elti gelmeden derdi geldi!

fushhya

Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2013
16
0
6
35
Ankara
hanimlar merhaba forumda yeniyim umarim dogru yere yaziyorumdur :) benim dersim su , sozluyum ve sozlumun abisinin karisi yani eltim olacak, sozlumun eaki sevgilisiyle gorusmeye basladi, ustelik gecmise dayanan bi arkadasliklari falan da soz konusu degil sozlumle beraberken 1-2 kez gormusler birbirlerini o kadar, facede birbirini eklemeler, hediyeler yollamalar falan,uzak sehirlerdeler ayrica, sozlum bunu ogreninc e cok kizdi , bana saygisilik oldugunu dusunuyor( hatta empati yap abimin eski sevgilisiyle fushhya gorusse sen nasil hissederdin diye sordugunda siritarak gorusemez tabiiki dedi )bende oyle hissediorum acikcasi, arkadas dost falan olsalar karismaya hakkim olmaz haliyle ama sozlum gorusmeni istemiyorum gerek yok dedigi zaman dalga gecer gibi siritarak o benim arkadasim gorusurum demesiyle artik kalbinde fesatlik oldugunu ve sirf bizi hizursuz etmek icin boyle yaptigini dusunuyorum ve daha tanimadan kendinden nefret ettim, ne dugunumde ne de hayatimizda olmasini istemiyorum o kadinin ama bi yandan da abisinin karisi, sozlum suanda konusmuyor zaten kadinla , ama ben nasil bi tutum sergileyeyim bilmiorum, dedigim gibi tanimadan daha nefret ettim , konusmasam tavir takinsam iliskimizde kendini onemli biseymis gibi sanmasini istemiorum bir de buyuk gelin o aonucta eaimin ailesinin beni onun yuzunden dislamaaindan korkuyorum, sonradan geldin huzuru bozdun gibisinden ,kafam cok karisik, bazen evlilikten bile vaz mi gecsem acaba tum bu sorunlara degermi diyorum, ama cok seviyorum, lutfen bi fikir verin, siz olsaniz nasil yapardiniz ya da boyle bi tecrubeniz oldu mu simdiden tesekkurler

Ben olsam sözlümüde yanima alip elti olacak insan türüne hic haber bile vermeden kaynima giderdim ve aynen su sekilde konusurdum:

Abicim, biz sana cok deger veriyoruz ve asla bu mutlu gunlerimizde ve dugunumuzde tatsiz olaylar yasanmasini istemiyoruz. Sevgili esin benim kardesinin eski sevgilisiyle bir muhabbet halinde ve kardesin bundan cok rahatsiz. Bana karsi kendini kotu hissediyo. Ben ise mustakbel esimin ve sevgili eltimin aralarindaki bu gereksiz huzursuzlugun bizide etkileyeceginden korkuyorum. Esinle bu durumu gorusmeye ne dersin?

Birak kocasi ugrassin! En azindan meseleyi bastan bilir.baktin ikiside ayni kafadan, hic sallama derim. Ama kaynin biraz akli basindaysa zaten karisina gerekeni soyler sende muhattap olmamis olursun. Kendi huzurunu bozmus olur.

Eltinin düşüncesi ne olabilir ki analmadım zaten kız farklı şehirlerde sözlünün o kızla görüşme ihtimali yok zaten de sizden yana olmuş. Demek ki arkadaşlıkları vardı önceden yani hediye filan gönderecek kadar. Hadi yok diyelim kızı çağırıp sözlünle görüştürecek hali yok ya. Bırak naparsa yapsın evde filan gittiğinizde konusu geçiyor mu, yanında sürekli ondan mı sözediyor. Hediye neden gönderiyor farklı şehire bayram değil seyran değil. Yoksa sadece face arkadaşlıığımı yani başka şehirlerde nasıl görüşecekler ki. Bir görüşürler iki görüşürler keserler muhabbeti. Sözlünüzün tekrar aklına girecek bir durum yok ama mesafeni koru tabii yine de eltine karşı. Ben olsam sözlünün ağabeyiyle konuşmasını sağlarım böyle yapıyor diye eşi karşı çıkarsa sildirirse görüşemez.

eğer müstakbel eltiniz kötü niyetle yapıyosa ve sizde ona tepki verirseniz onun istediği olmuş olucak.huzursuzluk çıkaran kişi sizmiş gibi olucaksınız.sizin yerinize koyarak kendimi şunu yapardım diye düşünüyorum.hiç konuyu gündeme getirmem bundan sonra ama mecburi görüşmeler dışındada muhabbeti keserim.

tesekkur ederim cevabin icin canim ama malesef adam biliyor zaten yani sozlumun bana soyledigi kadariyla bu konusma onun da yaninda gecmis bilmiorum laf mi geciremiyor yoksa onemsemiyor mu bu durum cok canimi skiyor benim

Belli ki goruserek sizi huzursuz etmek istiyor.ancak o kizla goruserek size verecegi zarar ancak su an size hissettirdikleriyle sinirli.yani ellerinden baska bi sey gelmez.direkt olarak size zarar veremez ancak boyle dolayli zarar verirler.o halde siz umursamaz davranirsaniz size zararlari olmaz.birakin gorussunler.umrunuzda olmasin.
Kimseye de bu konuyu dillendirip onlari daha cok gaza getirmeyin.
Umrunuzda olmadiklari konusunda ne kadar inandirici olursaniz o kadar cabuk pes ederler

Neden acaba her ailede bir fesat gelin oluyor.
Niyet belli seni ve sözlünü huzursuz etmek.kesinlikle buna fırsat vermeyin
Gale almıyor gibi takılın,siz değilde sözlünüz abisiyle konuşsun.Asla alttan almayın başta ipleri eltinize verirseniz çok çekersiniz haberiniz olsun.

Yani biraz gıcıklığına yapıyor gibi geldi.sende şimdiden mesafeni koy canım.üzgünüm ama başta nasılsa öyle devam ediyor.sözlünle aranıza eltin yüzünden soğukluk girmesine izin verme.

Muhtemelen sizi rahatsız etmek için görüşüyor.Sözlünüzde hoşnut değilmiş bu durumdan anladığım kadarıyla. Ben sizin yerinizde olsam umursamaz davranırdım eltimi amacina ulaştirmazdim.

yani ama nasil olacak iste arkadas gibi mi davranayim , umurumda olmasin diorum ama icime sinmiyo, sadece kendi gorustugu yetmezmis gibi kuzenini kardesini falan da eklenis faceden birbirlerinin resimlerini falan paylasiyolar, yani cok sinir bozucu degilmi yoksa ben mi abartiyorum?

Yani biraz gıcıklığına yapıyor gibi geldi.sende şimdiden mesafeni koy canım.üzgünüm ama başta nasılsa öyle devam ediyor.sözlünle aranıza eltin yüzünden soğukluk girmesine izin verme.

cogu zaman kavga ediyoruz , bunlari gordukce ben de ona yukleniyorum, onun sucu deil ama sonucta onun abisinin karisi yani, dugun araliginda ve de evlendikten sonra daha beter olacak diye korkuyorum, duygularini belli eden bi insanim yani sevmedigim insana belli ederim bunu bu yuzden de sozlumun ailesi beni suclar eminim kac yillik gelinleri ne de olsa. o

Sinir bozucu bir durum ama siz sinir oldukça ve belli ettikce coşacaklar.benim eltim face eşimin eski eşini eklemişti.ama bu konuyu ne eşime ne de başkasına anlatmadım.sadece mesafeli durdum hala öyleyim.bi süre sonra baktım face yoktu.yani sözlünün kafasına eski sevgiliyi sokma,boşver ne halleri varsa görsünler.sen uzak dur o eltiden...

Son düzenleme:

evet canım seni anlayabiliyorum.bide yüz yüze bakacaksınız.ben bu insanları anlamıyorum neden böyle ortalığı karıştırırlar ki.bide diyosun kaç yıllık gelin.olgunlaşacağına iyice fesatlaşmış.rabbim ıslah etsin.sende dediğim gibi canım eşinle arana kimseyi sokma.3 yıllık bi gelin olarak sana tavsiyem :) bırak onlar görüşmeye devam etsin.eşinde tavrını koymuş zaten.

oyle yapmaya calisayim o zaman ama yine de gorusmeye devam edecekler biliyorum , her gun beddua ediyorum biliyomusunuz yapmaya calistiklari yaklarina dolansin diye kendi huzurlari bozulr insllah boyle i sanlarin

Henuz sozlu oldugunuza gore bu eltiyi de cok fazla gormuyorsundur herhalde.yani surekli karsilasiyor olamazsiniz.karsilastiginda da bir sey yokmus gibi merhaba nasilsin?havadan sudan sohbet et.

Anlıyorum canım ama sözlünle aranızın bozulmasına izin vermeyin.eltinin yanında sözlünüzle iki katına nispet yapın mutluluğunuzla.evlenip daha da mutlu olacaksın inşallah.sıkma kendini...

Sözlün tavrını belli etmiş ben olsam faceden eltiyi silerim kimle ne göüştüğüne de bakmam hiç laf kavgasına girme böyle tipler 1 söylediğine 2 ekler de anlatır.görürsen merhaba de geç nasıl diye bile sorma kaynın da yanında olursa onun halini hatırını sor anlasın Sözlünle de hiç bu konunun tartışmasını yapma susmak bazen en güzel cevaptır.

sozlum kadinla konusmuyor zaten bu yuzden , abisi de biliyor konuyu sozlume hak veriyor ama ben bu iki kadinin da hayatimizda bir trtismaya neden olacak kadar yer etmesini istemiyorum,kaynim kv de iken sozlum eve gitmiyor dusunun sirf o kadini gormemek icin, ve bu bwni rahatsiz ediyo, kadinin hic umrumda deil gayet rahat hic bisey olmamis gibi

bende yeni evliyken benim sivrizeka görümcekde eşimin eski kız arkadaşıyla görüşmeye başladı aynen bu konudaki gibi birden peydah etti hemde önceden alakaları yokken bide gelip benimde yanında oldugum bi anda eşime dönüp -kardeşim x in sana çok çok selamı var evlendğine çok şaşırdı dedi eşimde dönüp ona o kimmiş ben tanımıyorum dedi
görümcemde ısrarla aaa aşk olsun insan geçmişini ne olursa olsun unuturmu hiç insan geçmişinden utanmaz geçmişiyle yaşar dedi
eşimde : BEN GEÇMİŞİMİ ÇÖPE ATTIM ÇÖPLÜĞÜDE ANCAK KÖPEKLER KARIŞTIRIR dedi

ondan sonra bir daha ne x in nede y'nin konusu geçmedi

Bebeğim hiç kafana takma sözlününde moralini bozma, tavrın burnun havada ve çokta tın tavrı olmalı. Hic canını sıkma her zaman saygı cercevesinde mesafeni koru. kadın sizi ayırmaya calısacak değil herhalde sırf hasetinden yapıyordur gîcıklık olsun diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…