• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elti sıkıntısı

mesafe koymak gorusmek ıstemeyen bırıne sureklı hedıyeler alır telefon acar mesaj atarsanız rahatsız olur
onun mesafelı durusuna karsı sızın tutumunuz senı ıplemıyorum benım dedıgım olacak ben ararım yazarım ben gorusurum ısıne gelırse mınvalınde olmus
kendınızı onun yerıne koyun bırıyle gorusmek ıstemıyorsunuz uzak duruyorsunuz ısrarla arıyor mesaj atıyor
bırde sadece ona degıl herkese boyleyım demıssınız , bundan hoslananlara boyle olun bende cok dısa donuk bır ınsanımdır ama mesafelı duranı da darlamam yanı ayıp cunku

cok ısrarcı taraf sız oldugunuz ıcın konuyu yarım yamalak anlatmıs olsanız da ben sızı hatalı gordum zorla guzellık olmaz cunku

Sabah sabah çok güldüm ya, ömrünüz güzel olsun 😂

Konu sahibi, uzak duracaksınız. Bir arkadaş demiş politikacı gibi olmak diye, tam olarak yapmanız gereken bu. Yoksa bir yerde daha kötü patlar, daha yıkıcı olur bu tarz ilişkiler. Herkesle aranız iyi olacak diye bir kaide yok.

Sabah sabah çok güldüm ya, ömrünüz güzel olsun 😂

Konu sahibi, uzak duracaksınız. Bir arkadaş demiş politikacı gibi olmak diye, tam olarak yapmanız gereken bu. Yoksa bir yerde daha kötü patlar, daha yıkıcı olur bu tarz ilişkiler. Herkesle aranız iyi olacak diye bir kaide yok.
yaa tesekkur ederim sizin de oyle, hep gulun 😂

Mesafeli durmak isteyen eltileri bi salar mısınız lütfen?
Biz de mesela sürekli yakın olmak isteyen eltilerden muzdaribiz 🙄

Back
X