• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

elti sorunu

Kendileri rezil oluyor farkında değiller
Kıskançlık gözlerini kör etmiş :KK70:
Şaka bir yana kıskançlık insana herşeyi yaptırıyor :KK20:
Ne bileyim okumus etmis elit bi aileye mensup bi kadini gelin gibi beyazlar icinde tullu incili bi kıyafetle gorunce noluyoruz :KK57:demistim kendi kendime

Zamaminda sirf eltiler eltileri komsular komsulari kiskandigi icin cocuk dogurduklarini duynus biri olarak acikcasi bi kıyafete bu kadar sasirmamam gerekiyi ama sasiemis bulundum iste

Allah kiskancliktan korusun cumlemizi yoksa sonu bildiginiz rezillik

Ne bileyim okumus etmis elit bi aileye mensup bi kadini gelin gibi beyazlar icinde tullu incili bi kıyafetle gorunce noluyoruz :KK57:demistim kendi kendime

Zamaminda sirf eltiler eltileri komsular komsulari kiskandigi icin cocuk dogurduklarini duynus biri olarak acikcasi bi kıyafete bu kadar sasirmamam gerekiyi ama sasiemis bulundum iste

Yuhh kıskançlıktan çocuk mu doğurulurmuş :olamaz:

Yuhh kıskançlıktan çocuk mu doğurulurmuş :olamaz:
Kiskancliktan oldugunu itiraf etmiyorlar ama hepsinin yasit cocuklari olunca ben kiskancliktan oldugunu dusunuyorum

Gadi tanam herkes cocuk isterde tum eltilerin akrabalarin cocuklarida akran olursa masumca dusunemiyirum dogrusu
Hurrem mahidevran savaslari gibi:KK70::KK70::KK70:

bence bir daha sana böyle bi şey söylerse tatlı tatlı kıskandığını bu kadar belli etme canım diyebilirsin.

benim eltide utanmasa gelinlik de giyecek beni korkutyo artık yalanları ve kıskançlıkları

benim eltide utanmasa gelinlik de giyecek beni korkutyo artık yalanları ve kıskançlıkları
Birak gelinlik bile giysin ne olacak hep hafizalara kazibacak yaptigi normalde alay eeilen insana uzulurum ama kiskanclik olarak yapiyosa hak ediyor

Ben dugunde gelinlik gibi kiyafet giyen gorumceyi hala hatirkiyorum eminim ki benim gibi hatirkayanlarda vardir hala eltinde hatirlanmak istiyorsa hatirlarsin

Yada istiyosan o mevzudan soz et gorumcenin biri dugunde gelin gibi giyinmis yillar gecmis hala gulunuyormus diye

Kizim sana soyluyorum gelinim sen anla olur artik anlamak istemiyorsada yapacak birsey yok

kızlar dertleşecek kimsem yok buraya yeni üye oldum. nişanlıyım yakında düğünüm olacak. sorunum eltim. kendisini sürekli benimle kıyaslıyor. ailemizden tutunda kıyafetimize kadar. neyse dedim güldüm geçtim çoğuna. ama en son artık neredeyse benim kına kıyafetime çok benzeyen bir kıyafet almış. fiyatınıda yüksek söylüyor. sonradan kaynanam fiyatını ağzından kaçırdı o yanımızda yokken. zaten fiyatıda beni hiç ilgilendirmiyor ama beni ilgilendiren neredeyse gelinlik giyecek gelin gibi olmaya çalışıyor. tarlatanlı tüllü benim kına kıyafetlerimin neredeyse aynısı kıyafetlere bakıyordu. zaten almış birini :KK43: yoruldum artık onun bu hareketlerinden benim bu kadınla çok işim var sanırım :KK43: birde hoşuna gidiyor senin kına kıyafetine benziyo ama daha pahalı falan diye bak benim kınam şöyleydi gelinliğim böyleydi sürekli watsapıma foto atıyo bıktım valla
simdilerde bir bakiyorum bisan olsun dugun olsun da soyle bir kendimizi gosterelim modunda herkes bir bakiyorum kim gelin belli degil herkes suslu yani sizin eltide kapilmus bu furyaya

simdilerde bir bakiyorum bisan olsun dugun olsun da soyle bir kendimizi gosterelim modunda herkes bir bakiyorum kim gelin belli degil herkes suslu yani sizin eltide kapilmus bu furyaya
Sahiden nisanlarda sozlerde gelin pek ayirt edilemiyo herhalde tarlatani o yuzdwn icat ettiler :KK14:

kızlar dertleşecek kimsem yok buraya yeni üye oldum. nişanlıyım yakında düğünüm olacak. sorunum eltim. kendisini sürekli benimle kıyaslıyor. ailemizden tutunda kıyafetimize kadar. neyse dedim güldüm geçtim çoğuna. ama en son artık neredeyse benim kına kıyafetime çok benzeyen bir kıyafet almış. fiyatınıda yüksek söylüyor. sonradan kaynanam fiyatını ağzından kaçırdı o yanımızda yokken. zaten fiyatıda beni hiç ilgilendirmiyor ama beni ilgilendiren neredeyse gelinlik giyecek gelin gibi olmaya çalışıyor. tarlatanlı tüllü benim kına kıyafetlerimin neredeyse aynısı kıyafetlere bakıyordu. zaten almış birini :KK43: yoruldum artık onun bu hareketlerinden benim bu kadınla çok işim var sanırım :KK43: birde hoşuna gidiyor senin kına kıyafetine benziyo ama daha pahalı falan diye bak benim kınam şöyleydi gelinliğim böyleydi sürekli watsapıma foto atıyo bıktım valla
He he diyin gulun gecin. Belli ki sizi kendine rakip gibi goruyor. Pabucu dama atilirsa diye korkuyordur.

haklısınız ama o gün gelinin günüdür hani insanlar beyaz bile giymeye çekinir ya ide hoşuna gidiyo senin kına kıyafetine çok benziyo hemde daha pahalı diye
benim gorumcem duunumde hem beya hem yerlere kadar tullu kiyafet giymisti. Buda yetmedi ona ustune sacini ayni benimki gibi yapti o an sinirlenmistim simdi gulup geciyorum bu yaptigina.. bosverin..
U

benim gorumcem duunumde hem beya hem yerlere kadar tullu kiyafet giymisti. Buda yetmedi ona ustune sacini ayni benimki gibi yapti o an sinirlenmistim simdi gulup geciyorum bu yaptigina.. bosverin..
U
kendi yapamamistir kardesimin dugununde yapicam demistir bunu da yapamasaydi oglunun dugununde yaptigini dusunun gelin nasil deli olur ahh ahh insanlarin derdi yok hepsi dertsizlikten dert lazim dert

U
kendi yapamamistir kardesimin dugununde yapicam demistir bunu da yapamasaydi oglunun dugununde yaptigini dusunun gelin nasil deli olur ahh ahh insanlarin derdi yok hepsi dertsizlikten dert lazim dert

milleti kınada düğünde kendine güldüreceksin
gelini kıskanıyo dicekler deyin
kendi düğünün o kadar güzel olduysa bırak benimki de bana kalsın heves etme
gelin gibi ortalarda gezme diceksin (yoksa güzel olmadı mı diceksin )
mesafeyi de koyacaksın oldu bitti
ne uğraşıyorsun hala

Benden sana tavsiye en başta mesafeni koy onun yaninda kimse hakkinda yorum yapma hic bir seyini anlatma.

herkes arkasından kıskanç elti diye konuşur canım boşver kafana takma gül geç hatta bazen laf sok gıcıklığına:halay: yanlız bu arada allahım iyiki eltim yok diyorum 3 görümce var zaten:duduk:

Back
X