Elti gemisiiii

ev sahibi sen deilsin niye sen mesaj atiyorsun, sakin oyle bisey yapma
biseycik olmaz iki gune barisir demistiniz dersin :)

Evet ben karısmıyorum zaten hiç yorum yapmadım hep düzelir insallah dedim yada abin var arada fln dedim. Cünkü cok snîrliydiler. Bu kadar olaydan sonra herşeyî unutup onunla iyi olurlarsaa diye korkuyorum :)

Davet etseydi de yine sorun çıkarırdı.Sana olan ilgiyi de kıskanırdı,laf ederdi.O zaman sen daha çok üzülürdün,benim için oldu diye.Belki seni kızdıracak söylemleri olacak nişanlınla sen tartışma yaşayacaktın.

ev sahibi sen deilsin niye sen mesaj atiyorsun, sakin oyle bisey yapma
biseycik olmaz iki gune barisir demistiniz dersin :)
Olabilirr beklerim :) bunca şeyden sonra hiç bişey yokmus gibi bile davranabilirler :)

Evet ben karısmıyorum zaten hiç yorum yapmadım hep düzelir insallah dedim yada abin var arada fln dedim. Cünkü cok snîrliydiler. Bu kadar olaydan sonra herşeyî unutup onunla iyi olurlarsaa diye korkuyorum :)

Valla o da olabilir.bazen aileler sorun cikarmaya meyilli olan gelin veya damatlarini alttan almak icin onlari seviyormus gibi yapabilirler.misal annemler dayimin esine öyle yapiyolar :) kendisi alinganliklariyla ve kusmeleriyle meşhurdur zira.ama aslinda herkes kimin ne oldugunu cok iyi bilir.boşver sen.oldugun gibi ol.kiymetin bilinirse ne ala ama bilinmezse de cok kafana takma :)

Aaa deli mii nee daha o evin gelini bile değilken böyle yapabiliyoo bide evlenseler neler neler yapar sen kaliteni bozma sen akıllı tatlı gelinn oda çirkef gelin olsunn

İnsan böyle bi sebepten sevgilisinden mi ayrılır ya.Bu ayrı bi tuhaf zaten.
.Ne hesap sormak O'nun haddine,ne de siz hesap verme gibi bi durumdasınız, gereği var mı yani,tepenize çıkartmayın..

Seni kotuledigini nereden duydun.

Birak lutfen usteleme hic. Iyi ki engellemis ki mesaj atamamissin. Boyle Insanlar evlat olsalar cekilmezler.

Evet cok mıçmıç olmaya gerek duymuyorum arada biraz resmiyer olmalı :)

sen her zaman bu tur adimlar atacaksan bu kiz seni havada karada çig çig yer kendi yemese kurda kusa yem eder
simdi sira sende seni engellemesini bahane eet ve onlar barisinca konusma tekrar

seninyuzunden falan deil kizin kafasinda tahta eksik
sen bu yuzden ayrilirmiydin o kizin yerinde olsan ?

Bence mesafeni koru sonuçta sevgilisiniz hiç msj falanda atma ortada kalırsın zaten X le şimdi iyi olur sonra kavga kıyamet sen kenarda dur.

Hyır tabikii ayrılmazdım :) zaten o hep onlarda kıskanclık yapcak bi durumu yoktu. Barıssalarda muhattap olmam gercekten..

Agir bir kismanclik vakasi goruyorum. O ayrilma meselesi de millet pesinden kossun degeri artsin diye.

hemde senden daha kiymetli olur
çokda akilli uslu olmaya abkma
bu zamanda delilerin kiymeti oluyor benim gorduugm
Evett :))) hatta o kötüleyenler can ciger oluyolar bşrden bende öylelerini cok görüyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…