Elti olayi

Benim çocuğuma, annesi eltiye hak verdi diye üzülmeyin mesela eğitimci olarak (ben de eğitimciyim böyle yazınca ne oluyorsa)

Benim çocuğuma misafirlik adı altında dedikodu yapmaya, açık aramaya, kendi ciciş evi kirlenmesin diye benim çocuğumun evinde misafircilik oynamaya gelene çocuğum aynen böyle davransın. Dışarıdan almam param gidiyor, evde yaptırmam evim kokuyor o zaman elti yapsın güzel bir gelenekmiş.

Benim çocuğum "bana 10 kez sorsun naz yapayım"cılarla değil, "canım ya dolapta peynir zeytin var m?" diye samimi şekilde yaklaşanlarla yakın olsun.

Madem gelenek görenek önemli konu sahibimiz büyük eltisine hizmet etseydi hani büyüğe saygı da var ya. Ama işte gelenek göreneklerden de hangisi işimize geliyorsa.

Ne yaşlısı elli yaşında bile değildi

Sesini çıkarmadı zaten ortamda başka insanlar da vardı konu değişti birden. Ama diğer kadınlar ben de dahil bari kek yap diyen kadına hak verdik yani. Ortamdan anlaşılıyordu.
Ben bile burda" bari kek yap "diyen kadının ağzına sağlık dedim.Normal hak vermeniz.En nefret ettiğim tiplerdir.Madem kocan böyle şeyleri sevmiyor ve sen de onu dinliyorsun gitme de

Ben bile burda" bari kek yap "diyen kadının ağzına sağlık dedim.Normal hak vermeniz.En nefret ettiğim tiplerdir.Madem kocan böyle şeyleri sevmiyor ve sen de onu dinliyorsun gitme de
Ya gelmesi sıkıntı değil. O gruptaki diğer kadınlar hem evelerine alıyor hem başka bi eve giderken nezaketen bir şey getiriyorlar. Bu ablamız her seferinde "ay çok mahcubum ay ben alamıyorum siz beni idare ediyorsunuz" bir sürü samimiyetsiz laf ediyor. Sanırım herkesi gıcık eden tarafı oydu.

Burdaki arkadaşları pek anlayamadım bu kin öfke neden kötü bisi yazmamisim arkadaşlar gucendigim bişi yazmışım ve yazma amacım size danışmak ne yapmam gerekiyor gibi haklı bulanlar olur haksız bulanlar olur sknti deil yorumunuzu yapın ama neden cirkinleserek yorum yapıyorsunuz onu anlayamadım dersiniz tabiki eltin o kadar şey yapoyo sen haksizsin felan filan görüş almak için açılan bi konu bu zaten bende ona göre düşünüyorum aa haklıymisim veyaaa yanlış mı düşündüm gibisinden de çirkin yorum yapanlar niye sebep zıkkım ye derdim diyen ne amaçla bunu soyluyo ben kendimi prenses olarak gorumuyom amaç ilgi de deil sadece alindigom bi şeyi anlattim doğru veya yanlış böyle kötü yorumlamak niye

Menüde balık olduğunu bile bile neden gittiniz ki. Valla şu herkesin isteğine göre yemek yapma olayına anlam veremiyorum ben. Orası lokanta değil, ev. Beğenmeyen gitsin restaurantta istediğini yesin. On, on beş kişiyi misafir ağırlıyorsam herkesin isteğine göre yemek yapacaksam ohooo... herkesin sevdiği, sevmediği şeyler vardır bu gayet normal ama şahsen ne özel ilgi beklerim ne de kimsenin nazını çekerim. Ha diyelim önceden menüyü bilmiyordum baktım ki sevmediğim yemekler var, kibar bir dille yiyemeyeceğimi söylerim. Bundan dolayı orada yargılanırsam da gücenirim... yani kimse sevmediği bir şeyi yemek zorunda da değil, yemeyen kişiye özel davranmak zorunda da değil bence.

Çok mantıklı

Balık yenmeye gidiliyor neden kendinize özel yemek yada ilgi bekliyosunuzki sizde kendi yemeğinizi evinizde yapın, maksat aynı masada olmaksa alın gidin,Yada sofraya oturulmadan kendiniz söyleyin dışardanne bozulacak ne trip atılacak bişey bu, çok nazlısınız üzer bu hayat sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…