- 3 Eylül 2018
- 9.112
- 48.439
- 548
Ertesi hafta kurabiye getirmişti.Bozuldu mu bari
Ve yediği laftan sonra getirdi mi utanıp ?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ertesi hafta kurabiye getirmişti.Bozuldu mu bari
Ve yediği laftan sonra getirdi mi utanıp ?
Balık pişirilen yere tok giderdimMerhaba Arkadaşlar adana da yaşıyorum dün akşam yaşadığımı anlatmak istedim ben balık yiyemiyorum yapamıyorum da malesef bunuda eşimin ailesi biliyo ve balığı hep eltime yaptiriyolar tabi bizi de cagiriyolar normalde bana Özel bişi de yaptirirlar gittigimizde ama dün akşam gittik hepsi sofraya oturup yediler kimse bana sormadı açmışın sana bişi soyleyelim mi felan çok sinirlerim bozuldu çok gücüme gitti kimsenin beni dusunmemesi eşim kimse yokken sordu birtek canım istemiyor dedim ama ev halkı kimse sormadı siz olsaydınız ne yapardiniz
Ben olsaydım bende yapmazdım sana özel bişey. Her defasında balık oldugunu bile bile gidip özel bişey beklemek de ne bileyim. Ya siz de götürün bi ikram bişeyler yada alın peynir ekmek yiyin kasmayın bu kadar aile arasında.Merhaba Arkadaşlar adana da yaşıyorum dün akşam yaşadığımı anlatmak istedim ben balık yiyemiyorum yapamıyorum da malesef bunuda eşimin ailesi biliyo ve balığı hep eltime yaptiriyolar tabi bizi de cagiriyolar normalde bana Özel bişi de yaptirirlar gittigimizde ama dün akşam gittik hepsi sofraya oturup yediler kimse bana sormadı açmışın sana bişi soyleyelim mi felan çok sinirlerim bozuldu çok gücüme gitti kimsenin beni dusunmemesi eşim kimse yokken sordu birtek canım istemiyor dedim ama ev halkı kimse sormadı siz olsaydınız ne yapardiniz
canım bir iki kere nezaket gostermısler ama artık birazda sen dusunsen keske biseylerı . Eltin okdr misafir ağırlayacak bide üstüne diger gelıne ayrı yemek yapacak . Gir mutfaga istedigini hazırla . Bende kuru fasulye sevmem mesela esimle abim cok sevdıgı ıcın yengem de ben yapmadıgımı bildigi için yapr bizi de cagırır . Oturur sofraya yiyebilcegım bise varsa yerım yoksa mutfakta kendıme biseyler hazırlarım kımseye yük olmam aileyız sonucta kımden cekıncem .Merhaba Arkadaşlar adana da yaşıyorum dün akşam yaşadığımı anlatmak istedim ben balık yiyemiyorum yapamıyorum da malesef bunuda eşimin ailesi biliyo ve balığı hep eltime yaptiriyolar tabi bizi de cagiriyolar normalde bana Özel bişi de yaptirirlar gittigimizde ama dün akşam gittik hepsi sofraya oturup yediler kimse bana sormadı açmışın sana bişi soyleyelim mi felan çok sinirlerim bozuldu çok gücüme gitti kimsenin beni dusunmemesi eşim kimse yokken sordu birtek canım istemiyor dedim ama ev halkı kimse sormadı siz olsaydınız ne yapardiniz
Siz de mi öyle bir eltisiniz . Sizin evinizde durum ne olursa olsun . Misafir sonuçta. İ kenarda otururken .siz oturup yiyecek misiniz .hiç bişey sormadanİlk defa eltının haklı oldugu bir konu sanırım![]()
kadin onca insani doyurmus, hizmet etmis. balik yapmak da en sevilmeyen işlerdendir.Merhaba Arkadaşlar adana da yaşıyorum dün akşam yaşadığımı anlatmak istedim ben balık yiyemiyorum yapamıyorum da malesef bunuda eşimin ailesi biliyo ve balığı hep eltime yaptiriyolar tabi bizi de cagiriyolar normalde bana Özel bişi de yaptirirlar gittigimizde ama dün akşam gittik hepsi sofraya oturup yediler kimse bana sormadı açmışın sana bişi soyleyelim mi felan çok sinirlerim bozuldu çok gücüme gitti kimsenin beni dusunmemesi eşim kimse yokken sordu birtek canım istemiyor dedim ama ev halkı kimse sormadı siz olsaydınız ne yapardiniz
Sürekli aynı olay tekrarlanıyorsa eltısı her seferinde ayrı yemek zorunda degil bencede he belki bilinclı bile yapmamıs dalgınlıga gelmıstır. Onu bırak evime gelen misafire balık yapacaksam ben herkesin sevip sevmediğini ogrendıkten sonra bir balık menusu ortaya cıkarırımSiz de mi öyle bir eltisiniz . Sizin evinizde durum ne olursa olsun . Misafir sonuçta. İ kenarda otururken .siz oturup yiyecek misiniz .hiç bişey sormadan