- 25 Aralık 2014
- 1.265
- 1.616
- 133
- 37
- Konu Sahibi son mecnun
-
Sizin şahit olmanızı mı istemedi, yoksa 2. Şahit olarak mı annesini ve kv sini istedi
Planliydi aslinda ben ve kanimin yakin arkadasi olacakti.. Sonradan kvm ve annesini dahil etmek istedi sanki bizi yok sayarcasina tuafti yani..Kaynın senden rica edince, eltin durumdan rahatsız olmuş belliki..
Böyle şeyleri eşler daha önce kendi aralarında planlamalı,oracıkta seçilecek şey değilki nikah şahidi, hani seçilirde, ozamanda böyle saçma olaylar oluşuyo, kaçınılmaz..
Neyse takılma bence, bu zihninde ona karşı bi önyargı olarak kalmasın, belki ilerde birbirinizi seversiniz, bi şans daha ver kendisine
Bence eltin Kv ye yaranmak için sen ol şahidim demiş
Sonra bakmış kendi annesine ayıp olacak onu satmış, hemen kocasının ailesine yaranmış gibi olacak ona da sen de eşimin şahidi ol demiş
Bence olayın sizinle ilgisi yok
Yalnız merak ettim kaynınızla eskiden gelen bir tanışıklığınız mı var ya da yaşadığınız şehirde saygın tanınan bir kişi misiniz yani neden siz şahitsiniz eşiniz vs değil de
Sende erkek tarafısın, kaynının arkadaşıda..Planliydi aslinda ben ve kanimin yakin arkadasi olacakti.. Sonradan kvm ve annesini dahil etmek istedi sanki bizi yok sayarcasina tuafti yani..
Ben olsam hic takmazdim sahit olsan ne olmasan ne.
Evet kvm icin ben de oyle dusunuyorum..
Benim sahitligime gelince sehri bilmem ama kaynimin gozunde bisayginligim var demekki ki benden rica etti.
Eltin kiskanmis demeki sen i bundan sonra hakketigi dilden konusursun sendeBenim icin de hic sorun degil. Yok sayilmak kimsenin hosuna gitmez sanirim ben de bunu hissettim ve rahatsiz oldum.
Ama işte neden
Belki de eltin kıskanmıştır
Burada çok konu var eşimle eltim gülüştü gıcık oldum diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?