- 8 Ocak 2015
- 143
- 28
- 68
Sonumuz hayrolsunn :)Elti elti olmadan kıskançlık başlamış. .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sonumuz hayrolsunn :)Elti elti olmadan kıskançlık başlamış. .
Sonumuz hayrolsunn :)
Evet öyleymişş gerçekten :) bende şoklardaym olanlar karşısında :)Mesaj falan atmayin sakin ha. O ailenin gelini olacaksa sizde gelini olacaksınız ne bu yani. Kuma gemisi yururmus elti gemisi yurumezmis diyorlardida inanmazdim
Evet öyleymişş gerçekten :) bende şoklardaym olanlar karşısında :)
bunlar iyi günlerin hey yavrum hey evlilik yaşlandırıyo insanıEvet öyleymişş gerçekten :) bende şoklardaym olanlar karşısında :)
Vallahi öyle bekarlar evlenmek ister.evliler bekarlığına dönmek.hele de koca kötü çıktıysa...bunlar iyi günlerin hey yavrum hey evlilik yaşlandırıyo insanı![]()
Arkadaslar merahabaa. Benim üç yıllık bi ilişkim var. sevgilimin abisinin sevgilisii(x diyeyim) antalyada yaşıyor buraya okumaya gelmiş ünv tanıstılar sevgili oldular falan. İlişkileri bizden sonra basladı fakat onların ilişkisi daha ileri boyuta tasındı aileler falan tanıstı birbiriyle. X erkek arkadasımgilin evine hergün gidip geliyor aksam yemekleri kahvaltılar dügünler herşeye katılıyorr. Ona nazaran ben annesiyle sadece telde konstum hiç tanısma olmadıı. Taaki 5 gün öncesine kadar.. Sevgilim beni tanıstırmak icin evlerine götürdü tanıstık annesiyle gayet güzel geçti. Aksamınada x neden ben cagırılmadım diyerek kavga edip abisinden ayrılmış. Aileler birbirine girdi, x herkesle tartıstı. Cagırılmadıgını yedirememiş. Ben kndimi suclu hissettim ve kıza mesaj atacaktım num yoktu faceden yazmak istedim beni engellemiş. Yani amacı ne anlamadım ben kötü olmak istemiyorum sizce hatalı benmiyim?
Aman Aman dikkatli ol benimkimin değişik modeli bu bizimki de hem eşime hem kendi kocasına kV yefalan küsmüstü sebeb niye eşim evlenme teklifi etmeden danışmamis ki eşimin teklifini ben kabul ettikten sonra ailelerimiz.konuşmustu.Ama meğer o başlangıcmis, yani demek istediğim sakin yüz verme ve alttan almaArkadaslar merahabaa. Benim üç yıllık bi ilişkim var. sevgilimin abisinin sevgilisii(x diyeyim) antalyada yaşıyor buraya okumaya gelmiş ünv tanıstılar sevgili oldular falan. İlişkileri bizden sonra basladı fakat onların ilişkisi daha ileri boyuta tasındı aileler falan tanıstı birbiriyle. X erkek arkadasımgilin evine hergün gidip geliyor aksam yemekleri kahvaltılar dügünler herşeye katılıyorr. Ona nazaran ben annesiyle sadece telde konstum hiç tanısma olmadıı. Taaki 5 gün öncesine kadar.. Sevgilim beni tanıstırmak icin evlerine götürdü tanıstık annesiyle gayet güzel geçti. Aksamınada x neden ben cagırılmadım diyerek kavga edip abisinden ayrılmış. Aileler birbirine girdi, x herkesle tartıstı. Cagırılmadıgını yedirememiş. Ben kndimi suclu hissettim ve kıza mesaj atacaktım num yoktu faceden yazmak istedim beni engellemiş. Yani amacı ne anlamadım ben kötü olmak istemiyorum sizce hatalı benmiyim?
Senin ne sucun varki canim seni davet etmisler gitmissin milletin evine misafir cagirilmaz bu boyledir yani isteselerdi onu kendileri cagirirkardi. I seni bildigin kiskanmis yani senin hic bi sucun yok ne kisjanc bi kiz hic sevmem boyle insanlari bence hic bisey deme hic karisma.Arkadaslar merahabaa. Benim üç yıllık bi ilişkim var. sevgilimin abisinin sevgilisii(x diyeyim) antalyada yaşıyor buraya okumaya gelmiş ünv tanıstılar sevgili oldular falan. İlişkileri bizden sonra basladı fakat onların ilişkisi daha ileri boyuta tasındı aileler falan tanıstı birbiriyle. X erkek arkadasımgilin evine hergün gidip geliyor aksam yemekleri kahvaltılar dügünler herşeye katılıyorr. Ona nazaran ben annesiyle sadece telde konstum hiç tanısma olmadıı. Taaki 5 gün öncesine kadar.. Sevgilim beni tanıstırmak icin evlerine götürdü tanıstık annesiyle gayet güzel geçti. Aksamınada x neden ben cagırılmadım diyerek kavga edip abisinden ayrılmış. Aileler birbirine girdi, x herkesle tartıstı. Cagırılmadıgını yedirememiş. Ben kndimi suclu hissettim ve kıza mesaj atacaktım num yoktu faceden yazmak istedim beni engellemiş. Yani amacı ne anlamadım ben kötü olmak istemiyorum sizce hatalı benmiyim?
VarosHic muhattap olma ya varos kime neyin tribini yapiyor.
aklinca millete kendi lafini gecirtecek. Tirnaklarini cikart derim. Satasma ama seviyesine dusme yuzsuz.
hatta ben gelmedim derse benim tanisma yemegimde zaten senin ne isin vardi ki de. Ay cok sinir oldm.
Kendini azıcık geliştireydi :)