Elti - Ben mi yanlış düşünüyorum :/

o kızıda kayınvalidenin dediğinide ciddiye alma bence aramada
o gelini de sen değilsin sanki

yani sonuçta ben daha gelin adayıyım hemen böyle rest çekmesi üzdü beni kayınvalidemi ararım ama aramam onu bakalım açmycam demiş arıycam şimdi açıcakmı merak ediyorum

yani sonuçta ben daha gelin adayıyım hemen böyle rest çekmesi üzdü beni kayınvalidemi ararım ama aramam onu bakalım açmycam demiş arıycam şimdi açıcakmı merak ediyorum

Yuh ya dıdısının dıdısı nası da sinir bozuyo durduk yere
Anneni de doldurmuştur bak bak oğlun dediğimi yapmadı almış yanına hemen gelin diye tövbe tövbee ara "anne kusura bakma pireye kızıp yorgan yakacaksan birşey diyemem beni tebrik bile etmeyen uğurlarken yüzüme bakmayan insan için aramıcaksan veya açmıcaksan sen bilirsin ama ben seni hep ararım

evet canım aynısını nişanlıma söyledim haklısın dedi şimdi aradım açtı bişey demiyor gayet güzel konuşuyor annesi iyi bi insan annem gibi gerçekten ona da surat yapıyordur napsın kadın oda mecbur öyle diyordur. Diyorum kaynanalık yapsa annem bak bakalım nasıl iyi oluyor kaynanalık yapan yok ya şımarıyor dedim

Buraya konu açacak kadar bile kafana taktığına değmez canım boş ver konuşsun hastalansın o mutlu olacak diye sen kendinden mi ödün vereceksin kayın valideni ara açarsa açar açmazsa keyfi bilir ne demek daha gelin adayına onu aramazsanız beni de aramayın daha senin kırılıp belli etmen gerekirken eltin ilgi manyağı diye bir de ona ilgi mi göstereceksin kafanı yorma boşuna canım :)

haklısın canım aradım bugün açtı nişanlıma öyle diyorda bana öyle demiyor :) hiç lafı geçmiyor oda bana anlatıyor ama ara diye değil ona da dedim arama sende diye böyle bi rest çekmek nedir gurbetteki oğluna insan öyle restmi çeker dedim olmaz ne kadar hastalanırsa hastalansın dediğin gibi nişanlımda zor bi işte çalışıyor herşeyi riskli ama açar zaten kıyamaz muhtmln yanındaydı o zaman öyle dedi

Simdi bir kere arayin...
Elinizde, beni tebrik etmemesine ragmen, surat asmasina ragmen, ben adim attim, aradim diye bir koz olur...
En az 2-3 yil kullanirsiniz bunu...
-

Simdi bir kere arayin...
Elinizde, beni tebrik etmemesine ragmen, surat asmasina ragmen, ben adim attim, aradim diye bir koz olur...
En az 2-3 yil kullanirsiniz bunu...
-

ama işte onu anlayacak birisi değil ki olsa keşke ararım. şimdi arasam her şeyde surat yapar ay hastayım der aramamı ilgilenmemi pohpohlamamı ister. Herkes tek onu sevsin tek onla ilgilensin istiyor. ya öyle ki şöyle örnek vereyim birinin elini öptüm sonra o da öpmek istedi (normalde öpmez el pek ben büyük diye öpüyorm hep) öptürmedi hemen kızdı plastice öptürüyorsun bana niye öptürmüyorsun diye

Ben olsam ben de aramazdım

bende düşünmüyorum bu konuda ciddi direniş gösteririm :) direnplastic :)

Son düzenleme:

Hahaha, bu ergenlik edalarina cok guldum...
Zaten o anlasin diye degil, kastettigim etrafiniza karsi, esinize, kv'nize vs. karsi kullanirsiniz kozu, ben yaptim yapacagimi, benden bu kadar kusur onda diye...
Ama ise yaramaz derseniz, ne kadar bos islerle ugrastigini dusunup ciddiye bile almayin...
Gulup gecin hareketlerine, hakikaten komikmis cunku...

ya dışardan bi bakabilse kendine keşke herşey önüne gelir bişey yapmaz birde afralar tafralar ben hep onu eyleyemem ki onlar yapıyor ama ben yapamam çok zor
ciddi sinirimi bozdu aradım bugün annemi biraz çaldı bakmadı kapattım hemen geri aradı duymadı demek ki açmasaydı baya üzülürdüm artık ne boyuta giderdi durumlar bilemiorum :) bana bişey söyleyen yok iyi ki

bence '' herşeyin en güzeli mesafeli olmakkk ''

kesinlik uzağız ama mesafli olamıyoruz işte canm

olayın neresindesiniz şuan bilmiyorum sonuna kadar okuyamadım.

eltinizi umursamayın..
kv niz size öyle söylediğinde eltimi niye aramam gerekiyor diyemediniz mi.. yani ben nişanlandım evlendim eltim yok ama görümcem var eşimin anne babası var kuzenleri var amcası var dayısı var vs. kimse bana öyle birşey demedi. niye denilsin ki.

sen o zaman ne oldu ki diye sordun mu? yani belki hastadır hastaneye yatmıştır? sen diyecektin ki hayırdır birşey mi oldu x eltiye..
ben birşey duymadım diyecektin..

onun kırıldığı birşey olmuştur.. ama nişanlınla olmuş olsa ona derdi. seni de kapsayan bir önemsiz mesele miydi.

eğer öyle birşey olmuşsa düzeltirsin sen de beni tebrik için aramadı vs derdin.. demedin mi?

sen ağzınla kuş tutsanda iş karşı tarafın tutumunda bitiyor
Benim bir eltim bir görümcem var onlarla da neden anlaşamıyım dedim
Eltim benden büyük 10 yıllık da evli beni kabullenemedi
Konuşmak istemiyor napıyım dedim anlayışlı olurum dedim zorlamadım özel bir bağ kurmadım
Kaynanamla aynı vede yaşıyor gittiğimde mutfakta yada odasındaysa salona çıkıp bir hoşgeldin bile demiyor
Ben gidiyorum yanına artık zoruma gittiği için o gelene kadar gitmiyorum mutfaga falan
İnanın hiçbirşey yapmadım yapacak zarar vericek kadar sohbetim bile olmadı
Kendinden taviz verme derim zorlama ilişkiniz için

bunu bana demedi nişanlıma dedi bi eltim daha var ona da y diyelim sorunlu olana x, y ile sürekli konuşuyoruz ama hep arıyor soruyor yardım ediyor benden çok o beni arıyor aynı yaşlardayız hepimiz zaten hemen hemen ben onuda arıyordum ama oraya gittikten sonra aramadım nedeni ise uğurlarken yüzümüze bile bakmadı nişanlandım tebrik etmedi sonuçta yapması lazım sorun şu neden y yi arıyorum onu aramıyorum y yi 1 arıyorsam ona göre x i 3 aramalıyım herkesten herşeyden fazla kendi ile ilgilenilmesini isteyen yapılmadığındada çocuk gibi mızmızlanan birisi ondan hastanye falan insanlar ne hastalıklarla boğuşuyor ona bakarsan bende hastayım heycan sinir stres olmamam lazım panik atak var. herkes bişeylerle uğraşıyor ama o dünya onun etrafında dönüyor gibi davranıyor diğer eltimde diyor pohpohlasın onu sürekli bakalım nereye kadar diye

yani bazı kişilerin tuhaf davranışları oluyor ve umursamasınızda bi anda olayların içinde buluyorsunuz kendinizi sıkıntlı bi durum...
benim eltim çocuk gibi sürekli pohpohlanmak ve hep bütün ilginin onda olmasını isteyen birisi, biri birine iltifat etsin hemen küser bana niye demiyorsun ya insanlara zorla bişeyler söyletsen neye yarar. Yok canım kesinlikle yani aramıyorum aramamda bunun ileriside var etrafında dönemem onun oyuncağıda olamam yani saygısız biri değilim ama önce büyük gösterir saygıyı sevgiyi ne verirse onu alır ne fazlası ne eksiği yani

konunu okuyunca acaba bu ben miyim diye şüphelendim beni de istemeye uzak bi yerden geldiler aynı gün hem isteme hem nişan oldu, kaynım geldi ama eltim gelmedi (gelmek zorundada değil pek takılmadımda) ama bi arayıp hayırlı olsun diyebilirdi hiç aramadı beni. Yılbaşında nişanlımın yanına gittim nişanlım ailesine yakın bi ilde çalışıyor kayınvalidemler filanda yılbaşı akşamı eltimlerde toplanacaklarmış kayınvalidem,kayınbabam, görümcem durmadan beni aradı sizde gelin hep beraber olalım diye ama ev sahibi olarak ne eltim ne de kaynım aramadılar buyur sen de gel demediler. Sırf kayınvalidem ve kayınbabamların hatrına gittim o kadar ısrar ettiler diye. Yani ben de neden böyle davrandığını anlamıyorum

birde işin komik tarafı beni sevmedi bak aramıyor diye dert yanıyor olması
şu an ki durumun ne canım peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…