- 23 Temmuz 2009
- 1.657
- 107
- 688
- 35
Benim kaynımda iyiydi.İşleri güçleri yapınca canımlardı.Önceleri böyle değilmiş eltimle tanışınca huyu suyu baya değişmiş.Herneyse canım elbet olacak böyle insanlar ama takmıcaksın.Bu olaydan sonra daha neler neler öğrendim bi bilsen.Herşeyde bir hayır vardır çıktı işte :)Allah yardımcın olsun canım.....inan başlarda çok seviyordum içtendim ama o tavırlar beni buz gibi soğuttu kendinden...araya kimler girmediki barıştırmak için ama içim bi türlü soğumadı...sırf zayıfladım diye bu kadar fesatlanılırmı...demekki benim kilolu halim onu mutlu ediyormuş buda meydana çıktı...kardeşler arasındaki muhabbete ge lince kaynım iyidir saftır temiz kalplidir arasıra kadının fitnesine gazına geliyor ama görmezlikten geliyorum eşimin ve ailesinin hatrı için...bize gelir gider hizmet ederim...ama karısının yüzünü görmeye tahammlm yok.kayınbabam ve kayınvalidemi çok severim ve sevilirim.evliliğimde 5. yılımı devirdim bir saygısızlığım olmadı.onu şimartan görümcemdi ewde bekar bi görümcem vardı bunlar sıkıfıkıydı arada bişey yokken ben kayınvalidemlere gittiğimde oturdukları odanın kapısını sesli bi şekilde çarpyolardı sahte kahkahalar atıyorlardı cahil insanlar diyorum sadece...neyse oda ewlendi gitti 2 ay önce şimdi bu ortada kaldı yalnız kaldı...onu pohpohlayacak kimse yok artık.keşke hiç eltim olmasaydıhaa bide aynen ben daha önce ewlendim 7 aykadar...oda ewlenince ailesi benim ewime geldi baktılar ben ne almışım aynısını onlarda aldı..sinir oldum.mutlaka hayatımızda böyle insanlar olacak şimdi hiç umursamıyorum eşimle paso geziyoruz hafta sonları hiç ewde durmuyoruz kaynımda onu hiç gezdirmez kuduruyodur adamın başının etini yiyordur eminim..öyle basit kişiliklerle uğraşacak zamanım ve sabrım yok yani canım...