Elti gemisiiii

Mesaj falan atmayin sakin ha. O ailenin gelini olacaksa sizde gelini olacaksınız ne bu yani. Kuma gemisi yururmus elti gemisi yurumezmis diyorlardida inanmazdim
Evet öyleymişş gerçekten :) bende şoklardaym olanlar karşısında :)

Evet öyleymişş gerçekten :) bende şoklardaym olanlar karşısında :)

Aman kız rengini belli etmiş zaten valla okuduğum kadarıyla benim gözümde canlanan profili sıyrılmak isteyen gözde olmak isteyen biri gibi. Siz araya mesafeyi koyunda sonradan başınız ağrımasın. Mutluluklar :KK19:

Hiç umursama bide seni hemencecik engellemiş sorunlu bir tip belliki.Savaşa hazır ol sakın msj falan atma.

Hiç bir şey demeyin. Mesaj atmakta neymiş kendi kendine kıskançlık yapmış. Fazla samimi olmamaya özen gösterin şimdiden böyleyse ileride ne olur kim bilir.

Simdiden neden herseyin icinde bu elticik anlamadim gitti. Cagrilmadi diye alinmalar falan ilerde evlendiginde de kacicak delik arar:KK70:. Bukadar hevesli olmasa bari. Gerci bununki heves degil fesatlik.
Arama derim o seni aramis mi tanisirken..

Arkadaslar merahabaa. Benim üç yıllık bi ilişkim var. sevgilimin abisinin sevgilisii(x diyeyim) antalyada yaşıyor buraya okumaya gelmiş ünv tanıstılar sevgili oldular falan. İlişkileri bizden sonra basladı fakat onların ilişkisi daha ileri boyuta tasındı aileler falan tanıstı birbiriyle. X erkek arkadasımgilin evine hergün gidip geliyor aksam yemekleri kahvaltılar dügünler herşeye katılıyorr. Ona nazaran ben annesiyle sadece telde konstum hiç tanısma olmadıı. Taaki 5 gün öncesine kadar.. Sevgilim beni tanıstırmak icin evlerine götürdü tanıstık annesiyle gayet güzel geçti. Aksamınada x neden ben cagırılmadım diyerek kavga edip abisinden ayrılmış. Aileler birbirine girdi, x herkesle tartıstı. Cagırılmadıgını yedirememiş. Ben kndimi suclu hissettim ve kıza mesaj atacaktım num yoktu faceden yazmak istedim beni engellemiş. Yani amacı ne anlamadım ben kötü olmak istemiyorum sizce hatalı benmiyim?

2 secenekten biri olacak. Yaa herkes kızın üstüne titreyecekk barissin diye ve sana soğuk olacaklar ya da herkes kızın gerçek yüzünü görecek sana sıcak olacaklar her duruma karşı temkinli ol. Ilki olursa cici kız ol herkese sıcak davran kendi tarafina çek tabi eltine de sıcak davran ikinci durum olursa da hiçbir seye Karışma hele gıybet hiic yapma

Kendinden başka gelin istemiyor. Seninle vakit geçirmişler diye kıskançlık yapmış. Pabucu dama atıldığını düşünüyor. Senin bu hat an yok. Hata karsidakinde

Sen neden mesaj atasınki ne münasebet? Biraz dik durur musun lütfen? Çocuğun ailesi çağırmamış.Burda ne sen sorumlusun nede sen hatalısın ki zaten ortada hata durumuda yok. Bu zamana kadar ailede herseye dahil olan kız senin tanışmaya gittiğin gece çağrılmayınca hadi sevgilisine ''beni neden cagırmadınız ki'' diye trip atsa anlarım.Ama kavga çıkarıp ayrılmak milletle tartısmak sizi engellemek? Bunlar nasıl terbiyesizlikler? O kızın terbiyesizliği tamamen.olurda evlenirseniz ne bu konuda nede o kızın diğer terbiyesizlikleri konusunda ömür boyu kendinizi sorumlu tutmayın.Çünkü kız kendini belli etmiş.Sanada bulaşır. Evlenseniz bile uzak durmanı gerektiren bir karakter çok belli.

eyvah eyvah. senin elti benimkinin bi boy kücügü gibi. ilerleyen günlerde seninde tüm konuların eltinin yaptıklarından olusabilir dost acı söylermis :) allah kolaylık versin hepimize :D

Arkadaslar merahabaa. Benim üç yıllık bi ilişkim var. sevgilimin abisinin sevgilisii(x diyeyim) antalyada yaşıyor buraya okumaya gelmiş ünv tanıstılar sevgili oldular falan. İlişkileri bizden sonra basladı fakat onların ilişkisi daha ileri boyuta tasındı aileler falan tanıstı birbiriyle. X erkek arkadasımgilin evine hergün gidip geliyor aksam yemekleri kahvaltılar dügünler herşeye katılıyorr. Ona nazaran ben annesiyle sadece telde konstum hiç tanısma olmadıı. Taaki 5 gün öncesine kadar.. Sevgilim beni tanıstırmak icin evlerine götürdü tanıstık annesiyle gayet güzel geçti. Aksamınada x neden ben cagırılmadım diyerek kavga edip abisinden ayrılmış. Aileler birbirine girdi, x herkesle tartıstı. Cagırılmadıgını yedirememiş. Ben kndimi suclu hissettim ve kıza mesaj atacaktım num yoktu faceden yazmak istedim beni engellemiş. Yani amacı ne anlamadım ben kötü olmak istemiyorum sizce hatalı benmiyim?
Aman Aman dikkatli ol benimkimin değişik modeli bu bizimki de hem eşime hem kendi kocasına kV yefalan küsmüstü sebeb niye eşim evlenme teklifi etmeden danışmamis ki eşimin teklifini ben kabul ettikten sonra ailelerimiz.konuşmustu.Ama meğer o başlangıcmis, yani demek istediğim sakin yüz verme ve alttan alma

Senin ne sucun varki canim seni davet etmisler gitmissin milletin evine misafir cagirilmaz bu boyledir yani isteselerdi onu kendileri cagirirkardi. I seni bildigin kiskanmis yani senin hic bi sucun yok ne kisjanc bi kiz hic sevmem boyle insanlari bence hic bisey deme hic karisma.

Hic muhattap olma ya varos kime neyin tribini yapiyor.

aklinca millete kendi lafini gecirtecek. Tirnaklarini cikart derim. Satasma ama seviyesine dusme yuzsuz.

hatta ben gelmedim derse benim tanisma yemegimde zaten senin ne isin vardi ki de. Ay cok sinir oldm.
Varos :KK70::KK70:

Bosssssveeerrrr o kimmiş ya seni parmağında oynatmaya çalışıyor. Yanyana gelince bile bir selam ver konuşma.

Back
X