elti derdi başıma bela kızlar

Ahsennur12

MUHAMMED EMİR'İN ANNESİ
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2016
536
253
18
28
kızlar bana akıl mı verin desem dertleşinmi desem bilmiyorum kaynanamla beraber yaşıyorum ve iyi anlaşıyoruz çok şukur ama üst katımda eltim var ve aramızda 12 yaş var kıskançlığından ne kavgalar çıkardı çokta çirkef konuşmask dedikodu yapıyr arkamızdan sırf ondan yüzüne bakıyoruz tam bi dert var başımda yani anlıcanız

Bence hiç umursamayin en mantiklisi .
Konusup caninizi sikacağiniza hiç bulasmayin.

ya eşimle bizi görse el ele onuda ıskanıyor sırf ondan sebep adamın elinimi tutmiyim karı psikopat çıktı :bicak:

Araya mesafe koyun. Dedikodu yapsin. Ne olcak ki. Sanki kojusunca yapmıyor mu ? Yine dedikodudan payıniza düşeni aliyorsunuzdur.

ahh ahh siz bu başımdaki belayı blseniz konuşmammazlık yaptım 1 ay konuşmadım kayunanamın boğazına daldı kadın sırf benden sebep onu tutuyorsun diyip halbuki ilk gelin o bu kadar kötü olmasına rağmen kaynanam gene oğlunun eşi diye asla ayırmaz ama kadın nankör arkadaşlar

Aynı şekilde cnm bnm kaynanam ikimizi ayırmaz ama çok cazgırdır kendisi bana alınanları o bilmez ama ona alınanları ben bilirim kaynanam kıskanır diye aldıkların bahsetmeye korkar bnmde tembihler aman duymasın der.. Eltime sorsan kıskanmıyorum der ama kaynanam niye bu kadar korkar anlamam olmadığım yerde başının etini yiyor sanırsam.Seninki yine kıskandını belli ediyor ona göre bir tavrınınz olur.Yada konuşursunuz açık açık kıskanılacak birşey yok ikimizede değer veriliyor diye bnm ki sinsi olduğundan konuşup halledebilecek bir durum olmuyor konuşmuyoz çözümü bunda bulduk:)

Aynı şekilde cnm bnm kaynanam ikimizi ayırmaz ama çok cazgırdır kendisi bana alınanları o bilmez ama ona alınanları ben bilirim kaynanam kıskanır diye aldıkların bahsetmeye korkar bnmde tembihler aman duymasın der.. Eltime sorsan kıskanmıyorum der ama kaynanam niye bu kadar korkar anlamam olmadığım yerde başının etini yiyor sanırsam.Seninki yine kıskandını belli ediyor ona göre bir tavrınınz olur.Yada konuşursunuz açık açık kıskanılacak birşey yok ikimizede değer veriliyor diye bnm ki sinsi olduğundan konuşup halledebilecek bir durum olmuyor konuşmuyoz çözümü bunda bulduk:)
en güzeli valla ya konuşup takmıcan yada konuşmıcaan

Back
X