- 9 Ocak 2012
- 15.613
- 30.290
- 798
Nasil ya takisizdir ne demek
Keske davetiyeleri kabul etmeyip kendiniz bastirsaydiniz.
işte o an çok zor günler yaşıyorduk olsun da bitsin dedik. sonra baya pişman olduk ama iş işten geçmişti.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasil ya takisizdir ne demek
Keske davetiyeleri kabul etmeyip kendiniz bastirsaydiniz.
Bende onu diyorum ışte abi 10 yıl evlenmese bu cocuk 10 yıl bekleyecekmi ?burda ailede bi mantık hatası var.bu en başında düşünülmesi gereken bisey. söz nisan olup dugun günü belli olduktan sonra hatta nikah kiyildiktan sonra iptal demeleri büyük bi saygısızlık e böyle bi saygisizligin içine sırf nikah var diye bu kız niye gitsin..gitse bile aklından cikmazki. Sizin gibi düğünü sevmeyen biri olsa tamam derim gitsin .ama kız belliki gelinlikle çıkmak istiyor baba evinden.Benim düğün sevip sevmemem sadece fikrimi yazmaktan ibaret olabilir şu an. Kimse de konu sahibine değersiz demiyor burada, aksine daha fazla küçük düşmesin istiyoruz. Abi kız bulamadı, evlenemiyor 3 yıldır diyelim, ne olacak peki? 3 yıl, sol elinde alyans, babasının evinde oturacak öyle mi?
Vallahi şok oldum size bu terbiyesizliği Nasıl yaptılar ve şu an siz o insanlarla görüşüyor musunuz?5 yıl önce biz de nişan yaptık abisini beklemeye başladk. eşim abisine 1 yıl süren var dedi. zira o görücü usulu evlenecekti. evlenmedi o bir yılda biz evlendik eşimle. ama bir kazık yedik. davetiyeye takısızdır yazdırdılar. o gelecek takılar abininmiş sırayı bozmuşuz. neyse biz evlendik. 4 yılı bitirdik. abiyi yeni nişanladık. yani bunlar kısmet işi. ya abisi bizimki gibi çıkarsa. nikahlı bir şekilde 4-5 yıl bekleyecekmiymişsin. burda iş eşine düşüyor kardeşim. ağırlığını koysun. herkesin hayatı farklı sonuçta
ewt görüşüyoruz. işte insanın ailesi olunca atsan atılmıyor satsan satılmıyor. biz karşılıklı olarak ailelerin yaptıklarını takmama kararı aldık eşimle. ewt çok büyük haksızlıklara uğradık ama değiştiremeyeceğimize göre ev içi huzurumuz kalsın dedik.Vallahi şok oldum size bu terbiyesizliği Nasıl yaptılar ve şu an siz o insanlarla görüşüyor musunuz?
Dugun sadece eğlence değildir hanımefendi evliligi duyurmadır.
5 yıl önce biz de nişan yaptık abisini beklemeye başladk. eşim abisine 1 yıl süren var dedi. zira o görücü usulu evlenecekti. evlenmedi o bir yılda biz evlendik eşimle. ama bir kazık yedik. davetiyeye takısızdır yazdırdılar. o gelecek takılar abininmiş sırayı bozmuşuz. neyse biz evlendik. 4 yılı bitirdik. abiyi yeni nişanladık. yani bunlar kısmet işi. ya abisi bizimki gibi çıkarsa. nikahlı bir şekilde 4-5 yıl bekleyecekmiymişsin. burda iş eşine düşüyor kardeşim. ağırlığını koysun. herkesin hayatı farklı sonuçta
takısız yazmıştık davetiyeye. amcası falan takı taktı onu da not halinde elimize tutuşturdular. hani onların düğünü olunca gidip sizde aynısını takacaksınız diye. gayet takısız parasız pulsuz bir düğün oldu.İnanmıyorum bu nasıl iş.
Peki ya ne oldu dugun nasıl oldu ?
Eşinde biraz pasif kalmış galıbatakısız yazmıştık davetiyeye. amcası falan takı taktı onu da not halinde elimize tutuşturdular. hani onların düğünü olunca gidip sizde aynısını takacaksınız diye. gayet takısız parasız pulsuz bir düğün oldu.
mantık hatası falan yok adamlar nikahı yaptırmışlar düğünsüz girsin eve kırsın dizini otursun kocasının yanında işi ne leveline geçmişlerBende onu diyorum ışte abi 10 yıl evlenmese bu cocuk 10 yıl bekleyecekmi ?burda ailede bi mantık hatası var.bu en başında düşünülmesi gereken bisey. söz nisan olup dugun günü belli olduktan sonra hatta nikah kiyildiktan sonra iptal demeleri büyük bi saygısızlık e böyle bi saygisizligin içine sırf nikah var diye bu kız niye gitsin..gitse bile aklından cikmazki. Sizin gibi düğünü sevmeyen biri olsa tamam derim gitsin .ama kız belliki gelinlikle çıkmak istiyor baba evinden.
takısız yazmıştık davetiyeye. amcası falan takı taktı onu da not halinde elimize tutuşturdular. hani onların düğünü olunca gidip sizde aynısını takacaksınız diye. gayet takısız parasız pulsuz bir düğün oldu.
elti bulsakamac dugun masrafına gırmemek
esınız agırlıgını koruyamamıs
aılesının boyle oldugunuda bılen bırı sonucta bunu onceden sıze soylemelıydı
gecmıs olsun.
teşekkür ederim saol.. Rabbim herkesin evine yuvasına mutluluk versin inşne kadar sabırlı bir insanmışsınız, tebrik ederim. allah mutlu etsin valla
insanların iki gram altın için birbirine girdiği yerde helal olsun