Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eltim yok cok sukur![]()
Aynen canim elbette hepsi kotu olmak zorunda degil ama senin ve buna benzer konulari okuyunca insan korkuyor tabi:18:
2 tane gorumcem var bakalim insAllah onlarla iyi oluruz:)
Başa kakmak değil arkadaşım şurda yazıyoruz ki neymişiz nelere uğramışız insanlar anlasın buarada birikmişlik denen bişey vardır bilirsin.Susarsın gıgını çıkarmazsın ezmeye başlarlar herkesin yapı meselesi.Elti diye bakarsan karşıdaki insana hiçbişey tabi olmaz eltisiyle kardeş gibi olanlar yok mu sanıyosun var tabi ki Allah bozmasın Rabbim devamını hep böyle getirsin.Herşey çabayla olur çabasız ne olmuş ama karşılıklı sevgi saygıyla.Ayrıca yaptığım iyiliği ister kakarım ister kakmam sonuçta karşımdaki benim canımı ne zaman yakacağını hesapladıysa bende nerden yakacağımı bilirim.Kim zorladı demişsin ya evet çoğunu içimden gelerek yaptım nerden bilebilirdim karşımdakinin beni enayi gibi gördüğünü.Orda kırmızıyla belirttiğim cümlenin cevabını verseydin daha yararlı olurdu benim için![]()
Bizimkiler kardeş olucaksa neden olmasınİşin şakası arkadaş gibi bir eltim olmasını çok istemiştim eltiden daha çok dost gibi ama işte olmadı neyse zaten iyi ki olmadı
![]()
amiiiin inşallah canım senin elti de düzelir inşallahCanım mesafe en güzeli.Bırak soğukkanlı desinler ama kafan rahat olsun çok içli dışlı olmak ileride üzülmek demek.Rabbim sana cici cici içi neyse dışı o eltiler versin.Rengi belli insandan korkma.
Sizce bundan sonra tavrım ne olmalı?Ömürboyu böyle mi devam etmeliyim???Bunun cevabınıda vereyim.Yanlışa yanlışla gitmek yanlıştır. En azından sokaktaki bir insandan bahsetmiyorum eşiniz ve ailesi için özel günlerde görüşmeniz gereken günlerde resmice görüşürsünüz.Ama başta gerçekten yanlış yapmışsınız ilişkinizi ayarlayamamışsınız.İnsan göreceği saygıyı kendi belirler. İster kakarım ister kakmam gibi bir şey yok çabadan bahsediyorunuzya bumu çaba.Eltiden kardeş olmaz ben yaş farkımız var asla saygı sevgi bitmedi aramızda ama ben fırsat vermedim başta belli ettim rengimi.Sonuşta tesadüfen bir araya gelmiş kişiler karekterleri yaşam standartları enerjileri kültürleri farklı insanlar tek müşterek o aienin soyadını taşımak ve eşinizin kayınvalideniz kayınpederiniz için herşeyi takmaya didiklemeye gerek yok. Kasıt yok düğün telaşı unutmuşuzdur kardeşini farkında bile değilim deseniz konu uzamazdı.Hem eltinizin sinirini benden çıkarmayın:)))) relax olun sevgiler
çok fedakarlık yapmışsın hele ev temizleme olayı pes dedirtti.