• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elti ile aile tanışması

Kıza karşı iyi niyetimi göstermek amaçlı düşündüm bir şey götürmeyi. Hatalı mıyım bilmiyorum ki ne yapsam. Ve asla karşı tarafa dile getirmedim böyle yaptınız diye. Gerçekten sustum bu zamana kadar. Yetmez gibi kayınvalidem telefonda kendi söyledi sana yarım kilo tatlı getirmiştik çiçek almamıştık demi diye.
Bak kadın kendi söylemiş bunun seni kırdığını farkedip üzülmüş ki aynı hatayı yapmak istemiyo tekrar sende şimdi alırsın ödeşiriz anne de gül geç ayy hayat güzel be küçük şeyleri takma hele ki geçmişi
 
Gitmeniz gerekiyorsa gider tanisirsiniz. Mesafeli olmakta fayda var pasta falan goturmeyin
 
Benim kaynanamda bana bohca hazırlamadı kaynim nişanlandı çeyiz sandığını bi güzel doldurdu götürdü inanır mısın umrumda bile gelmedi
 
Merhaba hanımlar gelecek hafta eşimin abisinin kız arkadaşının ailesi ile tanışmaya gideceğiz.
Benimle tanışmaya geldiklerinde yarım kilo tatlı ile gelen kayınvalidemler şimdi eltim için kaliteli bir yerden tatlı almak, güzel bir çiçek yaptırmak ve daha ne götürsek acaba diye düşünmekle meşguller.
Asla kıskançlık değil yaptığım. Bana bütün evlilik sürecinde her hevesimi kursağımda bıraktılar. Örneğin isteme günüm gösterişli olmayan 100 liralık üstelik kendim ödememe rağmen buna ne gerek vardı diyen insanlar bunlar.
Siz olsaydınız darılır mıydınız? Lütfen rica ederim kıskançlık demeyin. Eltimde yeni gelin adayı. Dilerim her şey gönlünce olsun. Ben zaten bana yakışan gibi davranıp her şeyden ayrı güzel bir pasta yaptırıp götüreceğim. Hatta götüreceğim şey için sizden fikir almak içinde yazdım aslında.
Esiniz ve abisi sizce hangisi daha kanaatkar daha sessiz.Bence bu gibi durumlar gelinlerle degil de ogullarla ilgili
 
Teşekkür ederim bende zaten hiç bir tepki vermedim sadece içimde kırıldım. Yine bencillik etmemek için kendi içimde kırılmakta haksız mıyım diye konu açayım ee giderkende kıza pasta götüreyim dedim topa tuttular


Ben artık öğrendim herkes kalitesi kadar davranıyor. Hiç üzmeyin kendinizi bırakın eltiniz kıymetli olsun onlar icin, herhangi bir hastalıkta o kıymet verdikleri yüz çevirince o zaman anlıyorlar bizlerin kıymetini
 
Back
X