sevgi kelimesi yok cunku daha bir saat önce kavga ettik malesef ama cok seviyorumiyide sen onlari beklemek zotunda deilsin
nikah olmasa belki hakli olabilirler derim ama nikahli kari kocasiniz siz resmen ayni evde yasamamis oslanizda
siz dusuncenizle onlarin fikirlerinin saglamasini yapiyorsunuz
adim, dul olur diye bosanma geçmiyor aklinizdan bekliyorsunuz evlensin diye
on zamanda dugun yaptik para biti diycekler yine evleneùiyceksiniz
esine sevgiye dair tek kelime duymadim senden mesajlarinda
kredi mevzusu düğün için gerekli krediyi cekemedik zaten borç var onlar yuzunden banka yeni kredi vermiyor vsKredi mevzuzu nedir, detay verir misiniz? Sizin düğün için kredi mi çekilmesi gerekiyordu? Ev tuttunuz mu? Eşya vs gelinlik halledildi mi?
Düğün için gerekli krediyi çekemedik dediğinize göre hali hazırda zaten düğün yapılacak bir para yok. Eşya ev mevzusu halloldu mu peki?kredi mevzusu düğün için gerekli krediyi cekemedik zaten borç var onlar yuzunden banka yeni kredi vermiyor vs
krediyi babasi cekemedi o yüzden düğün yapamadi seklinde soyleniyor. Nisanlim kredi çekmiyor çünkü altinlari o aldi onu ödüyorDüğün için gerekli krediyi çekemedik dediğinize göre hali hazırda zaten düğün yapılacak bir para yok. Eşya ev mevzusu halloldu mu peki?
Ev ve eşya da yok ortada şu an değil mi, yanlış mı anladım? Sadece nişan nikah ve altınlar var.krediyi babasi cekemedi o yüzden düğün yapamadi seklinde soyleniyor. Nisanlim kredi çekmiyor çünkü altinlari o aldi onu ödüyor
aynen boyle sadece nişan nikah altinlar ve olamayan düğünEv ve eşya da yok ortada şu an değil mi, yanlış mı anladım? Sadece nişan nikah ve altınlar var.
aynen boyle sadece nişan nikah altinlar ve olamayan düğün
O çekilemeyen kredi çekilir kaynına bir güzel düğün yapılır sen nasıl olsa nikahlısın bakar kalırsın böyleaynen boyle sadece nişan nikah altinlar ve olamayan düğün
Bak şimdiden neler çıktı evlendik oh bitti gitti kafasında aileside nişanlında ben olsam nikah iptali yaptırıcam düğün olduğunda evleniriz de anlasınlar kabul etmiyeceğini saf gördüler seni heraldeEsya ev mevzusu olmadi sadece altinlar alindi düğün tarihi belli olmadan oda istanbuldan ev tutamiyor ailesiyle kavga ediyor ama annesi babasi abisini sözleyeceklermisss . En sonunda acicam agzima geleni sayicam aileler birbirine girecek hersey bitecek galiba olacağı bu
Olay o değil ki mallaesefEeh siz de düğün yapmayın madem zaten resmi nikahınız yok mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?