Elti ve davranışları

hesna35

Guru
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2013
586
811
303
Arkadaşlar konuya nasıl girceğimi bilmiyorum kısa tutacağım . 8 senedir evliyim. Eltim 20 küsür senelik evli. Eşimden 2 yaş büyük . Evlendiğimiz gün kayınvalidemlerle takışmış galiba yada bilinçli yaptı bilmiyorum somurtup oturdu. Yabancı gibiydi. Klasik elti kıskançlığı dedim umursamadım. Yeni evliyken bir kaç kez aradı .Kayınvalidemin bana ne ceyizi yaptığını öğrenmek için battaniye yorgun tarzı şeyler.Sonraları sana daha çok takı taktılar lafı etti. Doğru mu tabiki değil . Bunlar ilk evlendiğim sene yaşadığımız şeyler. Beni hiç aramaz bu kadar senede 3 kez konuşmuşuzdur hep eşimi arar msj atar .Eşim ona yaptığımız yatırımlardan bahseder filan . bu arada abisini pek aramaz.Neden bunları anlatıyorsun dediğimde ne yapayım anlattırmadan bırakmıyor öyle yazıyor diyor. Abisigil bizden uzakta yaşıyorlardı . Bizim olduğumuz yere tayinleri çıktı. Geçenlerde annem bizim yöreye özgü bir börek yapmıştı kayınvalidemleride çağırdık birlikte yedik .Eşim yoktu dışardaydı .Kayınvalidem anlatmış eşime oda oh ne güzel yemişsiniz börekleri dedi .Bu arada eltimde var bunları konuşurken .aaaa getirseydin yaaa eşine paketleyip dedi . Gelseydi ne getireceğim ki dedim . Tam eve gidiyoruz msj çekmiş sana pastaneden börek alıyım mı diye. Pastanedeki börekle el yapımı kesinlikle bir değil alakası yok. İnanılmaz sinirlendim eşim gidip alamıycak sanki . Kendi el yapımı yapıp gel yiyelim dese onu anlıyacağım . Geçen gün benim anneme oğlum çok kızıyor amcama her şeyi niye anlatıyorsun diyor demiş bide kurban olurum ona dedim çok kızdı demiş hiç bir şey yokken kendi kendine söylemiş bunları. 2. Hamileliğimi eltime söylediğimde çok şaşırdı düşünüyor muydunuz dedi bildiğin ses tonu değişti . Ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum .Eşimle sürekli kavga ediyoruz sürekli msj atması ve araması sebebiyle.

Tamam densizlikleri falan var ama sanki sizin ima ettiğiniz daha farklı bişey. Aklınıza o ihtimali getirmeyin bence. Neticede 20 yıllık bir bağ var arada abla kardeş gibi olmuşlardır. Diğer konulara gelince klasik şeyler işte bu sebeplerle eşinizle kötü olup kavga etmeye değmez

Aynı modelden bende de vardı benle hiç konuşmazdı hazımsızlık tan artık toptan konuşamıyor eşime dedim tak🤐 etti rest cektik konuşmuyoruz

Aynı modelden bende de vardı benle hiç konuşmazdı hazımsızlık tan artık toptan konuşamıyor eşime dedim tak🤐 etti rest cektik konuşmuyoruz
Abisi hassas noktasıymış rest çekemezmiş . Arayınca nasılsın niye gelmiyorsun der gelmiyorsunuz değil.Kendi anneme durup dururken o laflar neden söyledi . Manyak mıdır nedir

Ben konuyu anlamadım sanırım, eltinin sürekli eşine mesaj atması mı problem yoksa anasıymış gibi davranması mı, yoksa başka birşey mi?
Belli ki büyük elti olduğundan statü sahibi gibi hissediyor kendini, bırak kendi keyfini sürsün, sen de önüne bak.

Abisi hassas noktasıymış rest çekemezmiş . Arayınca nasılsın niye gelmiyorsun der gelmiyorsunuz değil.Kendi anneme durup dururken o laflar neden söyledi . Manyak mıdır nedir
Aynilarini yaşadım eşim haklı olduğunu bildiği halde yıllarca gittik geldik benle konuşmadık karı halde ..

Bana yemeğe ben onlara mecbur eşim için gidiyordum artık eşimin de gözünü soktular bana davranışlarını eşime dedim yaptılar şimdi eve adım atamihorlar :D

Ben konuyu anlamadım sanırım, eltinin sürekli eşine mesaj atması mı problem yoksa anasıymış gibi davranması mı, yoksa başka birşey mi?
Belli ki büyük elti olduğundan statü sahibi gibi hissediyor kendini, bırak kendi keyfini sürsün, sen de önüne bak.
Anası statüsünde değil yaşıt sayılırlar. Her yaptığımızı bilmek istiyor .Eşime hafta sonu gelmişsin oğlum görmüş filan diyip arıyor.Kafayı eşimle bozmuş durumda .Şuan kocası yok.

Biraz mesafeli dursanız iyi, böyle eltiler var kötü niyetli olmasa da bu kadar mesaj ve aramaya ve iç işlerinize girme hakkı yok.

Anası statüsünde değil yaşıt sayılırlar. Her yaptığımızı bilmek istiyor .Eşime hafta sonu gelmişsin oğlum görmüş filan diyip arıyor.Kafayı eşimle bozmuş durumda .Şuan kocası yok.

O ne saçmalıkmış öyle ya. Tamam 20 senedir ailede olabilir kendisi ama ben ailemde böyle birşey hiç görmedim.
Biraz uzak durun, eşiniz rahatsız değilse sizin uyarmanız tepki alabilir. Görmemeye, duymamaya çalışın.

eş ile elti ne konuşuyor olabilir ki? bana çok saçma geldi yani.
Çok değişik bir insan. Eskiden elti kıskançlığı derdim .B..kunu çıkardı . Geçen kayınvalidemin köyüne gittik sürekli arıyor ottan sebeplerle herkesin dikkatını çekiyor. Ordan tatile çıktık Yengene söyleme dedim. Msj çekmiş köyde kalacam demiştin ayrılmışsın filan kafayı eşimle bozmuş gibi çok rahatsız edici

Çok değişik bir insan. Eskiden elti kıskançlığı derdim .B..kunu çıkardı . Geçen kayınvalidemin köyüne gittik sürekli arıyor ottan sebeplerle herkesin dikkatını çekiyor. Ordan tatile çıktık Yengene söyleme dedim. Msj çekmiş köyde kalacam demiştin ayrılmışsın filan kafayı eşimle bozmuş gibi çok rahatsız edici
eşinin rahatsız olmaması da çok ilginç.

size hak veriyorum benim en buyuk yengem 25 yildir evli ama hic bir abimle bu tarz konusmaz yada msjlasmaz.ben 2 kaynimla yasitim ve aramiz cok iyi onlar bekar.msjlasiriz ama cok nadir ve asla boyle seylerde konusmayiz.yok kurban olurum yok sana borek getireyim ne mana yani.belki kotu niyetten degil ama yinr hoş degil.baksana oglu bile uyarmis

Back
X