Elti - Ben mi yanlış düşünüyorum :/

plasticwoman

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2009
7.049
11.811
448
Merhaba kızlar,
ben mi yanlış düşünüyorum dedim birde sizin fikrinizi almak istedim ... Şimdi durum şöyle ki : ben nişanlımın memleketine gitmiştim tanışmaya (nişandan önce) 2 elti adayım var biri çok kıskanç sürekli pohpohlanmayı isteyen birisi. neyse konuya gelmek istiyorum kısaca giderken nişanlıma kızdı saçma sapan bi nedenden trip attı (konu dağılmasın diye anlatmıyorum cidden önemsiz bişey saçmalık) bizi yolculamaya geldiler yüzümüze bile bakmadı surat beş karış falan neyse biz geldik buraya ben aramadım tabi ki onun araması lazım surat beş karış yüzümüze bakmamalar ki ben neyin var falan diye de konuştum neyse sonra nişanımız oldu hiç aramadı msg falan atmadı vs sonuçta o şekilde ayrıldık ayrıca bi msg atması lazım en azından tebrik için (uzak mesfe olduğu için o gelemedi nişan ve isteme bir oldu) bugün kayınvalidem ile konuşmuş nişanlım (ki kendisini çok severim gerçekten anne gibidir) demişki niye aramıyorsunuz x eltimi arayın onu aramazsanız beni de aramayın üzülürse hastalanır (hastalığı falan yok hep naz kapris) ben söyledim nişanlıma sürekli onu pohpohlayamam hayatımın sonuna kadar kendi haksız olduğunu görmeli ve ona göre davranmalı ben hatalı olsam ararım özür de dilerim bundan rahatsızlık duymam sonuçta...

ne yapmalıym cidden bilmiyorum ama bu durum kafamı çok karıştırıyor şu an ileride daha büyük şeylere yol açar mı daha düğün bile olmadı halde bu kadar büyük rest çekilir mi hatasını görmeli şimdi arasam hep haksız da olsa haklı da olsa iyice şımarcak hep bekliycek ben uğraşamam ki böyle hayatımın sonuna kadar .

sizin fikriniz nedir kızlar ?

Bence sen en doğrusunu yapmışsın.

üzüldümde böyle bi rest çekmesine ben dedim nişanlıma ben her gün ararım anneni he açar açmaz konuşur konuşmaz kendi bileceği şey ama aramam yani eltmi kinci biride değilim ararsa sorun olmaz ne zaman anlar ancak o zaman. bugun için değil korkum ilerisi için şimdiden bu oluyorsa sonra neler olur

Ben olsam pek umursamazdim..
Nisanlinizla arasinda bir sorun olduysa size neden surat asiyor..
Hadi orada surat asti, nisandan sonra, neden en azindan bir telefon edip tebrik etmiyor..
Hadi onuda gecelim, kayinvalideniz ne hakla onu aramazsaniz benide aramayin diyor..
Bunlar ne sacma seyler yahu, yazarken dahada sacma geldi..
KAyinvalidenizi aramaya devam edin, eltiniz konusundada haber yollayin " ben ondan bir tebrik telefonu bekliyordum cok üzüödüm cok incindim, onu cok sevmistim, neden bir tebrik bile etmedi" falan filan diye..

Ayrica not: Böylesi sinsi ve kiskanc kisiler icin en iyi yol daha üste cikmaktir..Konusu acildiginda, kayinalidenize falan "onu cok sevmistim, halada seviyorum, ay nasil kanim isindi ona ama bir tebrigi cok gördü cani saolsun" gibi seyler söyleyin yani üste cikin yoksa o eltiniz sizin üzerine cikacak gibi görünüyor..

Son düzenleme:

zaten onu söylemiş bugün diğer eltim onla aram iyi o da işte öyle demiş o hasta onu aramazsanız benide aramayın üzülür hastalanır arayın falan demiş bende aramıycam dedim ben ömrümün sonuna kadar onu pohpohlayamam dedim kendi ailesinde öyle görmüş kayınvalidem de öyle yapıyor haksız da olsa sürekli pohpohlanmayı bekliyor sürekli insanlar etrafında dönsün istiyor yapmayınca surat yapıyor hastayım diyor

evet son notun çok mantıklı :) birde çok kısanç biri bana seni çok sevdim dedi ordayken aa beni sevmedinmi neden öyle diyorsun beni sevmiyormusun bi dünya laf etti :) diğer eltime sarılsa kayınvalidem ona sarılmazsa hemen ona bile laf ediyor kıskanıyor trip atıyor

Şimdi şu açıdan bakıyorum eltiniz olduğuna göre sizden büyük demektir belki nişanlınızla olan olaydan dolayı sizin tavır almış olduğunuzu düşünmüş olabilir, sizin küçükolarak aramanızı beklemiş olabilir. Siz nişandan önce kendiniz arayıp hatrını sorup, gelemeyeceklerinibilseniz bile çağırdınız mı. Yani hani görmek isterdim, keşke gelebilseydiniz filan tarzında hem bir yoklamış olurdunuz nasıl konuşacağı hakkında hem de üzerine düşeni yapardınız baktınız hala soğuk konuşuyor filan siz de aramazdınız bir daha. Sonuçta sorun ikiniz arasında değil nişanlınızla olan bir olay siz kendinizi çekince o da çekmiş olabilir. Bunu pohpohlamak olarak algılamayın yani. Kandildir filandır aranır ya yani büyükler. Artık resmi olmuş hem ağabeyi kardeşini hiç aramıyor mu o da tebrik etmedi. Zaten uzakta olup nişana gelemediğine göre çok görüşmeyeceksiniz ama kaynanızın dediği garip olmuş onu aramadan beni aramayın demek nişanlınıx buna cevap vermiyor mu. Siz pohpohlamayın bırakın kim pohpohlarsa yapsınlar o zaman sen ödün verme bayramda seyranda görürsünüz tamam.

aramızda çok bi yaş farkı yok 1-2 yaş var ama karkteri öyle hep öyle istiyor her şeye surat yapıyor sürekli ilgi odağı olmak istiyor herkes onla ilgilensin istiyor ilgilenmeyincede ver yansın... Zaten biz ordaykende belliydi gelemeyecekleri konuşuldu zaten ki ben orda giderkende konuşmaya çalıştım yüzüme bile bakmadı ayrıca nişanlımlada bi sorun yok aslında ortada sonra da sormuşlar hastayım demiş zaten istediğini yapmayınca hemen hastayım diyor nişanlımda o gün istediği bişeyi yapmadı yani güzelce söyledi kaç kere anlamadı en son niye yapmıyorsun diye küstü ne olursa olsun o kadar yoldan geldik otobüse bindik yan tarafa döndü yüzümüze bile bakmadı

şimdi arasam sürekli bunu bekliycek evdeki herkese öyle yapıyor zaten haklıda haksızda olsa hep o bekliyor naz yapıyor kapris yapıyor arasam sürekli bendende bekliycek bunu benim cekındiğim konu bu yoksa ne aramaktan erinirim ne de büyüğüme saygısızlık yaparım ama bunu karşı taraftanda bekliyorum sadce hepsi bu

hemde kayınvalidemin ufacık bi sorun da ki sonuçta bizim çözebilceğimiz bişeyken hanı annelermız der ya ufak kardeşimiz için olsun ufak o hadi kırma onun gibi demesi rest çekmesi vs şu an beni düşündürmüyor değil

Son düzenleme:
Valla canım nisanini bile kutlamadıysa hic umurunda olmasın arama. Kayınvalidene de bu yüzden aramadigini soyle yada esın söylesin ama başka yorum yapma, sabret, hakliyken haksız duruma düşme ve unutma arada bire bin eklerler, soylemediklerinde söylenir gibi yansitilmasin.. Hic yüz verme canım, kayınvaliden üzülmüştür aranizin iyi olmasını ister. Ama eğer boyle karar almissada kendi bilir hic takma bence..

haklısın canım bende öyle düşünüyorum zaten bu şekildede söyledim ben ararım yine annemi ama konuşmak istemezse kendi seçimi ama ben konuşmak istemese bile ararım tabi onu aramazsanız benide aramayın sözü hoş değil ama kötü niyetle söylediğini düşünmüyorum her ne kadar üzücü olsada

Cok iyi yapmissin. Ve aynen boyle devam et.
simdi nasil gidersen , oyle kalir.

Kesinlikle taviz vermemelisin.
Yoksa ilerde daha cok sorun yasarsin ..

Cok iyi yapmissin. Ve aynen boyle devam et.
simdi nasil gidersen , oyle kalir.

Kesinlikle taviz vermemelisin.
Yoksa ilerde daha cok sorun yasarsin ..

evet en büyük korkum o ya zaten hasta olur ilgilenin arayın diyor iyi de sinirden stresden bizde hasta olcaz. Diğer eltim onla yakın oturuyor bıkmış durumda aynı durumda olmak istemiyorum baştan tepkimi göstereyim o da ona göre davransın istiyorum

Ne hastaligi ya, nasil inaniyorlar ya da inandiriyorlar böyle seylere kendilerini. Kiskanclik, benim dedigim olmali,en cok bana ilgi gösterilmenin adi ne zamandir hastalik oldu.Tabii hastalik ama eltiniz normal degil. Sakin arama birak hastami oluyor ne hali varsa görsün.
Simdi basinda kendinizi saydirmazsaniz, evlenince hic saymazlar ,onun hastaligi bitmez.

Sizin yapacaginiz sey, kimseyle yüz göz olmadan ,nisanliniza durumu iyice bir anlatmak.O farkinda bile olsa ,siz yine acik kapi birakmayacak sekilde nisanlinizi yönlendirin.

kayınvaldeni ara derim durumu ondan dinle demekki elti hanım başka şeylerle doldurmuş kayınvaldeyi ki kayınvalde sizi hatalı görüyo güzellikle ara ve kayınvalden öğren eltihanımın derdini eltini arayıp istediğini verme tabiki ona

evettam tarif ettiğin gibi işte adı hastalk oluyor... bizi yolcularkende hastaymış ondan yüzümüze bakmamış ne alakaysa insanların yüzüne bakamama hastalığı var da ona yakalanmış sanki

benim arkadaşımda dul bir adamla evlendi şimdi üvey kızından neler çekiyor kız...

illa sorun çıkaracak kişiler oluyor hayatımızda sanki yoksa tadı çıkmazmış gibi

şimdilik görme bencede bu hatasını en başta tartışmacı gelin olma...

tartışmak kavga etmek bana göre şeyler değil ama istiyorlar diye de numaradan bişeyler konuşamam ki numaradan arayamam yani hiç yapım değil yapamam imkansız bunu yapmacık olan ve içimden gelmeyen şeyleri yapamıyorum

konuştum bana bişey demiyor nişanlıma demiş muhtmln hep surat yapıyor hem mızmızlanıyor aramıyorlarda bilmem ne diye kesin huyu oyle o yüzden o da huzursuzluk çıkmasın diye öyle demiştir ama beni üzen de onun hemen bu şekilde rest çekmesi bugün bı arycam bakalım açacak mı merak ediyorum açmam aramazsanz demiş bakalım

arama elti hanımı boyun eğme en baştan derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…