkamıyorum neden olduğunu da bilmiyorum. Bı eltim var 2 yıllık evli nişani takildigindan beri bize karşı çok mesafeli,nisanliyken kaynimle birlikte yemeğe çağırdık geldi neyse ondan sonra ne geldi gitti nede aradı sordu,dışarı çıkariz eşimle birgün kaynimla nişanlısıda gelsin oturalım kaynasalim dedik onada gelmediler iftara cagrdik onada gelmediler neyse geçtik hepsini evlendiler düğün oldu altın taktik hayırlı olsun dedim gelin hanım suratını asti bana bayramlarda bayramlasmaz karsilastigimda selam vermez konuşmaz gelip gitmez kocami büyük olarak saymaz hiç bı tartışma yokken bu bize karşı neden böyle davrandı acaba
Niye, aşiret ağası mı eşiniz? Ona çağırdık gelmedi buna çağırdık gelmedi... Millet mecbur mu her istediğiniz yere gelmeye? Kızın selam vermeme nedeni arkalarından konuşuyor olmanız olabilir mi? Bence yapmaya çalıştığınız şey kulağına gitmiş ve mesafe koymuş size. Evlendiği kişinin abisinin karısı ne derse ne isterse yapmak zorunda mı? Mümkünse kendisini rahatsız huzursuz etmeyin. Niyetiniz kaynaşmak samimi olmak değil. İçinden çıkamadığım durum falan, size ne oluyor ki? O kadının muhatabı kocası, sizlik bir şey yok ortada.kocami büyük olarak saymaz
Tek derdimiz bı aşiret ağası olduğumuz için bizi saymamalari tabiki dediğiniz gibi komik şey sende onun aklindansin galiba kadını tanımam bile yüz göz olacak bı durumumuz yada arkasından konuşacak bı durum olmadı bela derken niye durduk yere böyle bişey yaptı onun için, ama belli senin aklında aynu onun aklı gibiNiye, aşiret ağası mı eşiniz? Ona çağırdık gelmedi buna çağırdık gelmedi... Millet mecbur mu her istediğiniz yere gelmeye? Kızın selam vermeme nedeni arkalarından konuşuyor olmanız olabilir mi? Bence yapmaya çalıştığınız şey kulağına gitmiş ve mesafe koymuş size. Evlendiği kişinin abisinin karısı ne derse ne isterse yapmak zorunda mı? Mümkünse kendisini rahatsız huzursuz etmeyin. Niyetiniz kaynaşmak samimi olmak değil. İçinden çıkamadığım durum falan, size ne oluyor ki? O kadının muhatabı kocası, sizlik bir şey yok ortada.
Bela derken yaptığı hareketi anlam veremedim sadece bu tartışma falan olmadı o beni tanımaz bende onuKarsilastiginizda selam vermemesi disinda bir sorun yok. O kendi ayibi.
Kocasinin kardesiyle evli oldugunuz icin sizden hoşlanmak zorunda degil. Mesafe koyup gorusmek istememis.
Selamlasma disinda bir saygisizligi yoksa elektriginiz tutmamistir.
Oyle "bela" falan degil kadin tum olanlar bunlarsa. Siz bela elti gormemissiniz
Demek ki tanimak da istemiyor. Mesafeli olmak, gorusmek istemiyor. Saygisizlik yapmadigi surece de sirf tesadufen kardes adamlarla evlendiniz diye gelmek gitmek, gorusmek zorunda da degil.Bela derken yaptığı hareketi anlam veremedim sadece bu tartışma falan olmadı o beni tanımaz bende onu
Konuyu boşuna sildiniz, alıntı yapılmış herkes okuyabilir ama siz banlanacaksınız. Evet tek derdiniz sizi saymamaları. Çünkü kocanız büyük erkek evlat, siz de büyük eski ilk gelinsiniz. Ben birini bir kez davet ederim, bir sebeple gelmez mazereti çıkar ani bir durum yaşar vs. İkinci davetimde aynı şey yaşanırsa demek ki istemiyor der geri çekilirim. Oraya da gelmedi buraya da gelmedi diye dertlenmem rahat bırakırım. Çocuklarıma bile dayatmam, bunaltacak kadar ısrar etmem. Evet onun aklındanım, kadın istemediğini daha nasıl anlatsın size? Kocamı bile büyük olarak saymaz ne demek? Muhatabı siz ve kocanız değil, kendi kocası kayınvalidesi kayınpederi. Sizinle görüşmek istememe sebebi gayet açık. Biz büyüğüz, önce ben geldim, her yol benden geçecek kafasını kim niye kabul etsin? Kendinizi bu kadar önemsemeyin, eltinizle eşitsiniz.Tek derdimiz bı aşiret ağası olduğumuz için bizi saymamalari tabiki dediğiniz gibi komik şey sende onun aklindansin galiba kadını tanımam bile yüz göz olacak bı durumumuz yada arkasından konuşacak bı durum olmadı bela derken niye durduk yere böyle bişey yaptı onun için, ama belli senin aklında aynu onun aklı gibi
Merhaba, konuyu silmişsiniz ama benim eltim de böyle. Ben çok memnunum. İlle yakın olmaya gerek yok. İkimizin de duvarları var. Biz elbet selamlaşırız çünkü ben kin tutmam ama o kadar. Hiç bir paylaşımımız, beklentimiz yok. Kafalar çok rahat. Size de kafa rahatlığını tavsiye ederim. Hiç gerek yok samimi olmaya ya da bir paylaşımda bulunmaya çalışmaya. Herkesin kendi dünyası........
Allahım hergün bize gelmek Herşeyi beraber yapmak isteyen Eltimi bu kişiye , onun eltisini bana ver amin.İyi geceler kizlar benim bı sıkıntım var işin içinden çıkamıyorum neden olduğunu da bilmiyorum. Bı eltim var 2 yıllık evli nişani takildigindan beri bize karşı çok mesafeli,nisanliyken kaynimle birlikte yemeğe çağırdık geldi neyse ondan sonra ne geldi gitti nede aradı sordu,dışarı çıkariz eşimle birgün kaynimla nişanlısıda gelsin oturalım kaynasalim dedik onada gelmediler iftara cagrdik onada gelmediler neyse geçtik hepsini evlendiler düğün oldu altın taktik hayırlı olsun dedim gelin hanım suratını asti bana bayramlarda bayramlasmaz karsilastigimda selam vermez konuşmaz gelip gitmez kocami büyük olarak saymaz hiç bı tartışma yokken bu bize karşı neden böyle davrandı acaba
Çok doğru bir hareket yapmış belli ki hiçbir şey yapmayan kadına gelmiş burda arkasından bela diye konu açıyosunuzBela derken yaptığı hareketi anlam veremedim sadece bu tartışma falan olmadı o beni tanımaz bende onu
Aynısını ben yazmaya gelmıstım haBurda bela olmus kısı sız gıbısınız :)
Yaanii.. sanki mecbur samimi olmaya. Aile olarak bir araya gelındığınde Toplulukta saygılı olması yeterlidir. Eltilik mertebesini biraz farklı algılamıs sankı :)Aynısını ben yazmaya gelmıstım haresmen baskı kurmaya çalışmış gelsın gitsin bizi saysın vay efendim büyüğünü bilsin die
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?