- 1 Ağustos 2009
- 5.801
- 10.244
- 448
- Konu Sahibi cikilotacikita
Derdi neymiş neye alınmış söylemedi mi ne geçti aranızdaki paylaşımları üzerine alındı
İnan durup dururken oldu herşey alakasız şeyleri alınır olmuş ya da bunu bahane gösterdi bilmiyorum ki şok oldum ben de o tıkır tıkır bana saydırırken şok içinde ağlıyordum kurduğu oyuna hayret etmiştim hala da ediyorum
Bir de ağzı çok iyi laf yapıyor kafa da böyle şeylere iyi çalışıyor eltimle kaynımın ben salak gibi sus pus kalıyorum hep iftiraları karşında kendimi doğru düzgün savunamadım bile şaşkınlık içindeydim zaten Allah islah etsin onları
Sosyal medyada ne yazdınız da alındı söylemiyorsunuz ki. Söyleseniz belki eltiyi haklı bulacağız. İlk alıntıladığım mesajda bir arkadaş açık açık sormuş, yine alakasız bir cevap vermişsiniz. Elitimin ağzı iyi laf yapıyor, kendimi savunamadın demişsiniz de ne dediğini söylemiyorsunuz. Ne dedi ağzı iyi laf yaptığı sırada?
Kendi alındıklarınızı (erkek çocuk, beyaz çocuk vs) anlatıyorsunuz, onun alındıklarıyla ilgili tek satır yok. Yazın da ona göre yorum yapalım. Hem onu gerçekten çok sevip, iyi niyetli olup, hem de onu gerçekten kırmış olabilirsiniz.