Elti ile aynı apartmanda oturanlar bakabilir mi?

Ooo super tamam. Zaten haftaici calisirsin, aksamda cagirirlarsa falan cok yorgunum dersin. Hatta apartmanda falan karsilastiginizda hep bugun cok goruldum falan filan deki cahirmasinlar. Haftasonlarida temizlik falan yapiyorum de artik . Cok muhabbet yaratmaya calisma onlar ne soruyosa ona cevap ver detaya girme. Akil vermeye falan kalkarlarsa biz hallediuoruz de. Sinirini ciz. Ogretmen veli iliskisi kur canim en basiti :)
Teşekkür ederimm. ..

Biz ayrı ülkelerde yaşadığımız hâlde oradan buraya yetişebilen bir eltiye sahibim.

Aramızda 30 yaş var.

Iyi niyetli olmadıktan sonra mesafeler fark etmiyor.

Onun söyledikleri ve yaptıklarına göre hayatını şekillendirmeyeceğine göre. Fark eden bir şey yok.

Aynı sitede oturuyorum yan blokta.Mesafemi baştan koydum çok gitmem başından beri gitsemde haber arar haber veririm müsait misin diye.Eşimde öyle başta hiç bir işimize karışmasına izin vermedik. Sende öyle yaparsan sıkıntı olmaz ama seni çocugu gibi görüp herşeryine müdahale ederse.Bunu yapacak yüzde bulursa sıkıntı olur.

Aynı sitede oturuyorum yan blokta.Mesafemi baştan koydum çok gitmem başından beri gitsemde haber arar haber veririm müsait misin diye.Eşimde öyle başta hiç bir işimize karışmasına izin vermedik. Sende öyle yaparsan sıkıntı olmaz ama seni çocugu gibi görüp herşeryine müdahale ederse.Bunu yapacak yüzde bulursa sıkıntı olur.
Ewet baştan ciddi olmam lazım. .

Ben oturmuyorum fakat eltilerim bi binada hepsi kuss kavgali
gorumcemgil kavgali
komsularim kuss
ayy yassam sayfa yetmez
imkanin varsa assssssslaaaaas
yaklasma
Butun hayatin sinirlenmekten ibaret gecer

0
Ben oturmuyorum fakat eltilerim bi binada hepsi kuss kavgali
gorumcemgil kavgali
komsularim kuss
ayy yassam sayfa yetmez
imkanin varsa assssssslaaaaas
yaklasma
Butun hayatin sinirlenmekten ibaret gecer
off kötü bi durumm.
Keşke oturmama imkanım olsa .
Umarım oturmayiz .ama şimdilik oyle görünüyo.
Çok ama çok resmi olacağım

ayni sitede oturuyorduk sonra bizim ev satildigi icin tasinmak zorunda kaldik o cevreden hic uzaklasmak istemedim sonunda eltimin oturdugu binadan ev bulduk ayni yastayiz ve cok iyi anlasiyoruz onuda kendim gibi goruyorum sinsi ikiyuzlu arkadan is ceviren biri olmadigina inandim ve oturup herseyi dertlesebiliyoruz ins eltim hakkimda yaniliyo olmam cok buyuk hayal kirikligi olur benim icin... sizin aranizda baya bi yas farki var zaten samimi olmak istemiyosan mesafeyi bastan koyarsin calisiyormussun zaten sorun olmaz insaallah...

Bir tanidigim var dublex dairede iki.elti beraber oturuyolar işler ortak evde ortak isteseler çıkabilecek durumdalar ama yıllardır aynı boylarinca çocukları var bende hep düşünür dururum biz uzakken gecinemiyoruz onlar aynı evde nasıl geciniyolar diye hemde çok memnunlar hallerinden

9 ay oturdum altlı üstlü.o yeni evlenmişti.çok tanımıyoduk birbirimizi.ama tavsiye etmem.şimdi uzaktalar daha iyiz.hiç bi sıkıntımız yok.ama aynı şekilde otursaydık eminim kötü olurduk.bu arada aynı yaştayız.

iyi olduktan sonra anlastiktan sonra niye sorun olsun.

ama benim iki elti gorsen cok iyi anlasirlar hatta bana da demislerdi biz kardes gibiyiz cok iyi anlasiriz diye ama ikiside bir digeri olmayinca arkasindan konusuyor:)
onun icin benim bildigim elti kv gorumce fazla samimiyetten ziyade olabildigince mesafe herzaman iyidir.

ayni sitede oturuyorduk sonra bizim ev satildigi icin tasinmak zorunda kaldik o cevreden hic uzaklasmak istemedim sonunda eltimin oturdugu binadan ev bulduk ayni yastayiz ve cok iyi anlasiyoruz onuda kendim gibi goruyorum sinsi ikiyuzlu arkadan is ceviren biri olmadigina inandim ve oturup herseyi dertlesebiliyoruz ins eltim hakkimda yaniliyo olmam cok buyuk hayal kirikligi olur benim icin... sizin aranizda baya bi yas farki var zaten samimi olmak istemiyosan mesafeyi bastan koyarsin calisiyormussun zaten sorun olmaz insaallah...
İnşallah...aramız kötü değil ..
Ama gidip gelmek istemiyorum sürekli. Bu konuda bana kırılır bence.

iyi olduktan sonra anlastiktan sonra niye sorun olsun.

ama benim iki elti gorsen cok iyi anlasirlar hatta bana da demislerdi biz kardes gibiyiz cok iyi anlasiriz diye ama ikiside bir digeri olmayinca arkasindan konusuyor:)
onun icin benim bildigim elti kv gorumce fazla samimiyetten ziyade olabildigince mesafe herzaman iyidir.
Ayy çok fenalar..değil elti ,insanlara güven olmaz.

Back
X