kızı mı eklesin?yani sözlüsünün eski sevgilisini. Hatta eltiyi çatlatmak için kızı, sağdıç yapsın konu sahibi.elti çatlatmak için bu kadar şeye değer mi?Biraz eltinle vakit geçir fotoğraf çektir eltinle sosyal paylaşım sitesinde fotoğrafları paylaş eltinide etiketle. Kız görsün senin ve sözlünün mutluluğunu .
Bir insanı sinir etmek için bazen en iyi yoldur iyi geçinmek.
Madem sinir etmek üzmek istiyor seni ters köşe yap.
Hatta dahada ileri git kız ekle bakalım elti ne yapacak.
Biraz eltinle vakit geçir fotoğraf çektir eltinle sosyal paylaşım sitesinde fotoğrafları paylaş eltinide etiketle. Kız görsün senin ve sözlünün mutluluğunu .
Bir insanı sinir etmek için bazen en iyi yoldur iyi geçinmek.
Madem sinir etmek üzmek istiyor seni ters köşe yap.
Hatta dahada ileri git kız ekle bakalım elti ne yapacak.
kv ile aran nasıldır konuyu ona açsanız durup dururken birden böyle samimi olmaları art niyetli olduğunu düşündürüyor kendisiyle mesafem olur bundan sonra deseniz. ilikinizi bilmiyorum kv ile. ama doğru düzgün bir kadınsa size hak verir.
Seni sinirlendirip, huzursuzluğunu görmek hoşuna gidiyor besbelli.
Bazı insanlar ortalık karıştırmaktan zevk alır, eltinizin de derdi bu sanırım..
Kız da bir garipmiş, bir iletişimim yoksa eski sevgilimin yengesiyle birden bire hediyeleşecek kadar nasıl bir samimiyetim olabilir ki uzaktan uzağa hemde?
Üstelik sözlenmiş eski sevgili' nin yengesiyle?
Her ikisi de yanlış şeyler, eltine karşı mesafeni koru görmemeye çalış yaptıklarını zaten sözlüne devredersin direkt konuyu.
bende yeni evliyken benim sivrizeka görümcekde eşimin eski kız arkadaşıyla görüşmeye başladı aynen bu konudaki gibi birden peydah etti hemde önceden alakaları yokken bide gelip benimde yanında oldugum bi anda eşime dönüp -kardeşim x in sana çok çok selamı var evlendğine çok şaşırdı dedi eşimde dönüp ona o kimmiş ben tanımıyorum dedi
görümcemde ısrarla aaa aşk olsun insan geçmişini ne olursa olsun unuturmu hiç insan geçmişinden utanmaz geçmişiyle yaşar dedi
eşimde : BEN GEÇMİŞİMİ ÇÖPE ATTIM ÇÖPLÜĞÜDE ANCAK KÖPEKLER KARIŞTIRIR dedi
ondan sonra bir daha ne x in nede y'nin konusu geçmedi
hanimlar merhaba forumda yeniyim umarim dogru yere yaziyorumdur :) benim dersim su , sozluyum ve sozlumun abisinin karisi yani eltim olacak, sozlumun eaki sevgilisiyle gorusmeye basladi, ustelik gecmise dayanan bi arkadasliklari falan da soz konusu degil sozlumle beraberken 1-2 kez gormusler birbirlerini o kadar, facede birbirini eklemeler, hediyeler yollamalar falan,uzak sehirlerdeler ayrica, sozlum bunu ogreninc e cok kizdi , bana saygisilik oldugunu dusunuyor( hatta empati yap abimin eski sevgilisiyle fushhya gorusse sen nasil hissederdin diye sordugunda siritarak gorusemez tabiiki dedi )bende oyle hissediorum acikcasi, arkadas dost falan olsalar karismaya hakkim olmaz haliyle ama sozlum gorusmeni istemiyorum gerek yok dedigi zaman dalga gecer gibi siritarak o benim arkadasim gorusurum demesiyle artik kalbinde fesatlik oldugunu ve sirf bizi hizursuz etmek icin boyle yaptigini dusunuyorum ve daha tanimadan kendinden nefret ettim, ne dugunumde ne de hayatimizda olmasini istemiyorum o kadinin ama bi yandan da abisinin karisi, sozlum suanda konusmuyor zaten kadinla , ama ben nasil bi tutum sergileyeyim bilmiorum, dedigim gibi tanimadan daha nefret ettim , konusmasam tavir takinsam iliskimizde kendini onemli biseymis gibi sanmasini istemiorum bir de buyuk gelin o aonucta eaimin ailesinin beni onun yuzunden dislamaaindan korkuyorum, sonradan geldin huzuru bozdun gibisinden ,kafam cok karisik, bazen evlilikten bile vaz mi gecsem acaba tum bu sorunlara degermi diyorum, ama cok seviyorum, lutfen bi fikir verin, siz olsaniz nasil yapardiniz ya da boyle bi tecrubeniz oldu mu simdiden tesekkurler
bende yeni evliyken benim sivrizeka görümcekde eşimin eski kız arkadaşıyla görüşmeye başladı aynen bu konudaki gibi birden peydah etti hemde önceden alakaları yokken bide gelip benimde yanında oldugum bi anda eşime dönüp -kardeşim x in sana çok çok selamı var evlendğine çok şaşırdı dedi eşimde dönüp ona o kimmiş ben tanımıyorum dedi
görümcemde ısrarla aaa aşk olsun insan geçmişini ne olursa olsun unuturmu hiç insan geçmişinden utanmaz geçmişiyle yaşar dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?