Evlense evime falanda karısır heralde :)Aaa deli mii needaha o evin gelini bile değilken böyle yapabiliyoo bide evlenseler neler neler yapar sen kaliteni bozma sen akıllı tatlı gelinn oda çirkef gelin olsunn
Yani kıskanılcak bişey yoktu yani o hergün onlarda cünküüAgir bir kismanclik vakasi goruyorum. O ayrilma meselesi de millet pesinden kossun degeri artsin diye.
Görümce adayinizlada mesafeli olun onun söylediği lafı size yetiştiren birisi sizin lafinizida elti adayına yetistirir sevmediğim bir olay ondan alıp ona laf götüren bu sizin iyiliginizi düşünmek değil aksine iki insanı birbirine düşürmek bugün kotuledigi insanla yarın kanka bile olur.Görümce adayıma söylemiş o da sevgilime anlatmış durumu ben mesaj atıcam diyince sevglim söyledi
Aynı şeyi bende düşündüm. Bugün ona bunu yapan yarın banada yapar. Neysekiii işi dolayısıyla baska sehirde yaşıyor ayda yılda bi geliyorGörümce adayinizlada mesafeli olun onun söylediği lafı size yetiştiren birisi sizin lafinizida elti adayına yetistirir sevmediğim bir olay ondan alıp ona laf götüren bu sizin iyiliginizi düşünmek değil aksine iki insanı birbirine düşürmek bugün kotuledigi insanla yarın kanka bile olur.
Evine karışır seni herkese kötüler sürekli rol çalma çabasında bnce umarım barışmazlarEvlense evime falanda karısır heralde :)
böyle şeyler yapacagı hiç aklkma gelmezdi bende kızı bi kere gördüm belki anlaşırız kötü dşünmeyim diye kendi kendime dşünüyordm :))Oo ailenin şımarık gelini.
Daha evlenmeden böyleysee.
Sen tamamen mesafeli ol aman ha tuzağa düşürür adamı bu cadaloz.
En son ayrıydılar simdi durum ne bilmiyorum sevgilime sorucam yanlıs anlar sevindigimi falan düşünür diye soramıyorum :)Evine karışır seni herkese kötüler sürekli rol çalma çabasında bnce umarım barışmazlar
Aileside cok şımarttı tepesinee cıkardı kzıı kıza telefonuna tl yüklemeler harçlk vermeler falan...Sokaklarda ilgisiz büyümüş ilgiye AC ve asla doymaz.sizi neler neler bekliyor
Yani kıskanılcak bişey yoktu yani o hergün onlarda cünküü
Benim kadar şanslı olsaydınız keşke iyi bir elti kardes gibi olur ben de eltimi hiç kaynımın eşi olarak görmüyorum kardesim gibi goruyorum üstelik ortak olmamıza rağmen ama kötüsü de sizinki gibiArkadaslar merahabaa. Benim üç yıllık bi ilişkim var. sevgilimin abisinin sevgilisii(x diyeyim) antalyada yaşıyor buraya okumaya gelmiş ünv tanıstılar sevgili oldular falan. İlişkileri bizden sonra basladı fakat onların ilişkisi daha ileri boyuta tasındı aileler falan tanıstı birbiriyle. X erkek arkadasımgilin evine hergün gidip geliyor aksam yemekleri kahvaltılar dügünler herşeye katılıyorr. Ona nazaran ben annesiyle sadece telde konstum hiç tanısma olmadıı. Taaki 5 gün öncesine kadar.. Sevgilim beni tanıstırmak icin evlerine götürdü tanıstık annesiyle gayet güzel geçti. Aksamınada x neden ben cagırılmadım diyerek kavga edip abisinden ayrılmış. Aileler birbirine girdi, x herkesle tartıstı. Cagırılmadıgını yedirememiş. Ben kndimi suclu hissettim ve kıza mesaj atacaktım num yoktu faceden yazmak istedim beni engellemiş. Yani amacı ne anlamadım ben kötü olmak istemiyorum sizce hatalı benmiyim?
Tabiki öle nasip bu işler birbirimizin nasibiysek olacak. Ama suan ciddi boyutta düşündüğümüz icin elti diye hitap ettim. Daha olmadık belki hiç olmıcaz ama sorunlar simdiden basladııSiz de ve sizin deyiminizle eltiniz de sadece ailenin oğullarının sevgililerisiniz.yani ne söz ne nişan var ortada.gelin bile ata binmişte ya nasip demiş.daha bir durun elti olmanıza çook var...
Sizin için önemli olan sevgiliniz ve ailesi.siz evleneceğiniz kişiyi tanıyıp,ölçün, biçin gerisi vesaire...Tabiki öle nasip bu işler birbirimizin nasibiysek olacak. Ama suan ciddi boyutta düşündüğümüz icin elti diye hitap ettim. Daha olmadık belki hiç olmıcaz ama sorunlar simdiden basladıı
Piremsess gibi büyümüş braz galiba tavrı hareketleri öyleydi :) arabanın kapıları falan açılcakk öyle binecek :) bu yorumları okufuktan sonra insallah barısmazlar diye dua etmekten baska çarem yok gibi görğnüyr :))Atara bak atara su elti kadar olamadik
Saka bir yana bunlar barisirsa siz ayvayi yediniz..
Aman ariza cikmasin diye herkes eltinin agznin icine bakar sus pus olur,
hele hele bir de mustakbel kayniniz deli divane asiksaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?