Elti evine ilk ve son gidis

Ben de konu sahibine hak verenlerdenim fakat sın 5 6 konusu eltiyle ilgili olunca acaba mı dedim :KK14:

Bu konu tam acaba karşı taraf ne derdi diye düşünmelik durduk yere gelinin o tepkiyi verdiğini düşünmüyorum

Yazı dili zaten 2.bir kaynana gibi yeni gelin geldi ben kv den kurtuldum söyle bir köşeme kurulayım havası

Kaynim bi 6ay kadar once evlendi. Ve bizi haftasonu yemege cagirdilar koyden de kv ziyarete gelmis onlardaydi ogun..

Biz gittik oturduk bekliyoruz kaynim isten gelecek sofraya gececegiz..

Gelin hanim mutfaktaydi biz kv ile oturuyoruz.

O sirada kapi caldi kapiya en yakin benim ve kendisi mutfakta oldugu icin kapiyi acmak icin kalktim.

Ben kapinin onundeyim kendiside o sira mutfaktan cikti ben acarim siz oturun dedi.

Ben yakindim ve kapiyi actim. Vay bunu yapan sen misin:KK57:

Beni ittirdi ve benim evim ben acarim kapiyi diye sesini yukseltti:KK57:

Ben sok herkes sok:KK57:

Kv ve esimde bire bir bu olaya sahit oluyorlar gorus alanindayiz..

Esim ne oluyo bu ne terbiyesizlik dedi. Bu sefer de esime bagiriyo burasi benim evim Kocama ben acarim kapiyi falan..

Biz daha once o evde bi sure kv ile birlikte oturduk ve kaynim da tabi ozaman bekardi.

Sanirim bu evin hanimi benim tribine girdi. Yani sizin devriniz kapandi bu evin hakimiyeti bende bu mesaji vermeye calisti ama micti resmen:skandal:

Terbiyesiz diyebildim sadece elim ayagim icim titredi resmen..

Kaynim olayi anlamaya calisiyor dondu kaldi adam ozur diledi ama esim coktan ayaklanmisti boyle saygisizlik olmaz kalkiyoruz dedi apar topar giyinip evi terk ettik..

Simdi bir daha eltimle birdaha gorusmeyecegiz diye dertlendigimi sanmayin tabi:KK70:

Ilk gunden kalitesini belli etti umrum degil..

Ama kv ya kv:olamaz:

O kislari o eve gelecekti yani adresi orasi olacakti ama simdi biz o eve ayak basmayacagimiza gore kv bize gelecek:KK43:

Yani ben yemege kahvaltiya davet edecek yatili almama gerek kalmayacakti:işsiz:

Simdi bu acidan cok kotu oldu zira ben kv ile ayni cati altinda kalmak istemiyorum yeterince bu konuda doluyum zaten:kızgın:

Oyle iste kizlar dertliyim:KK43:

Terbiyesiz elti ama siz de keşke ben açarım deyince dönseydiniz yerinize açmasaydınız kapıyı.Tepkisi çok fazla olmuş.kayınvalideniz gene gitsin onda kalsın.Siz görüşmeyeceksiniz diye kayınvalide niye sende kalacakmış.Gene size kahvaltıya, yemeğe gelir

:D kayinvalide agirlamak zorunda kaldiginiz icin uzgunum. Bende evimde baska birisi kapiyi acmaya yeltendiginde asiri sinirleniyorum ama boyle bir tepki de asla vermem yani. Rahatsizligimi bile dile getirmem. İcten ice sinir olurum sadece benim de cok hassas olduggum bir konudur.

hahaha benim kocam benden başkası kapı açamazz :KK48: buldumcuk olmuş :) ya muhtemelen başka şeyler yüzünden size karşı dolmuştur yoksa cidden kafası kıyak diyeceğim.
sonuçta kv ye bi terbiyesizlik yapmadı ki szi kıskanmışta yapmıştır. KV diğer oğluna gitmeden durabilir mi?
kafanıza takıp kötüyü çağırmayın. arada eşinizin kardeşi de var siz kötü olursunuz eşinize sakın ses etmeyin.
KV size ne yaptı bilmiyorum da artık sizi el üstünde tutar gibime geliyor diğer gelin eli maşalı çıkmış :spor:

Bu konu tam acaba karşı taraf ne derdi diye düşünmelik durduk yere gelinin o tepkiyi verdiğini düşünmüyorum

Yazı dili zaten 2.bir kaynana gibi yeni gelin geldi ben kv den kurtuldum söyle bir köşeme kurulayım havası
Kimse demiyor ki madem o soğuk sen çok sıcak bir insansın.
6 ay geçmiş yeni evlenen kişi hele ki eltinse eline bi ufak hediye alıp ev görmesine hayırlı olsuna vs. Gitmemissin.
Sana dolması ve sevmemesi için gayet de yeterli sebep bence.

Taa nisanından itibaren başlamış elti elti elti.
Konu sahibi söz konusu eltiden çok çok fazla takmış kafasına kadını.
Elti hanımın hiç umrunda olduğunu sanmiyorum kendisinin.
Umarım kocasıyla barışır ve bir daha konu sahibiyle görüşmezler.

Kimse demiyor ki madem o soğuk sen çok sıcak bir insansın.
6 ay geçmiş yeni evlenen kişi hele ki eltinse eline bi ufak hediye alıp ev görmesine hayırlı olsuna vs. Gitmemissin.
Sana dolması ve sevmemesi için gayet de yeterli sebep bence.

Taa nisanından itibaren başlamış elti elti elti.
Konu sahibi söz konusu eltiden çok çok fazla takmış kafasına kadını.
Elti hanımın hiç umrunda olduğunu sanmiyorum kendisinin.
Umarım kocasıyla barışır ve bir daha konu sahibiyle görüşmezler.
Bukadarini bilmeden doğru yorum yaptım demek.Tek mesajında kendini belli ediyor konu sahibi.Pskolojik sorunları var galiba ama bunun yaninda uyanik.Kaynanayi atmış eltinin başına bulmuş saf kocayı e tabi şimdi düzeni bozulacak.Cok kurnazca bir planmis konu sahibi ama herkesin sabri bir yere kadar.Bu tipleri alıp psikolojide incelemek lazım. Tez için iyi malzeme çıkar.

Kaynim bi 6ay kadar once evlendi. Ve bizi haftasonu yemege cagirdilar koyden de kv ziyarete gelmis onlardaydi ogun..

Biz gittik oturduk bekliyoruz kaynim isten gelecek sofraya gececegiz..

Gelin hanim mutfaktaydi biz kv ile oturuyoruz.

O sirada kapi caldi kapiya en yakin benim ve kendisi mutfakta oldugu icin kapiyi acmak icin kalktim.

Ben kapinin onundeyim kendiside o sira mutfaktan cikti ben acarim siz oturun dedi.

Ben yakindim ve kapiyi actim. Vay bunu yapan sen misin:KK57:

Beni ittirdi ve benim evim ben acarim kapiyi diye sesini yukseltti:KK57:

Ben sok herkes sok:KK57:

Kv ve esimde bire bir bu olaya sahit oluyorlar gorus alanindayiz..

Esim ne oluyo bu ne terbiyesizlik dedi. Bu sefer de esime bagiriyo burasi benim evim Kocama ben acarim kapiyi falan..

Biz daha once o evde bi sure kv ile birlikte oturduk ve kaynim da tabi ozaman bekardi.

Sanirim bu evin hanimi benim tribine girdi. Yani sizin devriniz kapandi bu evin hakimiyeti bende bu mesaji vermeye calisti ama micti resmen:skandal:

Terbiyesiz diyebildim sadece elim ayagim icim titredi resmen..

Kaynim olayi anlamaya calisiyor dondu kaldi adam ozur diledi ama esim coktan ayaklanmisti boyle saygisizlik olmaz kalkiyoruz dedi apar topar giyinip evi terk ettik..

Simdi bir daha eltimle birdaha gorusmeyecegiz diye dertlendigimi sanmayin tabi:KK70:

Ilk gunden kalitesini belli etti umrum degil..

Ama kv ya kv:olamaz:

O kislari o eve gelecekti yani adresi orasi olacakti ama simdi biz o eve ayak basmayacagimiza gore kv bize gelecek:KK43:

Yani ben yemege kahvaltiya davet edecek yatili almama gerek kalmayacakti:işsiz:

Simdi bu acidan cok kotu oldu zira ben kv ile ayni cati altinda kalmak istemiyorum yeterince bu konuda doluyum zaten:kızgın:

Oyle iste kizlar dertliyim:KK43:
Hepsini okumadım. Eltin bdv köşesini okuya okuya, iyice bilenip bu hale gelmiş olabilir. Baştan hırlarsam kimse bana ilişemez diye düşündü herhalde. Yerinde olsaydım ben. Eltimin acemiliğine verirdim. Hemen tavır almazdım. Ben eltime kendimi sevdirmek için çok uğraştım. O beni ilk başlarda istememişti. Eften püften bahanelerle benden uzak durmaya gayret etmişti ama kırdım o ördüğü duvarı. Eltimi çok seviyorum ya. İnşallah o da beni seviyordur. Kız kardeşim gibidir.

Aynen ya, çok sinir bozucu bir yazım tarzı var. Ben okurken bir de elti gözünden dinlemek istedim. Kendisi kim bilir ne yaptı.

Ahaha aklıma bir anım geldi elticiğimle.

Bizr gelmişler misafirliğine. Öyle yemek yendi toplandı falan hiç yardım etmedi, salonda oturdu, ben bir şeyle uğraşırken de geçmiş mutfağa size güzel bir kahve yapayım gohanın yaptığı bizim damak zevkimize uymaz şimdi demiş.

Ahaha şimdi olsa iyi gülerim de o zaman çok sinir olduydum, eşime triplenip içirmediydim kahveyi :KK70:

Yani hiç yeni evli olmamış gibi cool olmaya gerek yok, senin saçma bulduğun şey evliliğin ilk zamanlarında dengeler oturmamışken çok önemliymiş gibi görünebiliyor.

Bence madem salonda oturuyordunuz kapıyı da açmasaydınız. Ki bir de açma diye özellikle söylenmiş açmasaydınız. Olay tartışma boyutuna geldiğinde de kaç yıllık evli olgun kişiler olarak aman yeni evli heyecanı deyip azıcık kınayıp gülüp geçseydiniz. Ben sizin ve eşinizin olayı bu kadar büyütmenizi doğru bulmadım. Evet hoş ağırlanmamışsınız ama çok da önemli meseleler değil neticede.

Elti tam bi anormal. İyi sabretmissiniz. Ben olsam bayramlik agzimi acmistim )))

O evde yasayan kişiler dışında herkes misafirdir.
Kapıyı açma dediği halde acarak hata etmişsinize O sizi iterek sacmalamış ama bu olay evine adım atmamalı bi olay değil.
Bu durumda kv niye orada kalmıyor onu anlamadım

Kv niye evini bunlara veriyor? Krediyi de eşin ödemiş, bas çıngarı o ev kiraya verilecek biz alacağız de.

Tamam eltinin yaptigi ayip seni itmesi falan. Ama kadin sana siz oturun ben acarim demis daha niye yakinim diye diretiyorsunuz ki?

Kv ile mutluluklar dilerim.

Back
X