Arkadaşlar öncelikle bnm yaşım eltimden küçük ama büyük eltiyim bu ayrıntıya gerek var mıydı bilmiyorum neyse..
Eltimle yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi. Bir gün çok soğuk davranmaya başladı.Beni görünce yolunu değiştirdi çağırdım gelmedi. Anlam veremedim tabi durup dururken olunca.
Sonra kvlere gitti bu beni şikayet etmiş güya sosyal medya paylaşımlarımdan alınıyormuş. Ben onun mutsuzluğunu istiyormuşum. Bir gün kayınbabamı çağırmış başka şehirde yaşıyorlar kv kp. Neyse noluyor size filan dedi kp benim açımdan bişey yok bilmiyorum baba dedim. Eltim Allaaah bir başladı bu beni çekemiyor bana laf sokuyor da akşam eşin gelsin ona da söylicem de . Eşim ne alaka sen bnm eşimle aramamı girmeye çalışıyorsun dedim? Bir yandan deli gibi ağlıyorum şok oldum çünkü neden ortalığı ayağa kaldırdığını anlamadım bu dediklerinin hiç birini yapmadım ki ben. Huzuru kaçtı herkesin bana böyle çamur atmaya kalktı. Annemler eltimle konuşmaya gidince annemleri evden kovdu. Beni herkese karşı kötülemeye kalktı neden yaptı bunu anlamıyorum biz kardeş gibiydik annem o hastayken düşük yaptığında ona baktı benden ayırmadı hiç. Şok içindeyim yani. Kp de iyice azıttı bu dedi bnm için ne biçim konuşuyorsun sen dedim sustu. Ama böyle bir çamuru attı bir kere bana . Çamur at izi kalsın demişler beni haset konumuna düşürdü aklım almıyor önceden planlamış herşeyi. Ama neden yani çok üzüldüm çok ağladım

Ben oğluma hamileydim eltim kızına daha doğmamış çocuğa erkek hayırsız kız çocuk daha iyi gibi şeyler demeye başladı eltimin annesi. Çocuğumu bir kere bile sevmediler. Kendi kızları esmer bana dediler ki esmerler güzel olur beyazlar iyi olmaz hiç alınmadım ki ne bileyim sevdiğim için onları ne salakmışım