• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

elti eltiyi neden kıskanır ??

Benim sogumam cocuklarima laf soylemekle basladi.. Kendi cocugu hastalaniyor, bakalim senin cocugun nasil hastalanacak.. Eli belinde insallah diyecek gibi oldu, ben duzeltim.. Cocugu oldu bize oturmaya geldinde, senin cocuklarini özlem duymuyoruz dedi.. Bir kac saniye durdum silkelendim, bende arka arka dogum yaptimdan dolayi bebek özlemi yok dedim.. Nasil bir dusunce ya.. Yeni dogmus , emekleyen bebegin, yeni yuruyenin, yeni konusanin, ilk okulunun vs vs cocuklarin ayri ayri sevgi si ve özlemi olur.. En son damlada.. Benim cocugum senin cocuklarini aglatı , en kucuk cocuk simdi onda olunca. Simdi senin cocuklarim benim cocugumumu aglatacak dedi.. Bu sefer cidden dona kaldim biş diyemedim.. Demeki zamaninda vicdan yapmamis, niye yapcak demi onun canimi?? Whats upda konusurduk, kestim konuşmayı.. Esime ben derdim hadi gidelim diye, simdi eşim dedinde gidiyoruz. İşinden dolayi ne zaman hafifler ozaman söyluryor..

Benim sogumam cocuklarima laf soylemekle basladi.. Kendi cocugu hastalaniyor, bakalim senin cocugun nasil hastalanacak.. Eli belinde insallah diyecek gibi oldu, ben duzeltim.. Cocugu oldu bize oturmaya geldinde, senin cocuklarini özlem duymuyoruz dedi.. Bir kac saniye durdum silkelendim, bende arka arka dogum yaptimdan dolayi bebek özlemi yok dedim.. Nasil bir dusunce ya.. Yeni dogmus , emekleyen bebegin, yeni yuruyenin, yeni konusanin, ilk okulunun vs vs cocuklarin ayri ayri sevgi si ve özlemi olur.. En son damlada.. Benim cocugum senin cocuklarini aglatı , en kucuk cocuk simdi onda olunca. Simdi senin cocuklarim benim cocugumumu aglatacak dedi.. Bu sefer cidden dona kaldim biş diyemedim.. Demeki zamaninda vicdan yapmamis, niye yapcak demi onun canimi?? Whats upda konusurduk, kestim konuşmayı.. Esime ben derdim hadi gidelim diye, simdi eşim dedinde gidiyoruz. İşinden dolayi ne zaman hafifler ozaman söyluryor..
Ah canım nasıl insan bjnlar çocuğunun hastalanmasını istiyor resmen uzak dur insanı sinir eder böyleleri

arkadaşlar merhaba..ben 1 yıllık evliyim..ve evlendiğimde hep görümcemle eltimle arkadaş hatta kardeş kardeş geçiniriz diye düşünmüştüm..ama öyle değilmiş..hepsi birer özellkle elti kıskanç bir insanmış..ben mi çok safım anlamıyorum..
eltimin çocuğu olduğunda ben daha nişanlıydım..kayınvalidem de şakasına senin çocugun olduğunda 15 gün gelirim de kalırım yanında tarzı şeyler söylemişti...(bu arada ben onlara 15-20 dk araba mesafesindeyim...kendi anneme yakınım..)eltimde hemen hayır 1 hafta onun annesi yakın dedii..tabi ben şok..daha nişanlıyım ama cvp veremedim..ve ben hala kendi kendimi yerim nie cvp vermedim diye..

daha sonra daha olmayan çocuğumla kendini kıyaslaması: ahmtmne nin boyu kısa onun çocuğu zayıf olur boyu kısa olur...kızdım ama orda yine bşy demedim...,,

ve daha neler neler...kendisinden nefret değil iğreniyorum...hea bu arada kaynanamla karşılıklı aşk yaşıyorlar..kayınvalidem bana onun düğün fotosunu çekip telefonuna koydurdu..

kız bana durduk yerde laf atıyor..ama artık bsy söylesede şuna cvp versem diye bekliyorum..sabrım taştı..

sizinde eltinizle varmıdır böyle kıskançlıklar anlaşmazlıklar???
Sorunlu insanlar çok canim malesef

Daha ne iatiyon fırsat ayağına gelmiş bırak ne yaşıyolarsa yaşasınlar:)))bende var bitane o şekil gecen bişeye kızmış bana kv fotolarını koyyo bir bir .hadi inşallah ikisinden de kurtuldum:KK70:arkasından da demediğini bırakmaz bide kayınvalideciğinin ay keşke birbirlerinden hiç ayrılmasalar ben kenarda surmaya razıyım:confused:

Ah canım nasıl insan bjnlar çocuğunun hastalanmasını istiyor resmen uzak dur insanı sinir eder böyleleri
Hani bana söylenmis olsaydi güler gecerim, ama cocuklarima olunca bir yerde artik dur dedim kendi kendime.. Bunla bir gunde soylenecek laflar degil saten, ama damla ya damla ya göl oldu artik.. 15 dlik yurume mesafimiz var , ayni yerde oturuyoruz.. Bulusuyoruz iste aksam cayina..

Hani bana söylenmis olsaydi güler gecerim, ama cocuklarima olunca bir yerde artik dur dedim kendi kendime.. Bunla bir gunde soylenecek laflar degil saten, ama damla ya damla ya göl oldu artik.. 15 dlik yurume mesafimiz var , ayni yerde oturuyoruz.. Bulusuyoruz iste aksam cayina..
Sen gene görüşüyorsun benimki hiç birşey olmadığı halde görüşmüyor bir de dip dibe oturuyoruz.Görüştükce altta kalma sen de laf sok

Laf sokturmamak icin konulardan konusmaya calisiyorum ama bulup bulusturuyor veya kusur bulmaya calisiyor.. Görusuyorum cunku kizlarimin ailenin ne oldunu ve neler yapıldını öğrenmelerini istiyorum.. Iste artik eskisi gibi olmam, yardim konusunda veya farklı konularda olsun fazla ayrıntiya kadar düşünmem..

Back
X