Elti bulamadığım için düğünüm olmuyor !!

Ailem sessiz kalmadi herkes diş bilemeye basladi . Etrafimizdaki herkes nikah Kıyıldı düğün ne zman seklinde moral bozuyor. Nisanlimda da nikahtan sonra bi değişiklikler oldu garanti nasilsa nikahlim gibi oda ayri bi sorun

Bi sonraki aşama. . Sakın çocuk yapmayın abin gönül koyuyor. Aa hamile misin aldıralım, abin gönül koyuyor.

Eeh siz de düğün yapmayın madem zaten resmi nikahınız yok mu?

=editor_contents&d=1475490114" data-dialog-url="index.php?editor/dialog&style=1" data-auto-save-url="index.php?threads/elti-bulamadigim-icin-dugunum-olmuyor.959966/save-draft" data-options="{"placeholder":"reply_placeholder","autoSaveFrequency":"60","bbCodes":[],"buttons":{"insertAlbum":{"title":"Alb\u00fcm Ekle","fetchingUrl":"index.php?gallery\/editor-album&time=1475699396"},"insertContent":{"title":"Foto\u011fraf\/Video Ekle","fetchingUrl":"index.php?gallery\/editor-content&time=1475699396"}}}">
Ailem sessiz kalmadi herkes diş bilemeye basladi . Etrafimizdaki herkes nikah Kıyıldı düğün ne zman seklinde moral bozuyor. Nisanlimda da nikahtan sonra bi değişiklikler oldu garanti nasilsa nikahlim gibi oda ayri bi sorun
daha neler gorucez bu kk da
ama artik nisanlin deil be canim o adam
kocan maalesefff

Ev falan tutmadınız mı, eşyalr ? nikahı düğün tarihinden ne kadar önce kıymıştınız

Size tavsiyem sakin düğünden 1 hafta bile önce olsa nikah kiymayin iş mevzularindan dolayi nikah kiyildi hani cok uzun suredir evliyiz tayin cabuk çıkar flan mevzularindan. Nisanlim askeriyede işe baslamisti bende atanirsam ayni yerde olalim davasina

evlilik düğünle değil nikahla oluyor ya ne kadar saçma allah aşkına şuanda birlikte yaşamıyorsunuz ve daha aylarcada yaşamayacaksınız nikahtan 1 sene sonra mı aynı yatakta yatacakmışsınız ya saçmalığın danıskası yanı ben asla kabul etmezdim şahsen

Kiz bu nasıl alıntı böyle Da Vinci Şifresi gibi

Düğün olacak diye nikahi kiyan aklima tukureyim malesef sadece resmi nikah kağıt üstünde ama asla aramizda evlilik gibisinden bisey yasanmadi ve buna rağmen ayrilamaz nasilsa nikahli ayrilirsa dul olur adi gibi düşüncelere sahipler tahmin ettiğim kadariyla. Tek istegim ablasida abiside evlensin bi an once. Ama ben insan gibi sordum onlar var dedim bana olsun ne olacak dedi burda ben sanki onlara evde kalsin diye inat için mi evleniyorum

Kredi mevzuzu nedir, detay verir misiniz? Sizin düğün için kredi mi çekilmesi gerekiyordu? Ev tuttunuz mu? Eşya vs gelinlik halledildi mi?

iyide sen onlari beklemek zotunda deilsin
nikah olmasa belki hakli olabilirler derim ama nikahli kari kocasiniz siz resmen ayni evde yasamamis oslanizda
siz dusuncenizle onlarin fikirlerinin saglamasini yapiyorsunuz
adim, dul olur diye bosanma geçmiyor aklinizdan bekliyorsunuz evlensin diye
on zamanda dugun yaptik para biti diycekler yine evleneùiyceksiniz
esine sevgiye dair tek kelime duymadim senden mesajlarinda

Bu şartlar altında zaten lütfen evlilik ilişkisi gibi bi ilişkiye de girmeyin, nacizane tavsiyem. Bildiğim kadarıyla karı koca ilişkisinin hiç gerçekleşmemiş olması nikahın iptaline sebep. Aileniz ne diyor bu duruma? Size verdikleri bir tarih var mı? Şu zamana kadar bekle o zaman düğün yapıcaz gibi? Siz ne zamana kadar abiyi bekleyecekmişsiniz mesela?

Bu arada nişanlımda askeriyeye gitti istanbulda bir senedir şuan polislik mevzusu cikti polislige git dedim çünkü 3 yil sonunda askeriyeyi birakip aldigi tazminatla babasinin yaninda iş kurmak istiyor bunuda ben istemiyorum. Bana ne dese beğenirsiniz hayirdir sen ogretmensin diyemi polis olmami istiyorsun dedi.buyuk kavga ettik. Nankor ben onu hayatima aldigimda babasinin yanında calisan bi esnafti oysaki. Asla küçümsemem insan mi degilmi ona bakarim ayrica ben daha atanmis değilim olsam bile kendimi büyük görmem ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…