- 7 Ekim 2009
- 7.049
- 11.811
- 448
- Konu Sahibi plasticwoman
-
o kızıda kayınvalidenin dediğinide ciddiye alma bence aramada
o gelini de sen değilsin sanki
yani sonuçta ben daha gelin adayıyım hemen böyle rest çekmesi üzdü beni kayınvalidemi ararım ama aramam onu bakalım açmycam demiş arıycam şimdi açıcakmı merak ediyorum
Yuh ya dıdısının dıdısı nası da sinir bozuyo durduk yere
Anneni de doldurmuştur bak bak oğlun dediğimi yapmadı almış yanına hemen gelin diye tövbe tövbee ara "anne kusura bakma pireye kızıp yorgan yakacaksan birşey diyemem beni tebrik bile etmeyen uğurlarken yüzüme bakmayan insan için aramıcaksan veya açmıcaksan sen bilirsin ama ben seni hep ararım
Buraya konu açacak kadar bile kafana taktığına değmez canım boş ver konuşsun hastalansın o mutlu olacak diye sen kendinden mi ödün vereceksin kayın valideni ara açarsa açar açmazsa keyfi bilir ne demek daha gelin adayına onu aramazsanız beni de aramayın daha senin kırılıp belli etmen gerekirken eltin ilgi manyağı diye bir de ona ilgi mi göstereceksin kafanı yorma boşuna canım :)
Simdi bir kere arayin...
Elinizde, beni tebrik etmemesine ragmen, surat asmasina ragmen, ben adim attim, aradim diye bir koz olur...
En az 2-3 yil kullanirsiniz bunu...-
Ben olsam ben de aramazdım
ama işte onu anlayacak birisi değil ki olsa keşke ararım. şimdi arasam her şeyde surat yapar ay hastayım der aramamı ilgilenmemi pohpohlamamı ister. Herkes tek onu sevsin tek onla ilgilensin istiyor. ya öyle ki şöyle örnek vereyim birinin elini öptüm sonra o da öpmek istedi (normalde öpmez el pek ben büyük diye öpüyorm hep) öptürmedi hemen kızdı plastice öptürüyorsun bana niye öptürmüyorsun diye
bende düşünmüyorum bu konuda ciddi direniş gösteririm :) direnplastic:)
Hahaha, bu ergenlik edalarina cok guldum...
Zaten o anlasin diye degil, kastettigim etrafiniza karsi, esinize, kv'nize vs. karsi kullanirsiniz kozu, ben yaptim yapacagimi, benden bu kadar kusur onda diye...
Ama ise yaramaz derseniz, ne kadar bos islerle ugrastigini dusunup ciddiye bile almayin...
Gulup gecin hareketlerine, hakikaten komikmis cunku...
bence '' herşeyin en güzeli mesafeli olmakkk ''
Merhaba kızlar,
ben mi yanlış düşünüyorum dedim birde sizin fikrinizi almak istedim ... Şimdi durum şöyle ki : ben nişanlımın memleketine gitmiştim tanışmaya (nişandan önce) 2 elti adayım var biri çok kıskanç sürekli pohpohlanmayı isteyen birisi. neyse konuya gelmek istiyorum kısaca giderken nişanlıma kızdı saçma sapan bi nedenden trip attı (konu dağılmasın diye anlatmıyorum cidden önemsiz bişey saçmalık) bizi yolculamaya geldiler yüzümüze bile bakmadı surat beş karış falan neyse biz geldik buraya ben aramadım tabi ki onun araması lazım surat beş karış yüzümüze bakmamalar ki ben neyin var falan diye de konuştum neyse sonra nişanımız oldu hiç aramadı msg falan atmadı vs sonuçta o şekilde ayrıldık ayrıca bi msg atması lazım en azından tebrik için (uzak mesfe olduğu için o gelemedi nişan ve isteme bir oldu) bugün kayınvalidem ile konuşmuş nişanlım (ki kendisini çok severim gerçekten anne gibidir) demişki niye aramıyorsunuz x eltimi arayın onu aramazsanız beni de aramayın üzülürse hastalanır (hastalığı falan yok hep naz kapris) ben söyledim nişanlıma sürekli onu pohpohlayamam hayatımın sonuna kadar kendi haksız olduğunu görmeli ve ona göre davranmalı ben hatalı olsam ararım özür de dilerim bundan rahatsızlık duymam sonuçta...
ne yapmalıym cidden bilmiyorum ama bu durum kafamı çok karıştırıyor şu an ileride daha büyük şeylere yol açar mı daha düğün bile olmadı halde bu kadar büyük rest çekilir mi hatasını görmeli şimdi arasam hep haksız da olsa haklı da olsa iyice şımarcak hep bekliycek ben uğraşamam ki böyle hayatımın sonuna kadar .
sizin fikriniz nedir kızlar ?
olayın neresindesiniz şuan bilmiyorum sonuna kadar okuyamadım.
eltinizi umursamayın..
kv niz size öyle söylediğinde eltimi niye aramam gerekiyor diyemediniz mi.. yani ben nişanlandım evlendim eltim yok ama görümcem var eşimin anne babası var kuzenleri var amcası var dayısı var vs. kimse bana öyle birşey demedi. niye denilsin ki.
sen o zaman ne oldu ki diye sordun mu? yani belki hastadır hastaneye yatmıştır? sen diyecektin ki hayırdır birşey mi oldu x eltiye..
ben birşey duymadım diyecektin..
onun kırıldığı birşey olmuştur.. ama nişanlınla olmuş olsa ona derdi. seni de kapsayan bir önemsiz mesele miydi.
eğer öyle birşey olmuşsa düzeltirsin sen de beni tebrik için aramadı vs derdin.. demedin mi?
sen ağzınla kuş tutsanda iş karşı tarafın tutumunda bitiyor
Benim bir eltim bir görümcem var onlarla da neden anlaşamıyım dedim
Eltim benden büyük 10 yıllık da evli beni kabullenemedi
Konuşmak istemiyor napıyım dedim anlayışlı olurum dedim zorlamadım özel bir bağ kurmadım
Kaynanamla aynı vede yaşıyor gittiğimde mutfakta yada odasındaysa salona çıkıp bir hoşgeldin bile demiyor
Ben gidiyorum yanına artık zoruma gittiği için o gelene kadar gitmiyorum mutfaga falan
İnanın hiçbirşey yapmadım yapacak zarar vericek kadar sohbetim bile olmadı
Kendinden taviz verme derim zorlama ilişkiniz için
Ben nişanlıyken anlayamamıştım anlasam baştan geride dururdum
Sen anlamışsın kendini oyuncak etme dediğin gibi
konunu okuyunca acaba bu ben miyim diye şüphelendimbeni de istemeye uzak bi yerden geldiler aynı gün hem isteme hem nişan oldu, kaynım geldi ama eltim gelmedi (gelmek zorundada değil pek takılmadımda) ama bi arayıp hayırlı olsun diyebilirdi hiç aramadı beni. Yılbaşında nişanlımın yanına gittim nişanlım ailesine yakın bi ilde çalışıyor kayınvalidemler filanda yılbaşı akşamı eltimlerde toplanacaklarmış kayınvalidem,kayınbabam, görümcem durmadan beni aradı sizde gelin hep beraber olalım diye ama ev sahibi olarak ne eltim ne de kaynım aramadılar buyur sen de gel demediler. Sırf kayınvalidem ve kayınbabamların hatrına gittim o kadar ısrar ettiler diye. Yani ben de neden böyle davrandığını anlamıyorum
birde işin komik tarafı beni sevmedi bak aramıyor diye dert yanıyor olması
şu an ki durumun ne canım peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?