elti gemisi yürüyormuş gerçekten. ..

yaralikelebekk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2015
465
264
33
37
KızlAr melabaa elti faktörü artık canımı çok sıkmaya başladı. Kendisi benden yaşça büyük çoluğu çocuğu var. Evlendiğimden beri kendisi ve eşine dayanamayıp patladığım olmuştur. Kendisi kıskançlıkta Nirvana yapmış bir insan... patladığıMDA düzelmişti. Şimdi galiba yine yüz buldu. Saçma sapan patavassızca laf sokmaya başladı. Anlaşılan yine mesafe koymak lazım. Aldığım herşeyi kıskanıp daha da fazlasını aldı. Ses çıkamadım. Umursamadım. Kıskanç insan herkesi kendi gibi kıskanç sanarmış ya... Halbuki senden banane. Ben kendi işime bakarım bugün yine şaka tarafına getirip laf soktu. Ya sabır şunun yüz göz olMayım dedim. Şimdi sibirden içim içimi yiyor Hayır iyi olmak varken neden bu sinsi lik kıskançlık fesatlaklık anlamış dilim. Bazen kendimi zor tutuyorum.

aynen, kıskanç insan herkesi kendı gibi zanneder. hatta kendını görmez.
boşver salağı yaa
kendı kendıne trıplerde dolansın. ara sıra evde nazar duası falan oku, sirkelı suyla sil evını kötü enerjı varsa gitsin.
koy mesafenı ve hiç yüz verme derım

Aynen canım
Aynen canım ya bazen esnemekten ağzım yırtılacak gibi oluyorum. Okuyorum öyle geçiyor. Mesafeyi koydum baya. Ama bu ara yüz buldu. Yine eski halini aldı. Ne diyeyim ki Rabbim böyle iki ayaklı şeytanların şerrinden korusun. ..

amin.
nazar feci şeydir. bırak o da kıskanclıgından gebersın

canım ya kıyamam benimde eltilerimle başım dertte seni çok iyi anlıyorum sanki ben yazmışım yazını . yakınmı oturuyosunuz?

Aldığım herşeyi kıskanıp daha da fazlasını aldı bu cümle ilgimi çekti doğrusu, sanki sizden fazla alması sizi rahatsız etmiş, belki de siz alıngansınız.
Yok kardeşim yok. Alır bi de gözüme gözüme sokar... sonradan görme olunca kocadan görünce böyle oluyo demekki

bırakın alsın ya ne olacakki kocadan görünce ne olacak atadan zengin olsa ne olacak sizde ona laf sokun verin cevabınızı rahatlayın

Gerçekten kıskanç insan çok acayip.
Dünyanın merkezine kendisini koyup ben ben ben, diye dolaşıyor.

Bir şeyler alması kendisinin kıskanç veya fesat olduğu anlamına gelmez ki...

Laf sokmaktan kastınız ne? Ne yapıyor? Ne diyor? Konunuz çok belirsiz. Zira bunların hepsi sizin her şeyi kendi üstünüze alınmanız bile olabilir. Çünkü somut bir örnek bile veremiyorsunuz.

Madem aldigi terbiye belli, sonradan gorme (bunlar sizin cumleleriniz) neden bu kadar umursuyorsunuz ki? Biramin ne yaparsa yapsin.

Anlaşamıyoruz diyorsun he o zaman başlık neden elti gemisi yürüyormuş gerçekten

yürümüyormuş olmasın o

Bu karakterde bi insan oldugunu bildiginiz halde kendisi ile size laf atacak samimiyet ve rahatligi vermekle hatanin bi kismini siz islemis oldunuz.
Bundan sonrasi icin ne yapmaniz gerektigi ile ilgilenin bence ...

Yani belki de size inat yaptığı için değil de rol model bi sizi gördüğü için ne alırsanız almaya çalışıyordur. Görüp beğenip kendisindede olmasını istiyordur. Bunlarda bir sorun yok bence olabilecek şeyler. Bunların dışında canınızı sıkacak bişey söylerse de tepkinizi o an gösterin bence. Biriktirip biriktirip patlamayın o daha kötü oluyor.

normal canimmmm eltinin seni kardesi gibi sevmesini beklemeee..uzak dur..ben iki eltimde de buyugummm ablalik yaptimm kendilerinin yaptigi sadece keleklik..hayatimdan sildim ikisini de oylece cok rahatimmm...

normal canimmmm eltinin seni kardesi gibi sevmesini beklemeee..uzak dur..ben iki eltimde de buyugummm ablalik yaptimm kendilerinin yaptigi sadece keleklik..hayatimdan sildim ikisini de oylece cok rahatimmm...
En iyisini yapmışsın... ben de senin yolunda ilerlicem çünkü bu şekilde olmuyo. Sinirlerimi yıpratıyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…