daha neler gorucez bu kk daAilem sessiz kalmadi herkes diş bilemeye basladi . Etrafimizdaki herkes nikah Kıyıldı düğün ne zman seklinde moral bozuyor. Nisanlimda da nikahtan sonra bi değişiklikler oldu garanti nasilsa nikahlim gibi oda ayri bi sorun
=editor_contents&d=1475490114" data-dialog-url="index.php?editor/dialog&style=1" data-auto-save-url="index.php?threads/elti-bulamadigim-icin-dugunum-olmuyor.959966/save-draft" data-options="{"placeholder":"reply_placeholder","autoSaveFrequency":"60","bbCodes":[],"buttons":{"insertAlbum":{"title":"Alb\u00fcm Ekle","fetchingUrl":"index.php?gallery\/editor-album&time=1475699396"},"insertContent":{"title":"Foto\u011fraf\/Video Ekle","fetchingUrl":"index.php?gallery\/editor-content&time=1475699396"}}}">
daha neler gorucez bu kk da
ama artik nisanlin deil be canim o adam
kocan maalesefff
hahahha valla forum kendi çikarmis bende usendim silmeyeeKiz bu nasıl alıntı böyle Da Vinci Şifresi gibi
Kredi mevzuzu nedir, detay verir misiniz? Sizin düğün için kredi mi çekilmesi gerekiyordu? Ev tuttunuz mu? Eşya vs gelinlik halledildi mi?Evet malesef etrafinda kiz varsa sor soruştur diye banada söylüyorlar ! Meseleyi bana kredi cekemedik diye düğün yapamadik seklinde anlatıp laf arasında abisinin patmagina bi yüzük takalim sizin işi halledicez deniliyor. Üstüne 29 yasinda ablasida bekar oda ayri bi kiskanc
iyide sen onlari beklemek zotunda deilsinDüğün olacak diye nikahi kiyan aklima tukureyim malesef sadece resmi nikah kağıt üstünde ama asla aramizda evlilik gibisinden bisey yasanmadi ve buna rağmen ayrilamaz nasilsa nikahli ayrilirsa dul olur adi gibi düşüncelere sahipler tahmin ettiğim kadariyla. Tek istegim ablasida abiside evlensin bi an once. Ama ben insan gibi sordum onlar var dedim bana olsun ne olacak dedi burda ben sanki onlara evde kalsin diye inat için mi evleniyorum
Bu şartlar altında zaten lütfen evlilik ilişkisi gibi bi ilişkiye de girmeyin, nacizane tavsiyem. Bildiğim kadarıyla karı koca ilişkisinin hiç gerçekleşmemiş olması nikahın iptaline sebep. Aileniz ne diyor bu duruma? Size verdikleri bir tarih var mı? Şu zamana kadar bekle o zaman düğün yapıcaz gibi? Siz ne zamana kadar abiyi bekleyecekmişsiniz mesela?Düğün olacak diye nikahi kiyan aklima tukureyim malesef sadece resmi nikah kağıt üstünde ama asla aramizda evlilik gibisinden bisey yasanmadi ve buna rağmen ayrilamaz nasilsa nikahli ayrilirsa dul olur adi gibi düşüncelere sahipler tahmin ettiğim kadariyla. Tek istegim ablasida abiside evlensin bi an once. Ama ben insan gibi sordum onlar var dedim bana olsun ne olacak dedi burda ben sanki onlara evde kalsin diye inat için mi evleniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?