Çok mantıklı. Sonuçta balık ihalesi diğer eltiye kalıyormuşArtık alışmışlardır. O balık yapmış sende bişey yapıp götürüver birdahakine
Ben kemdim ne sevıosam dışardan söylerdim.Kimsenın solemesını beklemezdım.Bır guzel yerdim.Birde balık yemelisiniz.Tanı elınızde degılse yıyekezsınız ama çok çok çok saglıklıMerhaba Arkadaşlar adana da yaşıyorum dün akşam yaşadığımı anlatmak istedim ben balık yiyemiyorum yapamıyorum da malesef bunuda eşimin ailesi biliyo ve balığı hep eltime yaptiriyolar tabi bizi de cagiriyolar normalde bana Özel bişi de yaptirirlar gittigimizde ama dün akşam gittik hepsi sofraya oturup yediler kimse bana sormadı açmışın sana bişi soyleyelim mi felan çok sinirlerim bozuldu çok gücüme gitti kimsenin beni dusunmemesi eşim kimse yokken sordu birtek canım istemiyor dedim ama ev halkı kimse sormadı siz olsaydınız ne yapardiniz
Aklıma şey geldi bi ara okumalı gün gibi bir şeye katılmıştım işte sırayla evlerde toplanıp kuran okuyoruz. Bi kadın var o hiç evine almıyor herkese gelip yiyip içiyor. "Benim kocam izin vermez böyle şeylere karşı" diyor ağlıyor sızlıyor. Neyse biz de anlayışlı davranıyoruz. Aylarca sürdü bu. Sonra başka bi kadın pat diye şey dedi "tamam anladık evine alamıyorsun mübarek bi gün de bi kek yap getir bari hayrın olsun".Yani yanlış anlamayın da hep balık yapıp sizi çağırıyorlarmış bi de ayrı yemek beklemeniz enteresan. Yapın bi yemek siz de öyle gidin. Misafir değilsiniz ki nedir bu ihtimam beklentisi
Bende bayılmam ama bayilmadigim şeyleri de canım çekiyor arada ne manaysa.suan olduğu gibiİç sesim (Balık neden sevilmez ki ya dün bizim komşulardan biri Balık yapmış kokusu bize geldi. nasıl canım çekti eşime Balık aldırıp bende yapicam)
Konu sahibi bidahakine siz de bir şey yapıp götürün. Hem sofrada çeşit olur hem siz de o ortamda kendinizi daha mutlu hissedersiniz.
Ilk defa olduysa kırgın olduğunuzu belirtin.
Ben ev sahibi olsam üzülürdüm sizin ac kalmanıza .
Bir şeyler teklif etmeliydi yapmadı mı ?
Bozuldu mu bariAklıma şey geldi bi ara okumalı gün gibi bir şeye katılmıştım işte sırayla evlerde toplanıp kuran okuyoruz. Bi kadın var o hiç evine almıyor herkese gelip yiyip içiyor. "Benim kocam izin vermez böyle şeylere karşı" diyor ağlıyor sızlıyor. Neyse biz de anlayışlı davranıyoruz. Aylarca sürdü bu. Sonra başka bi kadın pat diye şey dedi "tamam anladık evine alamıyorsun mübarek bi gün de bi kek yap getir bari hayrın olsun".
İşte Bu da böyle bi anımdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?