Elti sorunsalı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İki bebek de sağlıklı doğar inşallah. Ben böyle bir durumda olsam çocuğumun akran kuzeni olacak, kardeş gibi büyüyecekler diye sevinirdim.

İnsanlar çocuk yaparken size mi sorucak ya. Sırf kıskançlıktan çocuk gibi büyük bir sorumluluğun altına girilmeyeceğini çocuğunuz doğunca anlıcaksınız. Eltiniz sizi kıskanıyor mu bilmem ama burdan bakınca siz kıskanıyor gibi duruyorsunuz.

Bu mantığa göre sizin çocuğunuzun hiçbir öneminin olmaması lazım. Sizin ilk çocuğunuz, sizin için önemli olabilir ama kayınvalidenizin 3. torunu sonuçta.
arkadaşlar ben kendimi ifade edemedim bugüne kadar bana neler neler yapmadı ilk çoçuğumu onun yüzünden düşürdüm kekik çayı yaptı bana hiçbişey yapmayan insan beni tartıştık merdivenlerden ittti şimdide çoçuğu iyi gelin rolünü oynamak için yaptı tabiki sağlıkla kucağına alsın benim niyetimde kötü değil siz tanısanız kendini yüksekten gören karşısındakini aşığalayan iyi biri olsa ben neden sevmiyim ikimizde el kapısından gittik sonuç olarak kötü yorumlarınıza kırıldım açıkçası

Keşke hamile kalsam da kaynanam eltimin ayaklarının altına dünyayı serse. İnanın umrumda olmaz. Allah sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin. Hem eltinizin çikola kisti varmış geçmiş ve hamile kalmış onun adına mutlu olun boşverin bu dünyevi işleri ya. Hayatı zorlaştırmayın kendinize. Hamilesiniz tadını çıkarın 💐
Tatlı cevabınız için teşekkür ederim gerçekten buradaki herkes kırıcı allahım onunda sağlıkla kucağını almaya nasip etsin kötü niyetim yol herkes beni yanlış anladı

arkadaşlar ben kendimi ifade edemedim bugüne kadar bana neler neler yapmadı ilk çoçuğumu onun yüzünden düşürdüm kekik çayı yaptı bana hiçbişey yapmayan insan beni tartıştık merdivenlerden ittti şimdide çoçuğu iyi gelin rolünü oynamak için yaptı tabiki sağlıkla kucağına alsın benim niyetimde kötü değil siz tanısanız kendini yüksekten gören karşısındakini aşığalayan iyi biri olsa ben neden sevmiyim ikimizde el kapısından gittik sonuç olarak kötü yorumlarınıza kırıldım açıkçası
Buna bu saatten sonra kim inanır?
Yerden yere vurulunca hemen eltiye affedilmeyecek özellik eklemece 😜

Merhaba arkadaşlar bundan 6ay önce düşük yaptım 4haftalikken kese oluştu ama bebek oluşmadı çok istiyoruz 4 aydır deniyoruz olmuyor normal herkeste olan over Yumurtalık kistim varmış 5 cm doktora gittim doğum kontrol hapı kullan geçsin dedi ama ben kullanmak istemiyorum hamileliğe engel mi beyaz akıntı geliyor kasık ve bel ağrım var bir kaç gündür yorumlarını bekliyorum
Evet eltiniz sizi merdivenlerden itti o yüzden düşük yaptınız:oha:

Size kötü davranmış, kavga etmişsiniz, sizi itmiş vs bunlar ayrı konular. Bu kadar sorununuz varsa görüşmeyin.
Aklı başında hiç kimse eltisi hamile diye çocuk yapmaz. Hem de 3. çocuğu...
Aklı başında da olmayabilir tabii, orası ayrı ama kıskançlığından yapsa bile hemen çocuk olma ihtimali nedir?

Kayınvalidenizin açısından bakınca 2 oğlunun çocukları söz konusu. Siz eltinizle sorunlusunuz diye taraf tutmalarını bekleyemezsiniz. Torunları arasında ayrım yapmaları doğru değil zaten.
Yoktan yere dert yaratıyorsunuz kendinize. Bırakın kim ne yaparsa yapsın yani çok mu önemli sanki?

Size kötü davranmış, kavga etmişsiniz, sizi itmiş vs bunlar ayrı konular. Bu kadar sorununuz varsa görüşmeyin.
Aklı başında hiç kimse eltisi hamile diye çocuk yapmaz. Hem de 3. çocuğu...
Aklı başında da olmayabilir tabii, orası ayrı ama kıskançlığından yapsa bile hemen çocuk olma ihtimali nedir?

Kayınvalidenizin açısından bakınca 2 oğlunun çocukları söz konusu. Siz eltinizle sorunlusunuz diye taraf tutmalarını bekleyemezsiniz. Torunları arasında ayrım yapmaları doğru değil zaten.
Yoktan yere dert yaratıyorsunuz kendinize. Bırakın kim ne yaparsa yapsın yani çok mu önemli sanki?
Değil belki sinirlenmiş olabilirim ama bu kadar kötü yorumuda hakketiğimi zannetmiyorum ayıp yanı görüşmüyoruz zaten sürekli kayınvalidem aramızı düzeltmek için anlatıyor

Bana yaranmak için niye olsun kendinizi haklı çıkarmak için tabi ki
Kusura bakmayın kendimi yalandan asla haklı çıkarmam yukarda Allah biliyor herşeyi neden yalan söyleyim tamam belki bencil olabilirim üçüncü çoçuğu diye ama bu kadar da eleştiri yorumu iftiraya kaldıramam arkadaşlar kusura bakmayın

Ne fark ediyor ilk veya üç? Gelecek olan şry hediyedir, kendi hediyenizi alir tesekkur edersiniz en fazla sizi ne ilgilendirir kadinin kendi parasiyla kime ne aldigi? Bu ne çekememezlikmiş böyle.

kekık cayı ıcınce ne oluyormus
hamıleyken cok agır grıp olmustum doktorum 2 bardak ıc demıstı de ıctım bırsey olmadı
kekık cayıyla dusse kadınlar yuruduklerı yerde pıtır pıtır dusuk yaparlardı

eltınız sızı merdıvenden ıtmıs olsa sızın susup oturmanız mumkun degıl kı cınayete tesebbusden yargılanırdı :)
yazdıklarınızdan aldıgınız tepkıyı cevırmeye calısıyorsunuz anlıyorum sızı ama olmuyor

Kızlar sinir olduğum konular var fikrinizi almak istiyorum ben hamileydim düşük yaptım ve sonra tekrar hamile kaldım elitimde istiyordu çikolata kisti olduğu icin oda bu ay hamile kalmış kıskançlığından ve kayınvalidem onun üçüncü çocuğu sana naparsam onada aynısını yaparım diyor ..
şaka olmalı bu konuuu :kızgın:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X