- 3 Şubat 2018
- 25.848
- 111.209
- 598
- Konu Sahibi endoles2001
Evet eltiniz sizi merdivenlerden itti o yüzden düşük yaptınız![]()
Aklima o latin amerikadaki dizilerde devamli merdivenlerden düsen kadinlar geldi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet eltiniz sizi merdivenlerden itti o yüzden düşük yaptınız![]()
eltiye bakk sennnnnn.seri katil profili çizdiniz aniden kadınaarkadaşlar ben kendimi ifade edemedim bugüne kadar bana neler neler yapmadı ilk çoçuğumu onun yüzünden düşürdüm kekik çayı yaptı bana hiçbişey yapmayan insan beni tartıştık merdivenlerden ittti şimdide çoçuğu iyi gelin rolünü oynamak için yaptı tabiki sağlıkla kucağına alsın benim niyetimde kötü değil siz tanısanız kendini yüksekten gören karşısındakini aşığalayan iyi biri olsa ben neden sevmiyim ikimizde el kapısından gittik sonuç olarak kötü yorumlarınıza kırıldım açıkçası
Aman yaparsan onlardan bieşey bekliyerek yapma Allahtan bekle bak ozaman nasıl güzel olur herşey benim kayınvalidemde adaletlidir (lafda) ben bir adaletini görmedim 4 çoçuğum var şükür çeyreğini bilmem büyük gelinim diyer eltilerime 1 tanede olsa takmıştır söyle böyle diye hiç yoramam ağzımı Allah versin en güzeliDemek istediğim bu evde her işi ben yaparım ama o sevilen gelin anlamıyorum gerçekten yazdiklarinla beni anlatmışsın
Zaten 6 ay önce düşük yapmış kese oluşmuş bebek oluşmamış. Şimdi millete iftara atmayın bana yalan söylemiyorum yukarda Allah var diyen konu sahibi eltiye iftira atıyorAklima o latin amerikadaki dizilerde devamli merdivenlerden düsen kadinlar geldi![]()
Zaten 6 ay önce düşük yapmış kese oluşmuş bebek oluşmamış. Şimdi millete iftara atmayın bana yalan söylemiyorum yukarda Allah var diyen konu sahibi eltiye iftira atıyor![]()
Siz iyi misiniz kim tanıyor beni burda neden yalan söyleyim size yaranmak için mi sen kimsin ki Allah Allah
Demek istediğim bu evde her işi ben yaparım ama o sevilen gelin anlamıyorum gerçekten yazdiklarinla beni anlatmışsın
ohh be aklı başında bir anne.tebrik ediyorum siziiiiAy kıskançlıktan hamile kalındığını bilseydim hiç tüp bebekle falan uğraşmazdım.
Kaçıncı çocuk olursa olsun o da torun diğeri de.3.çocuk ilerde dışlanacak mı sen üçüncüsün diye?
Şükret bir şeyler yapıyor ayrıca.Ben de ailenin ilk torunu,5 sene sonra tüp bebekle olan bir torun ki bunların hepsi eşimle beni ilgilendirir.Annem babam sordu ne alalım,lazım olan bir şey olsun diye sağolsun durumları çok iyi olan kv sormadı bile biliyorum ki almaz da.Ama eşim de ben de şunu söyleriz bize saygılı olsunlar yeter.Etrafınıza bu kadar takılmayın.Sağlıcakla çocuğunuza kavuşup keyfini çıkarın.Boş şeylere kafa yoruyorsunuz.
arkadaşlar ben kendimi ifade edemedim bugüne kadar bana neler neler yapmadı ilk çoçuğumu onun yüzünden düşürdüm kekik çayı yaptı bana hiçbişey yapmayan insan beni tartıştık merdivenlerden ittti şimdide çoçuğu iyi gelin rolünü oynamak için yaptı tabiki sağlıkla kucağına alsın benim niyetimde kötü değil siz tanısanız kendini yüksekten gören karşısındakini aşığalayan iyi biri olsa ben neden sevmiyim ikimizde el kapısından gittik sonuç olarak kötü yorumlarınıza kırıldım açıkçası
Rabbim sizede nasip etsin inşallah yanlış anlaşıldım burda neyse .Keşke eltim olsaydı biraz kıskanırdım belki bende hamile kalırdım
Sonradan öğrendim canım bilmiyordum maalesef ama o biliyorduahaha eltinin yeni surumu çıkmış piyasaya, biz hak vermedik ya konu sahibine hemen bir sırlar dunyası abartı kötulukleri ekledi kadıncağıza, yaşlıları sopayla döven, evde sadece zevk olsun diye tekmelemek için hayvan besleyen de biri sanırım bu elti ahahaaa.
kekik çayından duşuk yapılacağını biliyosan neden içtin bacım.
Demkki seninde sonraki çocukların için yine aynısını yapacak böyle düşün benceKızlar sinir olduğum konular var fikrinizi almak istiyorum ben hamileydim düşük yaptım ve sonra tekrar hamile kaldım elitimde istiyordu çikolata kisti olduğu icin oda bu ay hamile kalmış kıskançlığından ve kayınvalidem onun üçüncü çocuğu sana naparsam onada aynısını yaparım diyor ..
Evet haklısınız bende bundan sonra öyle yapıcam sağlıkla gelsin yeterki ben herşeyin en iyisini alırımBen ilk gelinim. Kaynım yurt dışında evlendi. Geldiklerinde yemin ederim kayınvalidemler ne taktı bilmiyorum bile. Eltim benden önce doğurdu ona yaptıkları neydi diye ben hamileyken hiç düşünmedim, kıyaslamadım. Bak hastalık var insanlar ölüyo. Para, altın, o bu önemli değil. Böyle şeyleri umursaran mutlu olamazsın. Benim mantığım benim ve ailemin sağlığı, mutluluğu, huzuru yerinde olsun dünyalar kimin olursa olsun.
Tabi ayol, şöyle bir etrafa baksaydınız birini kıskansaydınız şiddetle. Hemen o ay hamile kalırdınız. Bilememişiniz siz.Ay kıskançlıktan hamile kalındığını bilseydim hiç tüp bebekle falan uğraşmazdım.
Kaçıncı çocuk olursa olsun o da torun diğeri de.3.çocuk ilerde dışlanacak mı sen üçüncüsün diye?
Şükret bir şeyler yapıyor ayrıca.Ben de ailenin ilk torunu,5 sene sonra tüp bebekle olan bir torun ki bunların hepsi eşimle beni ilgilendirir.Annem babam sordu ne alalım,lazım olan bir şey olsun diye sağolsun durumları çok iyi olan kv sormadı bile biliyorum ki almaz da.Ama eşim de ben de şunu söyleriz bize saygılı olsunlar yeter.Etrafınıza bu kadar takılmayın.Sağlıcakla çocuğunuza kavuşup keyfini çıkarın.Boş şeylere kafa yoruyorsunuz.