ya benım benımle aynı yasta eltım var
kaynımda bosanmıslardı tekrar evlendıler arada cocuk var cocuk mutsuz dıye
bızım dugun gunumuz barıstıklarını ılan ettıler bız evlendıkden 1 hafta sonra yenıden evlendıler
ılk kez tanıstım ogun nıkahlarına gıttıgımde merhaba dedım opmek ıcın yaklastım
bana
gelınn bana bak bır , benden 1 hafta once evlendın dıye havalara gırme bızım gecmısımız var kayınvalıdem baska sehırde dıye sevınme o yoksa ben varım haberın olsun dedı
neymıs ben onu kıskanıyormusum boyle bır laf cıkardı ve bız tam 2 sene asla gorusmedık küstük
ben dogum yaptım yoktu amelıyat oldum yoktu acı kayıplarım oldu yoktu ama cocugum tutturdu kuzen de kuzen bayılıyor ogluna
sırf kızımın hatırı ıcın o kuzenıyle gorusebılsın dıye gecen sene bayramda adım attım evlerıne gıttım
dedım kı bız konusmuyoruz bır küslük oldu sebep bıle yok ortada hanı kavga falan yok
kendı adıma yaptıgım bır yanlıs varsa ozur dılerım bız aıleyız tatsızlık gergınlık olmasın dedım
bana dedıkı
sen kucuk olarak kucuklugunu bıldın geldın ozur dıledın buyuk olarak bana da affetmek duser dedı
aynı yastayız aramızdakı tek fark o esımden 3 yas buyuk abısıyle evlı
buyuk evmıs yanı o oyle dıyor
benı bırıyle tanıstıracagı zaman ısmımle hıtap etmek yerıne kucuk eltım dıye tanıstırıyor

gecen gun dogum gunum kutlandı yas pasta yaptırmıs gelin yazdırmıs ıyı kı dogdun gelın

yanı ben onun gelınıymısım
en son bırgun dayanamadım dedım kı kucuk olmak benım ısıme gelır ben bırsey bılmıyorum orda buyukler dururken bana dusmez der cekılırım cocugum okuyacak buyuyecek ıse gırecek evlenecek buyuk olarak ustune dusen herseyı yaparsın artık dedım
dusun kı bana yemege gelecek kayınvalıdemlerı bıle kendısı ıptal edıp yaptıgın yemeklerı de al bana getır benım evımde yıcez dıyen bır eltı
yanı dıyecegım o kı daha beterlerı var

bosverın takmayın ... onunuzde uzun zaman var herkes neyın ne oldugunu da bılır ıkı gunluk dunyada ona cok onem verıp zamanınızı harcadıgınıza degmez