- 24 Nisan 2017
- 298
- 120
- 33
- Konu Sahibi son mecnun
-
bizimkide aynı tavıralarda canım hiç dert etme kendine bayramda eşimi arayıp bayramını kutladı, eşinede selamlar demiş kapatmış haspammMerhaba hanimlar
Klasik bir konuyla karsinizdayim
Kaynim onumizdeki haftalarda evleniyor. Gecen gun de nikahi vardi.. Nikah sahidi olarak kaynim sahitlik yapmami rica etti hay hay dedim. Diger bir sahitte kaynimin bir arkadasi.. Neyse memuru bekliyoruz salona gecicez eltim geldi kv me annecigim benim sahidim sen olur musun lutfenn dedi. Tabii kv mestkabul etti. Iyi hos tam kalktik salona geciyoruz bu defa bizimki yine demez mi kendi annesine anne ahmet in sahidi sen olur musun
Annesi cikisti ne gerek var on kisi mi sahit olacak diye..
Velhasili kizlar o gune kadar zaten kendisiyle bi iyi yada kotu bi olayimiz olmadi. Sadece soz yuzuk nisan merasimlerinde bi araya geldik. O da hosgeldin nasilsin gule guleyi gecmedi. Simdi bu tavirlar insanin yuzune bakmamalar yok yerine saymalar nedir allasen
Mesafe anlayisi bu sanirim baska turlusune anlam veremedim. Hayir yasi da kucuk degil ayni yaslardayiz belki de benden buyuktur ergence davranmasi hic hos degildi irrite oldum.
Zavalli kvm de boyle sicak yakin aile iliskilerini pek sever kahrindan gidiverir kadincagiz
Bakalim daha neler gorecegiz
bu arada düğün olmadı daha nikahları yapıldı ama düğünleri haftaya pek bişey gördü sayılmazMerhaba hanimlar
Klasik bir konuyla karsinizdayim
Kaynim onumizdeki haftalarda evleniyor. Gecen gun de nikahi vardi.. Nikah sahidi olarak kaynim sahitlik yapmami rica etti hay hay dedim. Diger bir sahitte kaynimin bir arkadasi.. Neyse memuru bekliyoruz salona gecicez eltim geldi kv me annecigim benim sahidim sen olur musun lutfenn dedi. Tabii kv mestkabul etti. Iyi hos tam kalktik salona geciyoruz bu defa bizimki yine demez mi kendi annesine anne ahmet in sahidi sen olur musun
Annesi cikisti ne gerek var on kisi mi sahit olacak diye..
Velhasili kizlar o gune kadar zaten kendisiyle bi iyi yada kotu bi olayimiz olmadi. Sadece soz yuzuk nisan merasimlerinde bi araya geldik. O da hosgeldin nasilsin gule guleyi gecmedi. Simdi bu tavirlar insanin yuzune bakmamalar yok yerine saymalar nedir allasen
Mesafe anlayisi bu sanirim baska turlusune anlam veremedim. Hayir yasi da kucuk degil ayni yaslardayiz belki de benden buyuktur ergence davranmasi hic hos degildi irrite oldum.
Zavalli kvm de boyle sicak yakin aile iliskilerini pek sever kahrindan gidiverir kadincagiz
Bakalim daha neler gorecegiz
bu arada düğün olmadı daha nikahları yapıldı ama düğünleri haftaya pek bişey gördü sayılmaz
bizimkide aynı tavıralarda canım hiç dert etme kendine bayramda eşimi arayıp bayramını kutladı, eşinede selamlar demiş kapatmış haspammNeyse ben olayın şu boyutundayım onun yaşayacakları kadar benim geçirmişliğim var herkes kendi tercihlerini yaşar ona zaman veriyorum ne zaman adım atarsa o zaman yakınlaşır. kendisi yaşayarak anlasın yaptığı ayıbı. bizden geçti diyorum o da yaşayıp ele karışıp kendisi görecek sonuçta bence sende fazla takılma iyi desen kışkırtıyo olursun kötü desen fesat elti olursun .
sen kaç yıllık evlisinBayramda bile selam sabah yok bizde
bizimde 7 yıl oldu kader arkadaşım :)9 yil oldu bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?