Elti eltinin kuması der annem hep
bi taraftan birisi kıskançsa işler çoook zorbenim eltimde acaip ikiyüzlüdür..çocuğumu bile kıskanır.idare etmekten baska çare yok.nişanlıyken ve yeni evlendiğimde takardım şimdi umursamıyorum.çünkü eşimle aram bozuluyo.yaptığı hareketleri kafama takınca istemeden anlatıyodum yoksa çatlıyo insan..ee ha böyle olunca eşimle ufakta olsa tartışıyoduk.ama ne zamanki ben takmayı bıraktım,sesimi kestim,o zaman kendisi gördü dengesizliklerini.eltilik zor iş.ablam çok iyidir eltisiyle,hep ona özenirim...tabi istisna bu durum :)) mesela ben sözlüyken bayram kıyafeti aldılar alışverişte o da yanımızdaydı surat asınca kayınvalidem mecbur onada bişeyler aldı..enteresan gelmişti çözememiştim olayı.halbuki sözlüyken onada yapılmış.benimkinde niye alınıyo ne alaka??yada ona çık başka gün al..böyle saçmasapan onlarca olay olunca bende mesafemi korudum.anladım kıskançlığını uzak durdum.ne kadar uzak o kadar iyi....
ben ailemden uzakta yaşıyorum 5 yıldır.. eşimle evlilik kararı alınca en çok da artık burda da akrabam olucak diye çok sevinmiştim yani ne safmışım kardeşim gibi olucaklar sandım
Aslında en büyük ittifak olmaları gerekirken (zira düşmanları aynıdır) neden bozguna düşerler hiç anlamam???
Sanırım her ikisinide gizliden gizliye dolduruşa getiren kayınvalidenin gazına geliyorlar.
Not:
Yeri gelmişken yazayım dedim;belki sevgili eltimde bu formunda üyedir
Elticim;hani 892 kere anlattığın,hani seni ilk görmeye geldiklerinde damadı eşim sanmışsın(eşim o zaman 16 yaşında,eltimde) ve çok beğenmişsin ya...Sonrada esas oğlanın abi olduğunu(23) öğrenince '' ıyyyy bu ne yaa '' demişsin ya,yeter artık tatlım ya anlatma artık.
sizin durum çok ilginçmiş de asıl ilginç olan 16 yaşında, herhalde eşiniz yaşından büyük göstermiyodur ki ne kadar büyük gösterebilir, ona isteneceğini sanması :)
aslında amacım dert yanmaktan daha çok çözüm yolu bulmak.. eşimin tek abisi var sonuçta hayat boyunca insan iyi günde kötü günde kardeşinin desteği olsun ister eşim bell etmese de bu duruma üzülüyor bende özellikle çocuğum olduğunda sıcak bi ortamda büyümesini istiyorum amca kuzen sevisini tadsın.. malesef birlikte olunca bazı şeyler konuşulamıyor yalandan iyiymiş gibi davranıyoruz neden yüzleşilmiyor anlamıyorum kayınvalidem eltim ben konuşsak herkes rahatsızlıklarını dile getirse kimse bişey yokmuş gibi davranınca bende bişe diyemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?