• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elti eltiyi neden çekemez ???

doğru söylüyorsun ben ne eltimden ne de kayınannem ve kayınbabamdan,eşimin kardeşlerinden tek bir hareket görmedim,tek bir söz duymadım,kardeşleri özellikle ararlar eşim evde yokken gelir beni alırlar gezeriz yeriz içeriz canım sıkılmasın diyee,,
ben bööle yaşadığım için yabancı bu konular bana ama etrafımda da çook bu sorunu yaşayan
ve bizim evlermizin anahtarları bile ortaktır, kimse misafir gibi gidip gelmez,eltimin evi benim evimm

Henüz 1,5 aylık evliyim eltimde kendince bi çekişme çabasında benimle ama çok fazla takmıyorumda seninkide biraz fazla değil mi canım? Ne argın ne sargın en güzeli bence :)

Henüz 1,5 aylık evliyim eltimde kendince bi çekişme çabasında benimle ama çok fazla takmıyorumda seninkide biraz fazla değil mi canım? Ne argın ne sargın en güzeli bence :)

ama ben 6.yılımı bitirdim ve daha tek kelime etmedik birbirimize onunda kız kardeşi yok benimde biz artık kardeş olduk bide alıştık böyle memnunuz
eşlerimizde gayet memnun bu durumda ailelerimizde karşındaki insandan huylanmayınca problem çıkmıyıor,düşünki çocuklar bana yenge demiyor yenge başkasına denilir diyorlar o kadar iyiyizz

ama ben 6.yılımı bitirdim ve daha tek kelime etmedik birbirimize onunda kız kardeşi yok benimde biz artık kardeş olduk bide alıştık böyle memnunuz
eşlerimizde gayet memnun bu durumda ailelerimizde karşındaki insandan huylanmayınca problem çıkmıyıor,düşünki çocuklar bana yenge demiyor yenge başkasına denilir diyorlar o kadar iyiyizz

Maşallah Allah bozmasın canım, ben biraz fazla değil mi diye iyi anlaşmanıza demedim anahtarlarımız vardır birbirimizde dediğin içindi o cümlem. Nazardan korusun canım dilerim bi ömür sürsün.

Back
X