Elti Elti Başımın Derdi...

OPRA

Ömrümün Sahibi ∞
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2009
1.657
107
688
35
Merhaba kızlar,
Direk konuyu sizlere yazmak istiyorum.Biz eltimle 5 yıldır tanışıyoruz.Düğününe kadar canciğer gıptayla bakınan bir elti ilişikimiz vardı.Herkes bize baktıkça şaşıp kalıyordu.Eh tabi ara ara sürtüşmelerimiz oluyordu ama ben olur böyle şeyler deyip öpüp birşey yokmuş gibi devam ediyordum.Keşke ozaman daha tepkimi belli etmeyi bilseydim.Nişanı oldu kendi nişanım gibi koşturdum.İşim olsada iptal edip yardıma gidiyordum.Benim nişanım ondan önce olmuştu hiç yardım görmedim arkadaşlarım sağolsun ama sormadı bile ben yinede yardımına her daim koştum(Benim nişanım onlardan önce oldu diye çok söylenmiş meğer altınlar azalcakmış onların nişanında) ondan önce zaten akadaşıda yoktu hiç ben arkadaş olayım dedim.Zaten arkadaş ilişkilerimide kıskanıyordu ama ben yine gıgımı çıkarmadım.Ahhhh beeenn aaaahhh kızıyorum şimdi kendime.Düğün zamanı ev yaptılar mimari bilgim var diye benle gel hergün mesaj şurda işim var gelirmisin?nolur gel elticim gel.ben kıramadım 5 ay deli dana gibi onunla koşturdum gelinliğini bulamadı yine ben araştırdım buldum.Başı ağrıdı heryerde gece gece ilaç aradım.O zayıfladı bende onla koşuşturmaktan zayıfladım.Ama hepsini içimden gelerek yaptım yardımım olsun diye.Ev temizlenir ben gelmeden başlanmaz sonra işimiz çıktı deyip kaynımla giderler evi ben temizlerim.Eh dedim olsun mis gibi afiyetle oturun.Çeyiz taşınır ben yerleştiririm banane ki dimi?Sonra kına gecesi gelir kızların başörtüleri hani kola takılır poşeti elime tutuşturdular alın dedim sen dağıt dediler.Bende yanıma gelene taktım benim 9 yaşında kardeşim var o da özenmiş ablacım banada takarmısın dedi bende taktım.Neyse kına bitti şen şakrak bitti herşey.Düğünde bitti koştur babam koştur nişanlımla sanki biz evleniyoruz.Düğünden 1 ay sonra nişanlımın anneannesi yemeğe çağırdı hepimizi yedik içtik.Oturduk kına resimlerine bakıyorduk.Sonra eltim demesin mi nişanlımın kız kuzenlerine sizin kollara başörtü takıldı mı?kızlar takıldı dedi.O da hıımmm iyi bari en azından siz muzdarip olmamışsınız kardeşime takılmamışta küçüklere bile takılmış dedi.Ben bizde öyledir evhanesinden birine takılmaz dedim.Kayınvalidemde bakakaldı.Neyse ben eve geldim içim kırıldı resmen öyle herkesin içinde imalı imalı söyleyince.Mesaj çektim x abla ben şu kardeşine eşarp konusuna takıldım.Keşke daha önce tek iken söyleseydin.Küçük derken kardeşimi mi kastettin?Eğer öyleyse gerçekten çok kırıldım.Neyse iyi akşamlar dedim yolladım.Tık yok ararım meşgule atar ertesigün.Nişanlımda yanımda.Sonra açtı dedim mesajıma cevap vermedin normalde işi olunca zırt zırt mesaj çeker sabahın köründe arar beni.Aaaaa benim böyle küçük şeylerle kafa yorucak zamanım yok dedi kapatıyorum dedi kapadı telefonu.Madem küçük bişeydi millet arasında niye dile getiriosun. Benim şalterler attı tabi.Aldım eşarpları nişanlımda geldi benimle.Kapı zilini çalıyoruz bir 15 dk açmadı sonra açtı.Nişanlımı görünce sarardı.Aaaa telefonumda kapandı şarjı bitti galiba diye sallıyo.Girdim eğer dedim kardeşin gelseydi abla banada takarmısın deseydi ben kolumdakini çıkarıp takardım ona o kalabalıkta nasıl aklıma gelsin herkesin içinde mi söylemen gerekiodu dedim.İşte yazıklar olsun dio dedim asıl sana yazıklar olsun işte şu iki kardeşe yazık(Nişanlımla kaynımı kasttedio)dedim niye yazık onlar kardeş karıştıma onları mesele bizim meselemiz onların değil.İşte nişanlıma ben seni seviyorum bugüne kadar snin hatrına sustum dedim ne yaptım ben sana iyilikten başka söyle ne kötülüğümü gördün.Yüzüm burda işte dedim kalktı bişey diyemedi halıyı düzeltio koridordaki falan.Nişanlım çok ayıp abla aşkım sende bağırma dedi.Nişanlımın karışmasınıda istemedim açıkçası abisinin hanımı sonuçta.Sonra bu birden çık evimden dedi.Kalktım ayağa güldüm vericek cevabın yok di mi?Yüce Rabbim yukarda sana yaptığım tüm iyilikler çabam haram zıkkım olsun hayrını göreme dedim.Yemeği içmeyi nimeti kastetmiyorum kesinlikle onlar helal olsun ama iyiliklerim asla.Eşarplarıda attım çıktım.Nişanlıma vermeye çalışıo.Nişanlım alamam ben dedi.Bende bağırdım aşağıdan al dedim kardeşinin koluna tak.Haaa bide insanların yüzüne gülüp arkasından konuşma dedim.Onca iyiliğimi yardımımı 5 kuruşluk başörtü için silip attı.Diyemez miydi olsun unutmuştur onca iyiliğini gördüm kızın bi başörtü için laf deydirmeye söylemeye değmez diye. Akşamda kayınvalidemi arıyormuş çığıra çığıra anlatıyormuş.Kayınvalidem ben karışmam demiş.Ama evden koymakta ne demek demiş.(ev kayınvalidemin üstüne).Ben bişey anlatmadım açıkçası kayınvalideme nişanlım anlatmış.Önceden kayınvalidemi bana çekiştiriodu şimdi beni ona hesabı.Şimdi yüzüne bakmıyorum.Aynı ortama girmemeye özen gösteriorum.Sizce bundan sonra tavrım ne olmalı?Ömürboyu böyle mi devam etmeliyim???Şimdiden sağolun kızlar biraz uzun oldu ama ::31:

Son düzenleme:
elti değilmi normaldir :)) bende 2 tane isteyen varsa seninkinden beter verebilirim :)boşver bence işolacağına varmış bu saatten sonrada sen üsteleme barışmak ,görüşmek istiyosa kendi adım atsın...herşey affedilir ama evden kovmakta neymiş..olmaz böyle şey...bırak kendisi düşünsün

Canim ne komik yaaa cidden komik bahsini yaptigi sey bir bez parcasi ayyy vallahi sen asaletinle otur gerekli ortamlarda yani icinde bulunmaniz gereken ortamlarda merhaba nasilsin iyimisin bitti .emin ol daha o kendini cok yerlerde gezdirir herkeste anlar ne oldugunu,su saatten sonra birdaha bu konuyu kesinlikle acma o acsa bile konusulacak birsey kalmadi de kapat,kardeslerle evli oldugunuz icin mutlaka goruseceksiniz sen resmi ve asil ol bir bez parcasi yaaa inanamiyorum(nankoooorrrmuss)

Helal olsun iyi yapmissin. Bence mesafeli ol artik. Bir capiti laf eden ilerde baska seyleride olumsuzluga iter

okudum,kusura bakmayın suç baştan sona sizde.
daha nişanlısınız,evin gelini olsanız(ki bence bu da doğru değil ama) bir yere kadar ama şu durumda kendinizi elti için niye bu kadar hırpalıyorsunuz?
onun temizlemediği evi temizlemek,yapmadığı işlerini görmek de nesi?değil elti,başka kimse için bu konumda bunları yapmamalıydınız.
eltinizin yaptığı terbiyesizlik,ona bir şey diyemem ama siz de şunu unutmayın,boşa dememişler 'el gemisi yürür,elti gemisi yürümez.'
böyle yaparsanız evlilik hayatınız boyunca çook kullanırlar sizi,insanlarla mesafenizi koruyun.

okudum,kusura bakmayın suç baştan sona sizde.
daha nişanlısınız,evin gelini olsanız(ki bence bu da doğru değil ama) bir yere kadar ama şu durumda kendinizi elti için niye bu kadar hırpalıyorsunuz?
onun temizlemediği evi temizlemek,yapmadığı işlerini görmek de nesi?değil elti,başka kimse için bu konumda bunları yapmamalıydınız.
eltinizin yaptığı terbiyesizlik,ona bir şey diyemem ama siz de şunu unutmayın,boşa dememişler 'el gemisi yürür,elti gemisi yürümez.'
böyle yaparsanız evlilik hayatınız boyunca çook kullanırlar sizi,insanlarla mesafenizi koruyun.
Valla canım haklısın ne bilim kolaylık olsun yardımım dokunsun dedim.Benim sıram gelince bilirim neyin nerde nasıl olduğunu dedim.Annemde çok söyledi kızım üzülüceksin dedi.Ben dinlemedim.Kullandırdım işte kendimi kısaca bu oluyor.Zaten kendi diodu eğer hamile olmazsam sana yardım ederim.Yani hamileliği bile benim düğünüme denk getirmek gibi bir plan içindeymiş gibi.Rabbim bana inşAllah bir evlat verir diyeceğine.

Son düzenleme:
Neyse... Demekki boyle bir insanla fazla yuz-goz olmaya bile gerek yokmus degil mi... Hele ki isine gucune kosturmak vs... Senin benim onun gozunde hu iyiliktir de, bazi tiplerin goUnde enayilik oluyor..

Erkenden sinsi ve iki yuzlu oldugunu ogrenmis olmussun, zarardan kar etmissin yani:34:

Bosver Allah'a havale et gec. Senin yasamin icin, kuracagin aile icin gerekli bir insan degil, ekmegini suyunu vermez etmez muhattap olma bence hic.

Neyse... Demekki boyle bir insanla fazla yuz-goz olmaya bile gerek yokmus degil mi... Hele ki isine gucune kosturmak vs... Senin benim onun gozunde hu iyiliktir de, bazi tiplerin goUnde enayilik oluyor..

Erkenden sinsi ve iki yuzlu oldugunu ogrenmis olmussun, zarardan kar etmissin yani:34:

Bosver Allah'a havale et gec. Senin yasamin icin, kuracagin aile icin gerekli bir insan degil, ekmegini suyunu vermez etmez muhattap olma bence hic.

Aynen zararın neresinden dönsem kardır derler ya o yani.Rabbim büyüktür.Allah bilir ileride neleri sorun edecekti.

özür diliycene bide evden kovuyo s...ktirolsun gitsin salakk ayy tahammül edemiyrum böyle menfaatçilere

Aman bak sen evlenirken de sakin ola ki is mis buyurma isteme, o teklif etse de kibarca tesekkur et yardimini kabul etme, yarin onlari ben evlendirdim de der...

Aman bak sen evlenirken de sakin ola ki is mis buyurma isteme, o teklif etse de kibarca tesekkur et yardimini kabul etme, yarin onlari ben evlendirdim de der...

Yok canım asla Rabbim düşürmesin şükürler olsun elim ayağım var canpare arkadaşlarım var hepsi sabırsızlıkla bekliyor zaten sağolsunlar.Der mi der herşey beklenir böyle insandan.Ama gün gelir devran döner.Ben ve sevdiklerim iyi olsunda gerisi yalan.Ama insanın kanına dokunuyor.Nişanlım diyor dövüceksin sandım diyor yok dedim haklıyken haksıza dönmem asla.Zaten son laflarımla dövmüş kadar oldum ağlattım çıktım.Helal etmedim hakkımı bundan ötesi varmıdır bilmiyorum canım.

İyi niyetin başka türlü sonuçlandığı olmuyor malesef ama neyin ne olduğunu baştan görmeniz iyi olmuş. Mesafeli olup asla yüz vermeyin. Daha nişanlısınız bu kadar içli dışlı olmamak iyi olurdu ama acı bir tecrübeyle anlamışsınız zaten.

Son düzenleme:
İyi niyetin başka türlü sonuçlandığı olmuyor malesef ama neyin ne olduğunu baştan görmeniz iyi olmuş. Mesafeli olup asla yüz vermeyin. Daha nişanlısınız bu kadar içli dışlı olmamak iyi olurdu ama acı bir tecrübeyle anlamışsınız zaten.

Aynen canım.Anlamam benim avantajım oldu.Kimseyle anlaşamayan başkalarının arkasından dedikodu yapan sırf sanki kendi derdi varmış gibi davranan insandan ne beklemelliydim ki hiçbişey.

Benim eltim senin yaptıklarının onda birini yapsa başımın üstünde taşırım. Ama illa ki bir taraf bir yerden birşeyler yapacak. Nişanıyken iyi kullanmış seni. şimdi işi bitmiş eltilik yapmaya başlayayım demiş.
Senin yaptığın bir şey yok. Boşuna kendini üzme. Onun özür dilemesini bekle. Özür dilerse merhaba merhaba dersin. Bu saatten sonra nasıl bir karakteri olduğunu öğrendiğine göre samimi olmamaya çalış. Zaten bu elti milletine güven olmaz. Bakarsın yüze gülerler bir bakmışsın arkandan kaynanana seni şikayet eder.

bundan sonra samimi olmayın.düzeldi diye düşünürseniz canınız daha çok yanar.benim de eltim var ALLAH düşman başına vermesin.dedi kodusunu yapmaya bile değmez.onun yüzünden hasta bile oldum ve hayatımdan çıkardım.1 yıldır görüşmüyorum kafam rahat :)) sizinde ara açmak için elinizde iyi bir bahane olmuş bunu değerlendirin.mecburiyet harici konuşmayın bile.gelmiş geçmiş olsun.

Back
X