Elti belasi

Bir gün evlenirsem olmak istediğim elti modeli
Elti belası yanlış olmuş elti alfası diyelim biz ona.

Canı cehenneme aynısını yap. Paşa torunumu sanki.

Asil bela olan sizsiniz kadinin basina.
İsmedigini anlamak icin bir gerilik falan varmi?
Eminimde vardir bir sebebi görüsmek istemiyorsa, bu kadar israr edenden beklenir hersey

Hiç de bela değil. Helal olsun eltinize tavrını koymuş samimi olmak zorunda değil neyi zorluyorsunuz anlamadım kocanızı saymak zorunda da değil

Tanıdığın birine selam vermeden geçmek tam bir varoluştur yabancı medeniyetlerde insanlar tanımadıkları insanlara dahi merhaba deyip geçerler maalesef ülkemizin kültür seviyesi malum ama karşıdaki ile aranda bir husumet olur selamı kesersin o ayrı hiç bir şey olmadığı hâlde selam vermemek bana karşı tarafın varoş olduğunu gösterir.

Benim de bı elti adayım vardı vakti zamanında aynı böyleydi, çağırırım gelmez, selam veririm almaz, kaynima demiş istemiyorum sevmiyorum.boyle ilişkileri diye iyi dedim sıkıntı yok, ses etmedim, sonra kv.me döndü iş onu da istmeiyormus, iyi dedik, sevmek zorunda değil, kv.min konuşma tarzı biraz sert geliyor ilk tanıyınca, o yüzden zorlamadı kadin "gecinsinler bana bulasmasinlar" dedi, sonra görümceye döndü mesele, ona da oraya geldiğimde yengesiyle muhabbet ediyorlar benimle oturup ilgilenmiyor kimse diye doldurmuş çocuğu, (hâlbuki görümceme siz oturun takılın çay kahve işine ben bakarım, benden haz etmiyor en azından birlikte oturun diyordum) nisanlilardi bu arada, kinaya bir gün nikaha iki gün kala kaynım bitirdi, kavga sebebi de annem "artık bizim kızımızsin, buralı oldun" demiş, böyle şakalar yapmak ne haddineymis kimsenin kızı falan değilmiş

Yani bazı insanların tabiatı bize uymak zorunda değil, uydurmaya çalışmanın anlamı yok, uymuyorsa yok sayıp önüne bak. İlle de hayatında eltin olmak zorunda mı, olmasa olmuyor mu yani?! İstemiyordur, bu kadar, ötesi yok bitti..

Son düzenleme:
Konunuzdaki en kritik nokta “karşılaştığımızda selam vermez” eğer hiç nedensiz yere size selam dahi vermiyorsa kadında bir sorun var demektir.Yani bir şeye tepki veriyor bir de onun açısından dinlemek gerek

İlla laf söylemesine gerek yok davranışları herseyi anlatıyor mesafe koyup gorusmek ıstemıyor. Sizde mesafe koyun gordugunuzde merhaba merhaba. Sıze bır geliyorsa bır gıdın.Verıcı taraf arayan soran taraf olmayın bnce bu sefer beklentiniz artar hayal kırıklığı yasarsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…