elti sorunsalı

Tused

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2017
225
129
53
36
Mrb arkadaşlar bana takık bi gelin var ailede eşimin kuzeninin eşi bir yıllık evliyim kızla daha ilk tanısdigimiz gün bu aileyi kotulemeye başladı bende mesafe koydum araya ama dugün üstü kaynanam dan evin anahtarını alıp çekmeceleri kurcalayip halima sigara bastığını öğrendim karşıma alıp konuştum sigara olayını inkar etti ama eve girdigini mecbur itiraf etti eşimin telinde bazı mesajlarını gördüm o kızı hemen aile içine sokma filan yazmış sevgili doneminde benimki cevap vermemiş ole kalmış mesaj geçenlerde bana geldi arkasindan banyoda Muska buldum eşime söyledim şaşırdık kaldık kız benle kafayı bozmuş konuşmakda fayda etmiyor napsam bilemedim

Evinin anahtarı kendi anne babana dahi verme bence.
Ayrıca o kızı da ne evine al, ne evine git. Bayram gibi zaruri durumlar dışında bir araya gelmemeye bak.

Senin eviyin anahtarı kaynananda ne geziyoki
Hadi kaynana da yedeği var diyelim ne hakla başkasına verir anahtarı
Muska olayı da çok ilginç kaynanan koymuş olabilir
Dugun üstü evde temizlik ceyiz yerleştirme olayları olurken anahtar kaynanamdada vardı altli ustluyiz evlendikten sonra aldık kendi verdi zaten kaynanadan yana sıkıntı yok çok şükür

Evinin anahtarı kendi anne babana dahi verme bence.
Ayrıca o kızı da ne evine al, ne evine git. Bayram gibi zaruri durumlar dışında bir araya gelmemeye bak.
Şuan yok düğün üstü vardı kaynanada yerlesmeden oda mutfak dolaplarinin resmini cekicem diye inmiş aşağı oyle almış anahtari ev tam yerleşik değildi o sirada

İyi de o kadın senin eltin değil ki?
Ay deli mi ne, bırak ne hali varsa görsün muhattap olma.

Kaynanan anahtarı neden vermiş kadına ?
Sen bu yaptıklarından sonra kadını neden evine çağırdın ?

Bu durumu kaynana da anlat ona göre kıza mesafe koyun kesinlikle görüşmeyin Zararlı birine benziyor

Manyak kari. Muskayi hic bulmamis gibi yap. Uzerine yurursen O buyu olmamis diye baska buyulere kalkisir pislik o sinirle.
Sansinki banyoya koydugu muska ise yariyor.

Mrb arkadaşlar bana takık bi gelin var ailede eşimin kuzeninin eşi bir yıllık evliyim kızla daha ilk tanısdigimiz gün bu aileyi kotulemeye başladı bende mesafe koydum araya ama dugün üstü kaynanam dan evin anahtarını alıp çekmeceleri kurcalayip halima sigara bastığını öğrendim karşıma alıp konuştum sigara olayını inkar etti ama eve girdigini mecbur itiraf etti eşimin telinde bazı mesajlarını gördüm o kızı hemen aile içine sokma filan yazmış sevgili doneminde benimki cevap vermemiş ole kalmış mesaj geçenlerde bana geldi arkasindan banyoda Muska buldum eşime söyledim şaşırdık kaldık kız benle kafayı bozmuş konuşmakda fayda etmiyor napsam bilemedim
Sakın ha sakın evinin anahtarını kimseye verme yarın birgün hırsızlık olur anahtar başka kimde var diye sorarlar sende kv diye demezseb ortaya çıkmaz dersen bizim gelin bize iftara attı diye ayilip bayilmayalar başlar hiç kimseye sakın evinin anahtarını verme

O kiz kim ki? Dis kapinin dis mandali. Ne demek halıya sigara basmak? Muska koymak ne? Bir daha yüzüne bakmayın, gorusmeyin, engelleyin oldu bitti gitti

Eltin değil ki o senin.Ruh sağlığı bozuk sanırım.O sigarayı onun dilinde söndürürdüm ben.Görüşme sokma evine.Muska ne ya töbeler tövbesi.

O kiz kim ki? Dis kapinin dis mandali. Ne demek halıya sigara basmak? Muska koymak ne? Bir daha yüzüne bakmayın, gorusmeyin, engelleyin oldu bitti gitti
Görüşmüyorum zaten görusmedıkce daha da cıldırıyo gelmek ıstedıgınde hep bahane uyduruyorum mecburi durumlarda sadece bayram seyran sımdıde çocuğu olmuyor dıye laf çıkarmış öyle bırsey yok tabıkı allahın sorunlusu geldı beni buldu

Görüşmüyorum zaten görusmedıkce daha da cıldırıyo gelmek ıstedıgınde hep bahane uyduruyorum mecburi durumlarda sadece bayram seyran sımdıde çocuğu olmuyor dıye laf çıkarmış öyle bırsey yok tabıkı allahın sorunlusu geldı beni buldu

Bahane bulma seninle görüşmek istemiyorum evime de almıyorum de

Eltin değil ki o

Eşimin kuzeninin eşi kim ki çoğunu hayatımda görmedim bile

Kocana karşı bi ilgisi olabilir mi. Tam manyak . Kendini koru bayramda dahi görüşme. Öylesine kavga çıkar küs kalın

Manyak kari. Muskayi hic bulmamis gibi yap. Uzerine yurursen O buyu olmamis diye baska buyulere kalkisir pislik o sinirle.
Sansinki banyoya koydugu muska ise yariyor.
İlk bu konusayım dedim sonra vaz gectım pek ınanmıyorum muskanın ınsanı etkılecegıne ama yınede sırke döküp yaktım kötü enerjı nede olsa

Back
X