- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.300
- 598
- Konu Sahibi yaralikelebekk
-
Ben başlıktaki deyimi anlamadım. Türkçem yetmedi ya :)
aldığınız şeylerin başkasında olmasını istemiyorsanız özel üretim yaptıracaksınız bir zahmet. Bende bu düşünceye anlayamıyorum demekki beğenmiş almış benim daha çok hoşuma giderdi zevkliyimki aldıklarım başkasının dikkatini çekiyor almak istiyorlar diye düşünürdüm
Anlamasına da olur boşver sen o minnak beynini yorma böyle şeylere ok. Yazım yanlışı sadeceBen başlıktaki deyimi anlamadım. Türkçem yetmedi ya :)
En güzeli sen en iyisini yapıyorsun. .. böyle insanlarla muhattap olmamak gerek...ne görümcemle ne kaynımla konuşuyorum.birde elti gelse fark etmez....
kafam çok rahatttt
Atasözünün orjinali bu anlama geliyor, ama bilhassa bu başlık şu anlama da gelebilir: eltinle anlaşsan da anlaşamasan da bu gemiyi eşşek gibi yürüteceksin (sözüm meclisten dışarı).Kuma gemisi yürür eli gemisi yürümez derler, hani kuman olsa onunla dahi anlaşırsın da eltinle anlasamazsın anlamında
Atasözünün orjinali bu anlama geliyor, ama bilhassa bu başlık şu anlama da gelebilir: eltinle anlaşsan da anlaşamasan da bu gemiyi eşşek gibi yürüteceksin (sözüm meclisten dışarı).
Başlığa dikkat. :)
Kib diyorsun sanırım. Evet, kibledim bile.
Aynen canım doğru söylemişlerEltim yok ama eltisi olan arkadaşlar var. Kumayız sanki der.
Hadi bakalım bende seni kibledim. Sözü meclisten dışarıymış.Atasözünün orjinali bu anlama geliyor, ama bilhassa bu başlık şu anlama da gelebilir: eltinle anlaşsan da anlaşamasan da bu gemiyi eşşek gibi yürüteceksin (sözüm meclisten dışarı).
Başlığa dikkat. :)
Kuma gemisi yürür eli gemisi yürümez derler, hani kuman olsa onunla dahi anlaşırsın da eltinle anlasamazsın anlamında
Yürüyormuş yazınca mantık aradım olmadı
Oda senin onu kıskandığını falan zannediyor dur . Bu insanları anlamıyorum illa patlamak lazım yaniKızlAr melabaaelti faktörü artık canımı çok sıkmaya başladı. Kendisi benden yaşça büyük çoluğu çocuğu var. Evlendiğimden beri kendisi ve eşine dayanamayıp patladığım olmuştur. Kendisi kıskançlıkta Nirvana yapmış bir insan... patladığıMDA düzelmişti. Şimdi galiba yine yüz buldu. Saçma sapan patavassızca laf sokmaya başladı. Anlaşılan yine mesafe koymak lazım. Aldığım herşeyi kıskanıp daha da fazlasını aldı. Ses çıkamadım. Umursamadım. Kıskanç insan herkesi kendi gibi kıskanç sanarmış ya... Halbuki senden banane. Ben kendi işime bakarım bugün yine şaka tarafına getirip laf soktu. Ya sabır şunun yüz göz olMayım dedim. Şimdi sibirden içim içimi yiyor Hayır iyi olmak varken neden bu sinsi lik kıskançlık fesatlaklık anlamış dilim. Bazen kendimi zor tutuyorum.
KızlAr melabaaelti faktörü artık canımı çok sıkmaya başladı. Kendisi benden yaşça büyük çoluğu çocuğu var. Evlendiğimden beri kendisi ve eşine dayanamayıp patladığım olmuştur. Kendisi kıskançlıkta Nirvana yapmış bir insan... patladığıMDA düzelmişti. Şimdi galiba yine yüz buldu. Saçma sapan patavassızca laf sokmaya başladı. Anlaşılan yine mesafe koymak lazım. Aldığım herşeyi kıskanıp daha da fazlasını aldı. Ses çıkamadım. Umursamadım. Kıskanç insan herkesi kendi gibi kıskanç sanarmış ya... Halbuki senden banane. Ben kendi işime bakarım bugün yine şaka tarafına getirip laf soktu. Ya sabır şunun yüz göz olMayım dedim. Şimdi sibirden içim içimi yiyor Hayır iyi olmak varken neden bu sinsi lik kıskançlık fesatlaklık anlamış dilim. Bazen kendimi zor tutuyorum.
iki msjı birden alıntılamışsınız bu cvp aynı zamanda banadamı ?Anlamasına da olur boşver sen o minnak beynini yorma böyle şeylere ok. Yazım yanlışı sadece
Anlamasına da olur boşver sen o minnak beynini yorma böyle şeylere ok. Yazım yanlışı sadece
Çok beğendi bayıldı butonu olsaydı ona basacaktım.Daha 1 hafta önce açtığınız konuyu ve buradaki insanlara verdiğiniz cevapları okudum. Anlaşıldı şimdi herşey. Elti çok kötü, pis kaka, sizi kıskanıyor, sizse doğrucu davut, melek filansınız. Yahu burada size hak vermeyen insanlara bile konunuzda hakaretler etmişsiniz. Tanımadığı inaanın 1 paragraf yorumundan hakaret eden, eltisine ne yapmaz...
İnsanlar o konuda da sormuş, ne oldu, ne yaşandı, bir örnek verin diye. Yok. "Elti kötü, elti ikiyüzlü" falan filan, bundan ötesi yok. Siz şuna "eltimi çekemiyorum, her şeyi batıyor. Kendi ailesindeki yoksulluğundan tut, şu günkü rahatlığını bile dert ediyorum" desenize? Diyemezsiniz tabii. Çünkü haksızlığınız çok belli olur. Burada direkt eltiye hakaret etmelisiniz, hatta karşıt yoruma da "sen benim neler yaşadığımı biliyor musun da..." diye başlayıp hakaretle biten bir tepki vermelisiniz ki, insanlar da ezbere yorum yapıp size hak versin.
Görünen o ki elti çekememezliği sizde hat safhada. Eltinizin sizden veya başkasından görerek aldığı ve yaptığı şeylerin üzerine bir soğuk soda için, hazmı kolaylaştırır. Sonra da kendi hayatınızla ilgilenin, eltinin hayatını izlemeyi bırakın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?