• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elti hitabı nasıl olmalı?

benim eltim 40 yaşında ben 26 ama abla diyorum ,kesinlikle yenge demem. abartıyorsun kendini üstün görüyorsun.

kızlar size birşey danışmak istiyorm. Eşim iki kardeş ben büyük eltiyim. Eşimle kardeşi arasında 4 yaş var. Ama kendinden büyük biriyle evlendi ve eltim benimle yaşıt. Sorunum bana ismimle hitap etmesi. Ben konumum itibariyle yenge demesini tercih ederim. Çünkü yaşımızın aynı olması bizi eşitlemez diye düşünüyorm ,konum önemli değil mi
Kayınvalidemin buna müdahale etmesini arzu ederdim ama etmedi,normal karşılıyor. Aynı yaştasınız ne olacak diyor.
Ancak eltimle yaşımız aynı olabilir ama gerçekten beyin yaşı çok daha küçük. O ergen davranışlarıyla bana ismimle hitap ederken çıldırıyorm.
Hep alışırım diye düşündüm ama hayır aksine hergeçen gün daha çok sinir oluyorm.
Sizce uyarmalı mıyım? Uygun olur mu? Çok taktım bu meseleye. Hem de çok sık görüşüyoruz.
Fikir verirseniz sevinirim.
PARDON ne için uyarıyorsunuz aynı yastasınız madem ne konumu.Bırakın artık su işleri ikinizde eşitsiniz askerlik mi bu alt devre üst devre olsun.neyin egosu bu

Ben de kendimi bu yönde motive etmeye çalışıyorm ama o bana adımla hitap etmeye başaldığından beri kaynımın da bana davranışların değişmeye başladı. Eskiden hiç olmayan birtakım saygısızlıklar,kendini benden üstün görmeler gibi şeyler eklenince tahammülüm zorlandı gerçekten.biraz geleneksel düşünüyorm sanırım,saygı bekliyorm sadece.
Yetiştirilme tarzı da ayrı bir yön tabi çünkü benim büyüdüğüm yerde nikah üstünlüğü diye bir kavram vardır. Önce evlenen kişi yaşı aynı da olsa büyük sayılır.
nerde varmıs nikah üstünlüğü kavramı.eltinizin yerinde olsam bırak ısmını sizli bizli konusur samimi bile olmam sizinle.bir de kırbac verelim konumunuz itibari ile arada terbiye amaclı kırbaclarsınız

Back
X