Elti sorunsalı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Başlık da "elti sorunsalı"
Sorunsala gel.
Sorunsal kelimesi kimisinin pek hoşuna gidiyor olmalı. Yerli yersiz kullanılıyor ya 😄🤦‍♀️

Sanırım düşük yaptığınız için moraliniz çok bozuk..
Başlık da "elti sorunsalı"
Sorunsala gel.
Sorunsal kelimesi kimisinin pek hoşuna gidiyor olmalı. Yerli yersiz kullanılıyor ya 😄🤦‍♀️
Benim hiç hoşuma gitmiyor.bu kelime de yeni türedi..sorun diyince neden olmuyor?çok mu banal

ahaha eltinin yeni surumu çıkmış piyasaya, biz hak vermedik ya konu sahibine hemen bir sırlar dunyası abartı kötulukleri ekledi kadıncağıza, yaşlıları sopayla döven, evde sadece zevk olsun diye tekmelemek için hayvan besleyen de biri sanırım bu elti ahahaaa.

kekik çayından duşuk yapılacağını biliyosan neden içtin bacım.

KANAL 7 de böyle toaf kisa filmler vardi hep. Böyle gerektiginden fazla iyi insanlar, daha da gerektiginden kötülere karsi. Bir an onlarin senaryosunu okudum sandim :D

Sanırım düşük yaptığınız için moraliniz çok bozuk..
Benim hiç hoşuma gitmiyor.bu kelime de yeni türedi..sorun diyince neden olmuyor?çok mu banal
Düşük yaptığım için moralim bozuk??
Yanlış alıntılamış olmalısınız sanırım.

İşte yeni kelime duyup bunu cümle içinde kullanayım diye heveslenmek bu. Sorun başka sorunsal başka. Oysa burda sorun bile yok.
Elti zavallı habersizce yaşamakta.

İlkle üçüncü aynı mi olur peki ?
O zaman sizin hesabınıza göre çocuğunuz kayınvalidenizin ilk torunu değil. Bu durumda sizin çocuğunuzun da daha az önemli olması gerekiyor. Halbuki her dünyaya gelen can, biriciktir ve o dünyaya ilk defa gelir. Dünyaya kardeşlerinden sonra gelmiş olması onun değerini aşağı çekmez.

Düşük yaptığım için moralim bozuk??
Yanlış alıntılamış olmalısınız sanırım.

İşte yeni kelime duyup bunu cümle içinde kullanayım diye heveslenmek bu. Sorun başka sorunsal başka. Oysa burda sorun bile yok.
Elti zavallı habersizce yaşamakta.
Evet ..yazdığımı silmeyi unutmuşum.

Buna bu saatten sonra kim inanır?
Yerden yere vurulunca hemen eltiye affedilmeyecek özellik eklemece 😜
Ahahshhshs siz çok komiksiniz ya bit gibi yürüyorsunuz sizin gibi aptallar olmasa kimle konusucaz yürü anca gidersin ben erkeğim 😂😂😂

Ahahshhshs siz çok komiksiniz ya bit gibi yürüyorsunuz sizin gibi aptallar olmasa kimle konusucaz yürü anca gidersin ben erkeğim 😂😂😂
Ya var ya ilahi benide güldürdünüz hayır yani istediği yorumları alamayınca hakaret edeni gördüm de sizin gibi flash tv senaryoları yazıp sonradan r yapıp yalandan erkeğim diyeni ilk kez görüyorum :deli:

Kızlar sinir olduğum konular var fikrinizi almak istiyorum ben hamileydim düşük yaptım ve sonra tekrar hamile kaldım elitimde istiyordu çikolata kisti olduğu icin oda bu ay hamile kalmış kıskançlığından ve kayınvalidem onun üçüncü çocuğu sana naparsam onada aynısını yaparım diyor ..
Kv eşit olacağını belirtmiş neden bozuldunuzki istemiş kalmış hamile herkesin çocuğu kendine

ohhhh çatla o eltin senden önce doğuracak taht ona geçecek ahhahaha.

erkekmiş bi de yalana bak.
kız hasetinin kokusu ekrandan çıktı yeşil yeşil çizgi film gibi ,bir de çeviriyo lafı.

çocuk sahibi olamayışımın sebebinin kimseyi yeterince kıskanmadığım olduğunu öğrendim şu an....
veren Allah, alan Allah. ayrıca istediğini de zaten yazmışsın. çocuk yapmak öyle bir kıskanmaya baksaydı elli kere kıskanmıştım arkadaşlarımı.
kayınvaliden de haklı, sen ilk defa doğuruyorsun diye onun ilk torunu olmuyor ki. birilerinden bir şeyler beklemeyi bırakın artık. durumunuz iyiyse kendiniz alabiliyorsanız ne ala, alamıyorsanız zaten çocuk işini biraz düşünün derim. kimse siz çocuk doğuruyorsunuz diye adan zye her şeyini almak zorunda değil. işinize gelince kv sevmezsiniz, aman gelmesin gitmesin dersiniz işinize gelince de varını yoğunu versin diye bakıyorsunuz

Canım çok sinsi ben evlendiğimden beri günüm geçiyor diyip diyip kayinvalidemlere yag yapıyor iki çocuğuna isim koymamis diyor ki kayınvalidemin ismini koyucam kız olursa erkek olursa kayınbabamın Allah aşkına yanı tuhaf bir kızı bir oğlu var kayinvalidemlerde diyor seni kıskandı yaptı diye
SİZE NE?
bu gerçek ama

ben bir makale okumuştum kız yurdunda aynı odada kalan kızlarla ilgili

yani tüm adet döngüleri aynı hale geliyor

hatta bizim işyerinde de öyleydi bir ara, hatta yeni bir kız geldi, sonra o da tüm ofisin döngüsüne uydu

(koca ofisteki muhabbete bakın, 25-27 yaş aralığında 10-15 kadın)
evet ya fakültede anlatıyordu sanki bi hoca,feromonlardı galiba öyle hatırlıyorum,gerçekten de öyle oluyormuş :KK45:
İçiniz haset dolu.
ay hahahahah kahkaha attım çok tatlısın :KK200::KK53:

Kv eşit olacağını belirtmiş neden bozuldunuzki istemiş kalmış hamile herkesin çocuğu kendine

bir erkek bir kız çocuğu varken ve çikolata kisti varken hamile kalması sizce doğru mu?
yani ben konu sahibine hak verdim, bir kızın bir oğlun zaten var değil mi, ne o öyle görmemiş gibi.

ohhhh çatla o eltin senden önce doğuracak taht ona geçecek ahhahaha.

erkekmiş bi de yalana bak.
kız hasetinin kokusu ekrandan çıktı yeşil yeşil çizgi film gibi ,bir de çeviriyo lafı.

Len su eltiyi bulup kk olarak bir tam altin mi taksak bebeye ve kadina bir bilezik :KK55:

IMG_0883.webp

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X