Belli ki goruserek sizi huzursuz etmek istiyor.ancak o kizla goruserek size verecegi zarar ancak su an size hissettirdikleriyle sinirli.yani ellerinden baska bi sey gelmez.direkt olarak size zarar veremez ancak boyle dolayli zarar verirler.o halde siz umursamaz davranirsaniz size zararlari olmaz.birakin gorussunler.umrunuzda olmasin.
Kimseye de bu konuyu dillendirip onlari daha cok gaza getirmeyin.
Umrunuzda olmadiklari konusunda ne kadar inandirici olursaniz o kadar cabuk pes ederler
Yani biraz gıcıklığına yapıyor gibi geldi.sende şimdiden mesafeni koy canım.üzgünüm ama başta nasılsa öyle devam ediyor.sözlünle aranıza eltin yüzünden soğukluk girmesine izin verme.
cogu zaman kavga ediyoruz , bunlari gordukce ben de ona yukleniyorum, onun sucu deil ama sonucta onun abisinin karisi yani, dugun araliginda ve de evlendikten sonra daha beter olacak diye korkuyorum, duygularini belli eden bi insanim yani sevmedigim insana belli ederim bunu bu yuzden de sozlumun ailesi beni suclar eminim kac yillik gelinleri ne de olsa. O
Sinir bozucu bir durum ama siz sinir oldukça ve belli ettikce coşacaklar.benim eltim face eşimin eski eşini eklemişti.ama bu konuyu ne eşime ne de başkasına anlatmadım.sadece mesafeli durdum hala öyleyim.bi süre sonra baktım face yoktu.yani sözlünün kafasına eski sevgiliyi sokma,boşver ne halleri varsa görsünler.sen uzak dur o eltiden...
yani ama nasil olacak iste arkadas gibi mi davranayim , umurumda olmasin diorum ama icime sinmiyo, sadece kendi gorustugu yetmezmis gibi kuzenini kardesini falan da eklenis faceden birbirlerinin resimlerini falan paylasiyolar, yani cok sinir bozucu degilmi yoksa ben mi abartiyorum?
Sözlün tavrını belli etmiş ben olsam faceden eltiyi silerim kimle ne göüştüğüne de bakmam hiç laf kavgasına girme böyle tipler 1 söylediğine 2 ekler de anlatır.görürsen merhaba de geç nasıl diye bile sorma kaynın da yanında olursa onun halini hatırını sor anlasın Sözlünle de hiç bu konunun tartışmasını yapma susmak bazen en güzel cevaptır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?