- 19 Ocak 2017
- 7.373
- 21.648
- 348
- 38
- Konu Sahibi Antakya Gelini
Bende 4 tane var maşallah ,nasıl geçiniyorum biliyormusun hiiiiççç takmayarak![]()
Bu iyi oldu bu bizde 4 olacaz sonunda. Demek şimdiden doğru yoldayım.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende 4 tane var maşallah ,nasıl geçiniyorum biliyormusun hiiiiççç takmayarak![]()
Aynen bu yolda devam ,eltiler gerçekten bi rekabet içinde oluyor.en iyisi takmamakBu iyi oldu bu bizde 4 olacaz sonunda. Demek şimdiden doğru yoldayım.![]()
Sizde hiç yüz vermeyin muhatap olmayın merhaba merhaba edin sadce.İyi geceler. Öncelikle şunu söyleyeyim ki benim derdim eltimle. Kendisi benden 5 yaş küçük ve birbirimizden nefret ediyoruz.Sürekli bana laf sokmaya çalışıyor.Beni evimi ailemi eleştiriyor. Çevrede kimse kendisini sevmiyor.Herkes benden iyi geciniyor beni arayıp soruyor herkesle aram iyi diye beni her yerde karalamaya çalışıyor.Bunlar hep benim kulağıma geliyor.Eltim benim en buybü düşmanim diyormuş ben ona hiç bir şey yapmadığım halde. Ve bana onceden ..... Yenge derdi yani ismimi söyleyip yenge derdi şimdi sadece ismimle hitap ediyor benden kucuk olmasına rağmen iyice sinirlerimi tepeme çıkardı patladım patlayacam siz olsanız ne yapardınız
İyi geceler. Öncelikle şunu söyleyeyim ki benim derdim eltimle. Kendisi benden 5 yaş küçük ve birbirimizden nefret ediyoruz.Sürekli bana laf sokmaya çalışıyor.Beni evimi ailemi eleştiriyor. Çevrede kimse kendisini sevmiyor.Herkes benden iyi geciniyor beni arayıp soruyor herkesle aram iyi diye beni her yerde karalamaya çalışıyor.Bunlar hep benim kulağıma geliyor.Eltim benim en buybü düşmanim diyormuş ben ona hiç bir şey yapmadığım halde. Ve bana onceden ..... Yenge derdi yani ismimi söyleyip yenge derdi şimdi sadece ismimle hitap ediyor benden kucuk olmasına rağmen iyice sinirlerimi tepeme çıkardı patladım patlayacam siz olsanız ne yapardınız
Mesafe koy görüşme ne hali varsa görsün laf getirenleri de dinleme naparsa yapsın ağzına laf vermeDaha önce aynısını denedim bin pişman oldum beni hamile hamile ağlattı iftira attı hastanelik oldum baş edemiyorum ailedeki herkes şikayetçi kendinden ama kendi yüksek dağları ben yarattım havasinda
Muhabbeti keser kv ve kp e durumu anlatırdım . Açıkçası ben böyle şeyleri pek onemsemem arkamdan konuşan falan ama işin içine yalan iftira vs giriyorsa ki karaliyor vs demissiniz o zaman hemen kv ve kp durumu bilmelerini sağlarım ve onunla artık iletişim kurmak istemediğimi belirtirim beni sevmek ya da övmek zorunda değil ama ben ona hiç bir şey yapmamisken arkamdan atıp tutması saygısızlık terbiyesizlik. Kendi ailesi çaresine baksınİyi geceler. Öncelikle şunu söyleyeyim ki benim derdim eltimle. Kendisi benden 5 yaş küçük ve birbirimizden nefret ediyoruz.Sürekli bana laf sokmaya çalışıyor.Beni evimi ailemi eleştiriyor. Çevrede kimse kendisini sevmiyor.Herkes benden iyi geciniyor beni arayıp soruyor herkesle aram iyi diye beni her yerde karalamaya çalışıyor.Bunlar hep benim kulağıma geliyor.Eltim benim en buybü düşmanim diyormuş ben ona hiç bir şey yapmadığım halde. Ve bana onceden ..... Yenge derdi yani ismimi söyleyip yenge derdi şimdi sadece ismimle hitap ediyor benden kucuk olmasına rağmen iyice sinirlerimi tepeme çıkardı patladım patlayacam siz olsanız ne yapardınız